Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Rosslyn​のベストシーフードレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(71)

Mele Bistroの写真
4.8
素晴らしい(1618)
価格:高い
• Seafood • アーリントン
本日18回予約が入りました。
「...メニューは参考までにありますが、実際には、心とキッチンに宿る創造性で、ゲストに一味違ったダイニング体験を提供しています...」
Joe's Seafood, Prime Steak & Stone Crab - Washington DCの写真
4.8
素晴らしい(10088)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日116回予約が入りました。
Joe's Seafood, Prime Steak & Stone Crabは、マイアミビーチの伝説的なシーフードレストランで、Joe's Stone CrabとLettuce Entertain Youが提携した最高傑作です。Florida Stone Crabは世界最高のレストランになるため、豊富な種類の新鮮な魚介類を毎日空輸し、熟練した肉職人がハンドカットする680gの特製プライムステーキ、骨付きリブアイなどを提供しています。Joe'sの有名な副菜と共にキーライムパイも楽しめます。活気にあふれたラウンジではカクテルを用意し、ダイニングルームではタキシードを着たスタッフがサービスを提供しています。
Tony & Joe's Seafood Placeの写真
4.3
非常に良い(2653)
価格:普通
• Seafood • ジョージタウン
本日6回予約が入りました。
ジョージタウンのワシントンハーバーに位置する家族経営のレストランTony & Joe's Seafood Placeは、ダイニングルームと広々とした屋外テラスを併設し、ポトマック川とケネディセンター、美しいワシントンハーバーの噴水の景色を一望できます。Tony & Joe's Seafood Placeは、貸切イベント、カジュアルなイベント、家族行事、誕生日、記念日、企業イベント、バル・ミツワー(ユダヤの成人式)、ブライダル披露宴でも利用できます。Tony & Joe's Seafood Placeでは、アラカルトメニューとビュッフェ式メニューを用意しています。 店内テーブルの予約のみ可能です。屋外スペースは全て先着順となっています。
BlackSaltの写真
4.8
素晴らしい(6720)
価格:高い
• Seafood • パリセーズ北西
本日21回予約が入りました。
BlackSalt(ブラックソルト)はシェフJeff Blackによる待望のコンセプト・レストランで、活気のあるバーとエレガントなレストラン、その前方にある高級な魚市場を提供しています。
Oceanaire Seafood Room - DCの写真
4.6
素晴らしい(6647)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン
本日33回予約が入りました。
Oceanaireは、世界中から毎日空輸される超新鮮なシーフードを楽しむのにぴったりのレストランです。カクテルを楽しめるラウンジ、広いオイスターバー、蹄鉄型のブースがあり、アラスカ産オヒョウのステーキ、新鮮なコッパー・リバー・サーモンなどの旬の魚のほか、舌平目やクロマグロなどの希少な魚など、最高に新鮮な魚料理を取り揃えています。知識豊富なスタッフが、種類豊富なメニューや料理に合うワイン選びなど、素晴らしいサービスを提供しています。Oceanaireでは世界中からの新鮮な魚介類を用意し、皆さまのご来店をお待ちしています。
Ocean Prime - Washington D.C.の写真
4.8
素晴らしい(4351)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン
本日52回予約が入りました。
OCEAN PRIME(オーシャン・プライム)は、有名なレストラン経営者のCameron Mitchellによるモダンなアメリカンレストラン&ラウンジです。受賞歴があるOCEAN PRIMEは活気のある素晴らしい雰囲気で、シーフード、ステーキなどの素晴らしいメニュー、真に優れたサービスを提供しています。社交、ビジネス、パーティーに理想的な場所です。
Reverieの写真
4.8
素晴らしい(28)
価格:非常に高い
• Seafood • ジョージタウン
本日3回予約が入りました。
Inspired by Chef Johnny Spero’s global travels, yet rooted in his Mid-Atlantic upbringing, Reverie is a Michelin-starred fine-dining experience that focuses on an entirely seafood driven menu. Our current menu is offered at $255 per guest exclusive of beverage, service charge, taxes, or gratuities. Starting January 1, 2025, our tasting menu will adjust to $285 per guest.Please allow 2.5 hours for this experienceWe can accommodate some but not all food allergies so please inquire before booking via info@reveriedc.com. We are unable to provide dairy-free or fully vegetarian versions of our experience.
Truluck's - Ocean's Finest Seafood & Crab - Washington, D.C.の写真
4.7
素晴らしい(1903)
価格:高い
• Seafood • マウント ヴァーノン広場
本日28回予約が入りました。
Truluck's, a premier dining destination since 1992, offers high-quality seafood and exceptional service with a commitment to sustainability. Renowned for its Florida Stone Crab, Truluck's ensures this delicacy goes from trap to table in 24 hours during its October to May season. Under Corporate Executive Chef Thomas Dritsas, the menu features fresh seafood and prime steaks, complemented by an extensive beverage program. Adhering to Ocean Conservancy guidelines, Truluck's supports sustainable practices and community initiatives. With 12 locations and a dedicated team, Truluck's creates remarkable dining experiences. Reservations can be made online or via OpenTable.
Pearl Dive Oyster Palaceの写真
4.8
素晴らしい(1558)
価格:高い
• Seafood • ローガン ・ サークル
本日14回予約が入りました。
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices. The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
The Salt Line - Ballstonの写真
4.6
素晴らしい(780)
価格:高い
• Seafood • アーリントン
本日9回予約が入りました。
The Salt Line, the popular DC homage to New England’s iconic fish and oyster houses, brings a second location to Arlington’s burgeoning Ballston neighborhood. Just one year in, The Salt Line has already established itself as one of the top dining spots in Northern Virginia. Executive Chef Matt Singer is leading the kitchen team in partnership with award winning Long Shot Hospitality Chef/Partner Kyle Bailey. The Salt Line is where "New England meets the Chesapeake" so guests can expect the same New England classics and renowned raw bar found at the original location, along with lots of new chef driven fish and seafood entrees, house-made pastas, exciting selections of crudos, and of course the best lobster rolls around. In addition to dining, the welcoming year round outdoor bar (tented in the winter) has also become a favorite neighborhood gathering spot and is the perfect place to enjoy The Salt Line's signature beverage program and grab what many say is the best burger in town.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ