Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Historic South-Central​のベストシーフードレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(53)

Water Grill – Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(5378)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日80回予約が入りました。
創業30年以上のWater Grillは、ロサンゼルスのダウンタウンにオープンした当時から、King's Seafood Companyのフラッグシップレストランとして世界クラスのシーフードを提供し続けています。Water Grillは国際的に認められるザガットガイドによって「南カリフォルニアで最高のシーフード」として絶賛され、優れた品質と鮮度の魚介類を使用した素晴らしい料理を用意しています。
NIKU Xの写真
4.4
非常に良い(252)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日56回予約が入りました。
NIKU X offers an unlimited Fresh A5 Wagyu and Luxury Seafood Buffet dining experience, located in the heart if Downtown Los Angeles. We have two dining styles that include our Self-Service $99 and Full-Service $139 experiences. Both feature fresh sushi, A5 Wagyu steaks, king crab and more.
Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angelesの写真
4.5
非常に良い(709)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日82回予約が入りました。
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Mother of Pearl at Level 8の写真
4.7
素晴らしい(6)
価格:普通
• Seafood • ダウンタウン
The picturesque al fresco oyster and champagne bar, from Mark and Jonnie Houston, the co-founders of Houston Hospitality, boasts a thoughtfully curated menu helmed by Michelin-starred and Mírate Chef Joshua Gil and is complemented by an enticing array of Champagnes, cocktails, and wines. Located atop Level 8's expansive outdoor terrace, Mother of Pearl invites guests to savor exquisite flavors while soaking in the breathtaking sunsets, creating an unforgettable dining and imbibing affair.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment. Parking validation is available.
La Boucherieの写真
4.6
素晴らしい(1328)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日18回予約が入りました。
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
The Palm Los Angelesの写真
4.4
非常に良い(3114)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
ロサンゼルスのダウンタウンにあるPalmは、 Staples Centerから東に1ブロック、フラワー&11番ストリートの南東のコーナーに位置する歴史的なToy Center内にあります。広さ1,250㎡のPalmでは約400名収容可能です。Palmは高級ビーフ、ジャンボ・ロブスター、本格的なイタリア料理で有名で、ディナー(毎日)とランチ(平日のみ)に営業しています。
The Hummingbird Ceviche Houseの写真
4.8
素晴らしい(44)
価格:高い
• Seafood • エコー・パーク
本日24回予約が入りました。
Michelin & James Beard-recognized Chef Ricardo Zarate has opened The Hummingbird Ceviche House featuring the Nikkei (Japanese-Peruvian) cuisine he’s best known for. In a charming space with a turquoise-quartz bar, The Hummingbird serves an irresistible bill of fare focused on fresh seafood prepared using traditional Nikkei techniques elevated by California influences. The Los Angeles Times' Laurie Ochoa wrote: "...the service is caring and the food, including an aji amarillo hummus flatbread and sesame-leaf-wrapped shrimp dumplings with tiger's milk aioli, is inventive and delicious. And...the Hummingbird is affordable." Diners delight in Nikkei hand rolls, delectable ceviches, small bites, hot dishes, desserts and house-made Chicha-Morada drinks. The Hummingbird was named one of The Infatuation LA's "Best Restaurants of 2024." NEW: Talented musicians perform live jazz on Tuesdays!
Joyceの写真
4.5
非常に良い(529)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日20回予約が入りました。
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
The Factory Kitchen - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(3622)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日54回予約が入りました。
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
LA Prime at The Westin Bonaventure Hotelの写真
4.7
素晴らしい(2921)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日14回予約が入りました。
プライムビーフと新鮮なシーフードに特化したニューヨークスタイルのステーキハウスです。受賞歴のある750以上のワインリストはカリフォルニアレッドを幅広く取り揃えています。受賞歴:2010年カリフォルニアレストラン協会よりベストワインリスト賞、2010年から2014年のワインスペクテイター賞
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ