Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サクラメント・サクラメント・バレー

Carmichael​のベストシーフードレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(13)

Culichi Town - Sacramentoの写真
3.5
とても良い(22)
価格:普通
• Seafood • アーデン・フェア
本日2回予約が入りました。
CULICHITOWN restaurant is dedicated to the typical dishes of the city of Culiacán, Sinaloa, Mexico; place that is distinguished by its wide gastronomy being seafood the basic ingredient in the preparation of the products that are in the state consumed.Our restaurant came to the United States thanks to the idea of a “culichi” Misael Guerrero, founder of Culichitown, he wanted to carry out the taste of the food consumed in his hometown was the same as the one consumed by all the Sinaloanses who live in this country.
Alloraの写真
4.9
素晴らしい(2614)
価格:非常に高い
• Seafood • サクラメント
本日16回予約が入りました。
A Michelin recognized, modern Italian seafood restaurant in the heart of East Sacramento. Allora offers a four-course dining experience. Advanced Sommelier Elizabeth-Rose Mandalou and Executive Chef Deneb Williams invite you to enjoy this modern approach to dining; encompassing the best of Sacramento produce with new and classic Italian cuisine. Expert culinary craftsmanship showcasing fresh seafood & handmade pasta are creatively paired with a one-of-a-kind Italian inspired wine list and Italian-centric bar. Allora is a pause in the conversation; a moment between moments... Enjoy yours.* 23% service charge *Please note our cancellation and no-show policy*Dining with children under 8 is not permitted, all guests require a reserved seat and audible devices are not allowed in the dining room.*Please include any dietary restrictions/allergies you may have
Station 16の写真
4.2
非常に良い(343)
価格:高い
• Seafood • サクラメント
本日15回予約が入りました。
STATION 16 SEAFOOD RESTAURANT & BAR ORIGINATES FROM...a local family that loves seafood, flavor, and family gatherings. Their passions for flavors and spices drove the creation of an establishment where you can dine on the freshest sustainable seafood.This new addition to Midtown has much to offer; with a modern industrial setting, a fresh raw oyster bar, private dining room, full bar, and an outside patio dining area. Station 16 offers everything you need to make your dining experience a memorable one.Family owned and operated, they carefully crafted a menu that features fresh seafood and simple raw preparations, with additional local produce and meats. Station 16 specializes in garlic roasted seafood served on sizzling cast iron skillets. Their goal is to create simple but flavorful dishes.For weekend happy hour, or dinner, they are here to serve you!
Ruth's Chris Steak House - Sacramentoの写真
4.7
素晴らしい(2681)
価格:非常に高い
• Seafood • サクラメント
本日54回予約が入りました。
予約をご希望の場合は、(916) 286-2702までお電話ください。ご希望に添えるよう最善を尽くします。 カリフォルニア州サクラメントにあるRuth's Chris Steak Houseでは、約980℃で焼き上げた最高級のUSDAプライムビーフを約260℃に熱したプレートで提供しており、最後の一口までジューシーで熱々のステーキを楽しめます。心のこもったおもてなしを提供するRuth’s Chrisでは、温かみのある居心地の良い雰囲気の中で、ニューオーリンズ風の前菜、USDAプライムステーキ、新鮮なシーフード、特製サイドディッシュ、自家製デザートを用意しています。常連の方も噂を聞いて来店した方も、Ruth’s Chrisは最高の夜を過ごすのに最適なレストランです。毎晩ディナータイムに営業しており、予約をおすすめしています。プライベートダイニング、出張ケータリングの手配も可能です。
Joe's Crab Shack - Sacramentoの写真
4.0
とても良い(40)
価格:普通
• Seafood • サクラメント
本日52回予約が入りました。
Joe’s Crab Shack offers a variety of favorites from all parts of the sea and shore. From its extensive menu, guests can choose from buckets of seasonal seafood, fried shrimp platters and fish dishes, as well as options from the “mainland” that include steak, sandwiches, and chicken. Guests can indulge in over-sized and creative cocktails, such as the Shark Bite which is playfully garnished with a shark toy. Since its inception, Joe’s popularity has stemmed not only from its menu, but also its retail store. With various pieces of merchandise for purchase, including the ever-popular tie-dye T-shirt with the phrase “Peace, Love and Crabs,” Joe’s has become synonymous with the word “fun.”
Omakase Por Favor - Sacramentoの写真
5.0
素晴らしい(8)
価格:非常に高い
• Seafood • ミッドタウン
本日2回予約が入りました。
Literally translating to "Trust The Chef Please," Chef Jeana Pecha's "Omakase Por Favor" is thrilled to open our second location in Midtown, Sacramento. We combine the best of Global and Coastal Mexican flavors with the immersive Japanese Omakase dining experience. Together with Chef Jeana, Chef de Cuisine Katerina Balagian craft a menu that showcases signature oysters, ceviches, and fresh, seasonal seafood, along with local vegetables and produce from trusted farms and suppliers. Stop by for lunch to enjoy a quick, satisfying meal from our à la carte menu, or reserve your spot for dinner to embark on a curated omakase journey, leaving every decision to our expert chefs. We also host private dinners and events. Visit our website or contact us to learn more!
Black Angus Steakhouse - Citrus Heightsの写真
4.6
素晴らしい(3557)
価格:普通
• Seafood • シトラス ハイツ
本日44回予約が入りました。
ステーキやその他様々な素晴らしい料理を提供するBlack Angus Steakhouseは、忘れられない本格的なアメリカンステーキハウスとしてご好評をいただいています。シェフが誇りを持って提供するステーキは、ブラックアンガス種のみを使用し、しっかりと熟成した肉をその日にカットして直火でグリルしています。  その他にも、ジューシーなシーフードや、骨からするりと外れるほど柔らかいベイビーバックリブ、人気のプライムリブのスローローストなど、さまざまな特製料理を提供しています。皆様が何をご希望の場合でも、Black Angus Steakhouseは優れた品質と、フレンドリーなサービス、おいしい料理を誇りを持ってお届けします。これは、当店の伝統であるだけでなく、私たちの毎日の生きがいです。Black Angusでは、グルテンフリーの各種ナチュラルフードのメニューもご用意しています。ご希望の場合は、グルテンフリー・トレイルマップをリクエストしてください。
Morton's The Steakhouse - Sacramentoの写真
4.6
素晴らしい(2740)
価格:非常に高い
• Seafood • サクラメント
本日66回予約が入りました。
国内有数のステーキハウスグループ、Morton's The Steakhouseは、ボリュームのある伝統料理が特徴で、USDAプライムビーフの熟成肉、新鮮な魚、ロブスター、チキンを用いた料理を提供しています。680gの特製ポーターハウス、450gのニューヨークストリップ、340gのダブルカットフィレなど様々な定番ステーキを楽しめます。
SR Prime Steakhouseの写真
4.6
素晴らしい(478)
価格:非常に高い
• Seafood • エルク グローブ
本日23回予約が入りました。
All guests MUST be 21 and over - absolutely no minors permitted on property at this time. Reservations will only be held for 10 minutes past the seating time, incomplete parties will not be seated, and can cause forfeiture of reservation. Parties arriving with more than specified number of guests may not be seated all together. Please notify the restaurant to any delays or cancelations. Classics with a modern twist. Chef Mufeed Ali prepares exceptional steaks, seafood, and exquisite sides made with quality ingredients. General Manager Lauren Crowley assembled a first-class wine collection, as well as a pronounced selection of whiskies and local craft beer. Outdoor patio seating may be available - warm attire is recommended.Maximum 2 outside wine(s) per group. $25 corkage fee, $50 for magnum/large format.
Seasons 52 - Sacramentoの写真
4.7
素晴らしい(3452)
価格:高い
• Seafood • アーデン・フェア
本日35回予約が入りました。
Seasons 52は、地元のファーマーズマーケットの食材を使用した季節のメニューを楽しめる新しいグリル&ワインバーです。Seasons 52は旬の食材を仕入れ、石窯のロースト、オーク材やメスキートウッドを使った直火焼きなど、自然の風味を引き立たせる素朴な調理法を用いています。料理に合わせ、常時入れ替えが行われる100種類を超える各国のワインを用意しており、そのうち52種類はグラスで注文可能です。手作りの素晴らしい特製カクテルも楽しめます。 毎日ランチタイムとディナータイムに営業し、週末は営業時間を延長しています。 Seasons 52はプライベート/セミプライベートイベントの会場としても最適で、少人数や親しい仲間との食事用にシェフズテーブルも用意しています。詳細はレストランのウェブサイト www.Seasons52.comをご覧ください。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ