Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. アトランタメトロ

Chamblee​のベストシーフードレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(60)

C&S Seafood & Oyster Bar - Brookhavenの写真
4.8
素晴らしい(650)
価格:高い
• Seafood • ブルックヘイブン
本日39回予約が入りました。
Clark and Schwenk, friends over the years, discussed starting a place of their own and traded ideas over what the menu would be like. Finally, at the beginning of 2007, they felt ready to strike out on their own and made that vision happen. “I looked around Atlanta and saw a need for a really good old-school restaurant,” Clark says. That restaurant would become C&S Oyster Bar, specializing in classic New York and Paris brasserie-style cuisine. Clark possesses a passion for French cuisine and claims that it comes from the French’s appreciation for balance. Their focus on vegetables, fish, and meat as the primary vehicles of flavor allow for emphasis to be placed on the freshness of the ingredients. Proper attire required. The following are not allowed: Beach flip flops, slides tank tops for men undershirt type t-shirts sweat pants and jogging pants athletic shorts clothing with inappropriate graphics clothing that is overly exposing midriff tops shorts that are too short.
C&S Seafood & Oyster Bar - Sandy Springsの写真
4.8
素晴らしい(2442)
価格:高い
• Seafood • サンディ スプリングス
本日45回予約が入りました。
Clark and Schwenk, friends over the years, discussed starting a place of their own and traded ideas over what the menu would be like. Finally, at the beginning of 2007, they felt ready to strike out on their own and made that vision happen. “I looked around Atlanta and saw a need for a really good old-school restaurant,” Clark says. That restaurant would become C&S Oyster Bar, specializing in classic New York and Paris brasserie-style cuisine. Clark possesses a passion for French cuisine and claims that it comes from the French’s appreciation for balance. Their focus on vegetables, fish, and meat as the primary vehicles of flavor allow for emphasis to be placed on the freshness of the ingredients.Proper attire required. The following are not allowed:Beach flip flops, slidestank tops for menundershirt type t-shirtssweat pants and jogging pantsathletic shortsclothing with inappropriate graphicsclothing that is overly exposingmidriff topsshorts that are too short
Message in a Bottleの写真
4.8
素晴らしい(352)
価格:高い
• Seafood • ダンウッディ
本日18回予約が入りました。
Message in a Bottle and the restaurants at The Village Dunwoody are the vision of hospitality veteran and owner of Dash Hospitality Group, David Abes. Chef Camron Woods, Culinary Director for The Village, and along with Phil Handley, have created a thoughtful approach to the food & beverage selections. The bar menu features a mix of vibrant cocktails, beach beers, and complimentary wines. Start your dining experience with a Seafood Tower, Oysters Rockefeller or the Ceviche de la Día. The menu features a selection of the daily Fresh Catch, Crispy Seafood Platter, and Chef's famous Maine Lobster Pot Pie. The dining room has a fun beach vibe with nautical decor and other seating options include the Raw Bar, Screened Porch, or Private Dining Room.
Joey D's Oak Roomの写真
4.7
素晴らしい(3889)
価格:普通
• Seafood • ダンウッディ
本日84回予約が入りました。
This well-established restaurant is best known for a mix of popular Nola and NYC dishes like overstuffed corned beef sandwiches, New Orleans spicy shrimp and giant aged steaks is celebrating over 30 years. Joey D's is the ultimate Atlanta Perimeter power spot. From the bustling restaurant to the crème de la crème, photo - worthy bar boasting over 700 brands of spirits, Joey D's delivers on all counts. Cheers, indeed.
Bistro Nikoの写真
4.7
素晴らしい(10221)
価格:非常に高い
• Seafood • バックヘッド
本日107回予約が入りました。
パリの雰囲気を感じられるBistro Nikoは、バックヘッドの中心部に位置するレストランです。モダンなフランス料理はシンプルかつ本格的で、手頃な価格のワインリスト、魅力的なカクテル、種類豊富なクラフトビールも提供しています。地元のレストランBistro Nikoは、高い天井、パリのアート作品、ピーチツリーを一望するパティオが特徴的です。
Little Alley Steak - Buckheadの写真
4.8
素晴らしい(4677)
価格:非常に高い
• Seafood • バックヘッド
本日85回予約が入りました。
A top-notch charcuterie. A full decanting service with an impressive wine list. A bourbon collection you wouldn’t believe. The newest edition to Buckhead, Little Alley Steak, rivals the greatest of steakhouses including Peter Luger’s in New York or Bern’s in Tampa. Creators of top OTP hotspots, Hicham Azhari and Fikret Kovac are digging into the past to create a relaxed, late 1800′s-inspired space.
New York Prime Steakhouse - Atlantaの写真
4.8
素晴らしい(3353)
価格:高い
• Seafood • バックヘッド
本日76回予約が入りました。
NY PrimeはJezebel Magazineの読者による「ベストステーキハウス」に12年間選ばれており、USDAの最高基準に認定されています。素晴らしいバックヘッドのお店で、1700度のブロイラーで焼いた厚切りステーキ、新鮮なシーフード、アルコール度の高いドリンクをお楽しみください。ライブエンターテイメントを毎晩提供しています。季節によっては、中庭でのダイニングも可能です。
The Americano - Atlantaの写真
4.5
非常に良い(670)
価格:高い
• Seafood • バックヘッド
本日39回予約が入りました。
Helmed by Chef Scott Conant, The Americano is an Italian steakhouse that is modern in approach and Italian in spirit. Located in the recently renovated InterContinental Buckhead Hotel in Atlanta, the restaurant features an elevated-yet-approachable menu that serves every taste – from fine steaks and house-made pasta to organic salads, Italian antipasti and Mediterranean seafood. The Americano blends a European style of highly personalized service with contemporary, Italian-inspired dining to create an exceptional and convivial experience. Conant’s culinary vision shares the spotlight with an inventive cocktail program that is playful and intricately devised. The wine list is thoughtfully curated with selections from iconic, established and emerging Italian and American producers. Hip and humble, The Americano offers a sophisticated, warm atmosphere adorned with modern art and showstopping lighting.
Del Frisco’s Double Eagle Steakhouse - Atlantaの写真
4.2
非常に良い(1558)
価格:非常に高い
• Seafood • ダンウッディ
本日21回予約が入りました。
Del Frisco's Double Eagle Steakhouse embodies the rich tradition of the classic American steakhouse, serving USDA Prime Beef, fresh seafood and premium wines from our award-winning wine selection in a breathtaking atmosphere.
Seasons 52 - Perimeterの写真
4.8
素晴らしい(7594)
価格:高い
• Seafood • ダンウッディ
本日98回予約が入りました。
Seasons 52は、地元のファーマーズマーケットの食材を使用した季節のメニューを楽しめる新しいグリル&ワインバーです。Seasons 52は、厳選した旬の食材を使用し、オークやメスキートでの直火焼きや石窯などの素朴な調理法で素材の持つ自然な風味を生かしています。常に変わる100種類以上の各国のワインを揃え、そのうち52種類はグラスで提供しています。手作りの特製カクテルも楽しめます。 毎日ランチタイムとディナータイムに営業し、週末は営業時間を延長しています。 Seasons 52はプライベート/セミプライベートイベントの会場として最適なほか、少人数や親しい仲間との食事用にシェフズ・テーブルも用意しています。詳細については、レストランのウェブサイト(www.Seasons52.com)をご参照ください。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ