Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

El Sereno​のベストシーフードレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Pez Coastal Kitchenの写真
4.5
非常に良い(53)
価格:高い
• Seafood • パサデナ
本日21回予約が入りました。
Executive Chef & Proprietor Bret Thompson, with a rich culinary background spanning prestigious establishments in the U.S. and abroad, brings his expertise to Pez Coastal Kitchen. Joined by his wife Lucy Thompson-Ramirez, they have left an indelible mark on the Los Angeles dining scene with their previous ventures, including the beloved Pez Cantina and LA Burrito Co. in Montebello, but at Pez Coastal Kitchen,Chef Bret’s focus shifts to innovative techniques such as curing, smoking, and specialized dry-aging of seafood which will be a distinctive feature.The menu at Pez Coastal Kitchen reflects our culinary team's commitment to excellence, offering a tantalizing array of appetizers, chilled seafood, crudos, family-style entrees, exceptional sides, and innovative desserts. From Chilled Beets with hazelnuts to Whole Fried Fish and decadent desserts like Warm Chocolate Butterscotch Peanut Butter Cake, each dish is crafted with precision and creativity.
Loretoの写真
4.8
素晴らしい(260)
価格:非常に高い
• Seafood • アトウォーター・ビレッジ
本日16回予約が入りました。
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
The Royce Steak Houseの写真
4.7
素晴らしい(1309)
価格:非常に高い
• Seafood • パサデナ
本日16回予約が入りました。
The Royce | Wood-Fired Steakhouse features the finest selection of Prime Cuts, Australian Wagyu, and grass-fed beef, expertly prepared on a wood-fired grill. The menu is accented by fresh seafood and creative, comfortable side dishes.
Ruth's Chris Steak House - Pasadenaの写真
4.7
素晴らしい(4019)
価格:非常に高い
• Seafood • パサデナ
本日60回予約が入りました。
予約をご希望の場合は、(626)583-8122までお電話ください。ご希望に添えるよう最善を尽くします。 カリフォルニア州パサデナにあるRuth's Chris Steak Houseでは、約980℃で焼き上げた最高級のUSDAプライムビーフを約260℃に熱したプレートで提供しており、最後の一口までジューシーで熱々のステーキを楽しめます。ニューオーリンズ風の前菜、USDAプライムステーキ、新鮮なシーフード、特製のサイドディッシュ、自家製デザートを用意しています。Ruth’s Chrisでは温かみのある快適な雰囲気とともに、素晴らしいおもてなしを提供しています。常連の方も初めての方も、Ruth’s Chrisは最高の夜を過ごすのに最適なレストランです。毎晩ディナータイムに営業しており、予約をお勧めしています。プライベート・ダイニングやケータリングにも対応しています。
The Factory Kitchen - Los Angelesの写真
4.6
素晴らしい(3634)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日32回予約が入りました。
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
TENSHOの写真
4.9
素晴らしい(70)
価格:非常に高い
• Seafood • リトル東京
本日7回予約が入りました。
Even if seats are full, we may still have availability. Also, special requests or inquiries would be welcome. Please do not hesitate to reach us by phone (213-617-1016).5.3.2022 TueNEW OPEN in Little Tokyo[TENSHO]Right in the heart of Little Tokyo, “Kagaya” has established itself a top tier shabu shabu restaurant. Now, the torches have been handed to a new head chef and owner, the next generation to carry the torches of tradition and exquisite flavor, with the new name of TENSHO. Trained in traditional Japanese cookery, this 23 year veteran chef is on his way to introducing a new wave of Japanese delicacies to the States. As close as you can get to Japan itself, this chef brings his revisioned menu, with patron favorites, and extensive sake list. The desert and a la carte menu is designed by their French trained chef. The wagyu beef is of A5 rank.  The seafood, carefully selected to be of highest quality. Food that is not only delicious but also good for the health. 
The Lonely Oysterの写真
4.7
素晴らしい(239)
価格:高い
• Seafood • シルバー ・ レイク
本日6回予約が入りました。
The Lonely Oyster's mission is educating all in the following:Our expertly trained RAW bar staff journeys everyone in all things saltwater. (productsourcing, flavor profile, finish, and sustainability.)Maritime Cocktails:Our in-house mixologists inform customers on which of their original cocktailspairs most perfectly with each of our daily oyster selections.Exceptional Wine:Sommelier Adam Ohler’s wine list redefines what it means to be enophile, showcasing exclusively available vintages from all lands that touch the sea.All of these parts are designed to cohesively inspire a thirst for merroir, terroir, andinvoke a sensory travel experience through a shared knowledge.
NIKU Xの写真
4.4
非常に良い(263)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日51回予約が入りました。
NIKU X offers an unlimited Fresh A5 Wagyu and Luxury Seafood Buffet dining experience, located in the heart if Downtown Los Angeles. We have two dining styles that include our Self-Service $99/$109 and Full-Service $139/$149 experiences. Both feature fresh sushi, A5 Wagyu steaks, king crab and more. The Self-Service Menu is available at $99 Monday-Thursday and $109 Friday-Sunday. The Full-Service Menu is available at $139 Monday-Thursday and $149 Friday-Sunday.
Water Grill – Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(5384)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日54回予約が入りました。
創業30年以上のWater Grillは、ロサンゼルスのダウンタウンにオープンした当時から、King's Seafood Companyのフラッグシップレストランとして世界クラスのシーフードを提供し続けています。Water Grillは国際的に認められるザガットガイドによって「南カリフォルニアで最高のシーフード」として絶賛され、優れた品質と鮮度の魚介類を使用した素晴らしい料理を用意しています。
Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4393)
価格:非常に高い
• Seafood • ハリウッド
本日26回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ