Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. モントリオール・ケベック

Côte-des-Neiges/NDG​のベストシーフードレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(41)

Rib n Reef Steakhouseの写真
4.7
素晴らしい(1163)
価格:非常に高い
• Seafood • コート ・ デ ・ ナイジ/NDG
本日31回予約が入りました。
Rib n Reef Steakhouse & Cigar Loungeは、乾燥熟成させたUSDAプライムビーフと新鮮な魚やシーフードを提供するカナダの高級ステーキハウスです。ダウンタウンと空港からいずれも10分のRibは、美しい内装、優れたサービス、おいしい料理、受賞歴のあるワインセラー、素晴らしいシガーラウンジ、最新換気システムなど、お客様の心地よさを慎重に考慮し、お祝いの席などにぴったりのレストランです。
Chez Delmoの写真
4.8
素晴らしい(1081)
価格:非常に高い
• Seafood • オールド・モントリオール
本日2回予約が入りました。
旧港のすぐ近くのモントリオール旧市街に位置する1932年創業のフレンチレストランで、最高級の魚介類を楽しめます。魚料理や魚介類を専門とするChez Delmoでは、新鮮な食材を使用したおいしい料理を提供しています。Chez Delmoではフランス風に調理をしたドーバーソール、サーモン、タラ、シーバス、オヒョウなど種類豊富な魚を用意しています。おいしいソースと繊細なスパイスを用いて、魚本来の自然な風味を引き出しています。ホタテ、エビ、ロブスターなども楽しめます。Chez Delmoでは単品メニューのディナーやランチメニューも提供しています。レストランは広々としたオープンスペースを誇り、オフ・ホワイトの壁とマッチする花崗岩のバーを併設しています。明るいダイニングルームには自然光が沢山入り込む床から天井までの窓が備わり、魅力的なモントリオール旧市街の美しい景色を望めます。
Maestro SVPの写真
4.4
非常に良い(222)
価格:高い
• Seafood • プラトー ・ モンロイヤル
It is oyster season all year round at Maestro S.V.P! We welcome everyone to seafood world experience. The ever changing menu stars dozens of oyster varieties, cooked, baked and raw. Maestro SVP is also a seafood bistro where calamari, crab, shrimp, lobster, mussels, clams and scallops co star on the menu. Fish enthusiasts are sure to be tickled with the variety. and then there's the famous Maestro platter, an enormous feast of seafood for two. The name of Maestro S.V.P reflects its blend of harmony and passion. Tradition and avant-garde are joined together to present our cuisine. We are doing delivery and pick up at this time. Go to our web page and check the menu out .
The Keg Steakhouse + Bar - Place Ville-Marieの写真
4.6
素晴らしい(3523)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日75回予約が入りました。
The Keg Steak house + Barは、柔らかな熟成肉と完璧な焼き加減を目指した最上級のジューシーなステーキを提供しています。Kegの特製料理 プライムリブは、Keg特製スパイスを用いた完璧な味付けで、スローロースト後、注文毎にハンドカットされます。また、レストランではおいしいシーフード、人気の前菜、クリスピーなサラダ、魅惑的なデザートも用意しています。カジュアルでフレンドリー、かつ経験豊富なスタッフはThe Keg Steakhouse + Barの誇りであり信頼性を示すトレードマークです。非常に快適で居心地が良く活気のある高級バーでは、極上のワインリスト、Keg特製マティーニ、絞りたてのジュースを用いたカクテルを楽しめます。
Fish Boneの写真
4.7
素晴らしい(1053)
価格:非常に高い
• Seafood • オールド・モントリオール
本日10回予約が入りました。
バルセロナからモントリオールへ モントリオール旧市街の中心部に位置する新各国料理店のTapas 24は、バルセロナの料理に表意を表しています。伝統料理とモダン料理が揃うメニューは、シェフのCarles Abellanが考案し、様々なタパス、自家製料理、評判のスペイン料理レストランからの伝統料理を提供しています。店内のスペースはエネルギーに満ちて活気があり、モダンなタパスバーや、モントリオールとバルセロナなどの現代的な都市を称えています。 François Chartierによるワインリスト ワインリストは「ハーモニーの創造者」で、世界のベストソムリエ(Grand Prix Sopexa 1994 Paris)に選出されたケベックの世界的な有名なFrançois Chartierによって考案されています。彼は伝説的なレストランelBulliのシェフFerran Adriàの考案するレシピ―の元コンサルタントでした。多種のリストから、様々なカタロニアワインやスペインワインを手頃な価格で、グラスまたはボトルで楽しめます。ChartierはCarles Abellanのカタロニア料理とTapas 24にインスピレーションを受けています。
Joe Beefの写真
4.8
素晴らしい(687)
価格:非常に高い
• Seafood • グリフィンタウン、サン・タンリ
本日16回予約が入りました。
Old Montreal restaurant classics in the heart of Little Burgundy. An homage to Charles "Joe-Beef" McKiernan, 19th century innkeeper and Montreal working class hero. A drunken crawl away from the Historic Atwater market. Steaks and seafood.
Ferreira Caféの写真
4.8
素晴らしい(1206)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日16回予約が入りました。
Suppose Ferreira Café has quickly established itself as one of the best restaurants in town. In that case, there is no mystery: a visionary owner, an inspired chef, high-quality products, and a talented and dedicated team. In Montreal, Ferreira Café gives Portuguese cuisine all its nobility.Ferreira is an unforgettable experience that promotes discovery, sharing, and conviviality in a warm atmosphere. This is today's Portugal, in downtown Montreal. And we come back to it again and again.- Established in 1996 -
Tinc Setの写真
4.7
素晴らしい(28)
価格:高い
• Seafood • ウートルモン
本日5回予約が入りました。
A trip to Barcelona nestled in Montréal's quintessential Outremont neighbourhood. Tinc Set ("I'm thirsty in Catalan) is Alma's sister restaurant, located right next door on Avenue Lajoie. Part of Canada's Top 100 Restaurants List, Tinc Set is a tapas and wine bar that specializes in fresh seafood, Barcelona-style roasted chicken and Catalan natural wine. Come for apéro or for a full dinner. Operated by husband-wife team, Chef Juan Lopez Luna and sommelier Lindsay Brennan, Tinc Set offers the finest selection of Catalan wines in Canada and the best churros (maybe in the world!) Our outdoor seating is first come, first served.
Lloydの写真
4.6
素晴らしい(384)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日27回予約が入りました。
Access via the Marriott Chateau Champlain.From Oceania archipelagos to Quebec. Imagine tropical aromas mix with local ingredients and dishes.For the curious and explorers out there... our executive Chef, Kevin Mougin, will present you with a unique culinary experience and a variety of flavors for you to enjoy. And, for those with a sweet tooth, make sure to check out the original creations by our pastry Chef, Sylvain Vivier. Located in the heart of Montreal and only minutes away from the Bell centre and Sainte-Catherine Street, we welcome you in a brand new classy restaurant-bar with a vintage atmosphere. Hours : Breakfast (Buffet & à la carte): 6:30am to 10:30am (11:00 am on weekends)Lunch (Table d'hôte): 12:00pm to 2:00pm (not available on weekends)After-lunch (Reduced menu): 2:00pm to 5:30pm (12:00pm to 5:30pm on weekends)Dinner (Full menu): 5:30pm to 10:00pm
Liverpool Houseの写真
4.9
素晴らしい(458)
価格:非常に高い
• Seafood • グリフィンタウン、サン・タンリ
本日8回予約が入りました。
Old seaside cottage charm and bustling oyster counter. Old world wines and good market French cooking. A great club house feel. Perfect for gin tonic fueled evenings with relatives, friends, lovers and/or Peter Hoffer (aka "The HOFF").
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ