Mid-Cityのベストシーフードレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(51)
本日31回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
本日7回予約が入りました。
Fia Steak is a love letter to the classic steak house, and new sister restaurant to Fia. The intimate 48-seat restaurant offers three distinct experiences with the energetic Grill, elegant Dining Room & intimate outdoor Patio. The heart of the restaurant is the Grill, where guests can catch the theatrics of live cooking on a wood-burning fire. Chef Chris Alvarez-Jett offers a menu of steakhouse classics, featuring the finest cuts of U.S. beef, as well as handmade pastas & fresh fish from across the globe; Japanese A5 Wagyu & USA Prime beef, "Bubbles & Bumps", featuring great champagnes, paired with "bumps" of the finest caviar, to make every night a celebration. Expect tableside Steak carving of our large format steaks, which complement the stellar service provided by the all-star hospitality team.
本日101回予約が入りました。
クラシックな雰囲気を併せ持つモダンなBaltaireレストランでは太陽の下でのランチやブランチ、星空の下でのディナーを楽しめます。カクテル&会話、親密なディナーを楽しむのに最適なレストランです。エグゼクティブシェフTravis Stricklandが手掛けるキッチン&ドリンクプログラムには幅広い種類のワインリスト、特製カクテル&珍しいスピリッツ各種があり、Baltaireでは最高級のステーキ、格別の魚介類、豪華なドリンク&豊富な健康的軽食オプションを楽しめます。
明るく広々としたダイニングルームは床から天井までのガラスドアを経由して魅力的な屋外テラスにつながっています。日光が沢山入り込むミッドセンチュリーモダンなデザインの広々とした空間でランチやブランチのほか、夜は豪華なワインと食事を用意しています。メインダイニングルームに隣接する居心地の良いラウンジでは、カクテル、ワイン、生演奏を楽しめます。想像とは全く異なるステーキハウスでの食事体験を提供しています。
本日35回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
本日55回予約が入りました。
創業30年以上のWater Grillは、ロサンゼルスのダウンタウンにオープンした当時から、King's Seafood Companyのフラッグシップレストランとして世界クラスのシーフードを提供し続けています。Water Grillは、国際的に認められたザガットガイドにより「南カリフォルニアで最高のシーフード」として絶賛され、上質で新鮮な魚介類を使用した素晴らしい料理を提供しています。
本日38回予約が入りました。
Meat On Ocean is a meat-centric, modern steakhouse in Santa Monica that offers both a sense of adventure and breathtaking views of the Pacific Ocean. Beyond the offerings of a world-class steakhouse, Meat On Ocean features an artisanal charcuterie bar, an exhibition dry-aging room and a variety of prime beef – from dry-aged domestic cuts to Japanese A-5. Integral to the operation is a highly trained crew of servers and butchers, who communicate directly with Guests about the beef, organically farmed chickens, house made sausages, choice seafood and more.Located on the corner of Ocean and Broadway, Meat On Ocean is steps from the action - including the Santa Monica Pier, shopping and hotels.Starting May 2024, Meat On Ocean is also your headquarters for private dining and events, with customizable spaces that are perfect for social events, corporate meetings, birthday parties, anniversary celebrations, wedding receptions and ceremonies, with full audio/visual connectivity.
本日37回予約が入りました。
美しいサーフサイドの景色を望むIvy at the Shoreは、The Ivyの南国版で、同様のおいしい料理に加え、冷たいアイランドドリンクや、12席の竹でできたバーを提供しています。新鮮なパイナップルダイキリを片手に太平洋に沈む夕日をお楽しみください。
本日125回予約が入りました。
At Steak 48, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. Our diverse menu will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood, and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers. Also enjoy classic cocktails and an extensive award-winning wine list. At Steak 48, We encourage all of our guests to get dressed up for a great experience, here is a link to our dress code that you can share with your guests. https://www.steak48.com/steakhouses/beverly-hills/dress-code/Please dress as your elegant selves. You are going to have a great time!If you need any special accommodations or flowers reach out to us at the host desk! We look forward to seeing you soon!
本日13回予約が入りました。
Blue Plate Oysteretteは、イースト・ハンプトンのサマー・ロブスター・ベイクと、モントークの道路脇のお気に入りの飲食店のおいしいランチからインスピレーションを得たお店です。OysteretteはニューヨークのPearl Oyster BarとMary’s Fish Campからも影響を受け、毎日ランチとディナーに東海岸のシーフード小屋で楽しめるようなメニューを提供しています。大きな塊が詰まったロブスターロール、蒸したアサリ&その出汁がきいたスープに浸すパン、クラムチャウダー、ムール貝とそのスープ、セビーチェ、海が香る新鮮な生の貝類などを堪能できます。ウエストサイドにあるビーチのそばのカジュアルなシーフードレストランは、サーファーやスタジオ関係者にも人気の賑やかなスポットで、楽しいひと時を過ごせます。
本日36回予約が入りました。
高品質の食材とヘルシーな調理法を用いた、地中海風料理の素晴らしい味をお楽しみください。当店の料理は、様々な旬の野菜、脂肪分の少ないタンパク質、魚介類、全粒の穀物、職人によるパスタ、パン、チーズなどの新鮮で生き生きとした味で、ヘルシーなライフスタイルを促進します。南カリフォルニアの穏やかな気候や、通年屋外パティオシーティングを楽しめるキャンパスの活気を最大限にご活用ください。