Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Outer Mission​のベストシーフードレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(48)

The Anchovy Barの写真
4.7
素晴らしい(836)
価格:非常に高い
• Seafood • ウェスタン ・ アディション
From the team that brought you State Bird Provisions and The Progress, The Anchovy Bar is a wine and seafood bar that specializes in West Coast oysters, small fish and sustainably raised shellfish. We work with small producers that favor traditional and antique processes with origin stories that matter and inspire.
Mastro's Steakhouse - San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(1791)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日52回予約が入りました。
Mastro's collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Pacific Catch - Sunset Districtの写真
4.6
素晴らしい(1882)
価格:普通
• Seafood • サンセット・ディストリクト
本日24回予約が入りました。
ゴールデン・ゲート・パークの入り口、9thアベニューに位置するPacific Catchは、モダンで快適な西海岸のフィッシュハウスです。友人や家族で集まって、環太平洋地域の味に触発された新鮮なシーフード料理を楽しめます。毎日のランチとディナーでは、特別メニューとして最高級の「catch of the day(本日のとれたて)」が太平洋各地のさまざまなスタイルで提供されます。その他のメニューには、アジアのライスボウル、ミールサイズのサラダ、寿司ロール、フィッシュ&チップスのほか、人気のハワイのポケや有名なカボ・カラマリなどのスターターがあります。9thアベニュー店では、パティオ席と、ラウンジのある本格的なバーも提供しています。新世界からの幅広い種類のワイン、モダンなアイランドカクテル、太平洋各地からの多くのビールを用意しています。半個室は、着座の場合は40名まで、カジュアルなスタンディング・レセプションでは55名まで収容できます。エグゼクティブシェフは、あらゆる機会のニーズに合わせて特別メニューを提供できます。イベント情報については、ninthavenue@pacificcatch.comまでお問い合わせください。
Hayes Street Grillの写真
4.7
素晴らしい(4270)
価格:高い
• Seafood • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日35回予約が入りました。
サンフランシスコのシビックセンター地区にあるHayes Street Grillは、伝統的な調理法に新しさをミックスしたシーフードレストランです。場所はパフォーミングアートセンターの通りを挟んだ向かい側で、デイビス・シンフォニーホールからも道路の対岸です。1ブロック先にオペラハウスと市庁舎があります。当店では様々な国のレシピを取り入れた魚料理、シーフードを提供しています。我々が一番大切にしていることは言うまでもなく、新鮮で最高品質の魚や野菜、自然の中で飼育された家畜の肉を使うことです。 Hayes Street Grillの壁には、このレストランを集会所として集まっていた芸術家たちのサイン入りの写真が飾られています。オープンしてから33年の間には改装も行いましたが、壁に並んだ真鍮製のコート掛けは建築当時のままです。また、家族に出すような家庭的な料理を提供するという創業当時の理念もそのままです。
Historic John's Grillの写真
4.7
素晴らしい(7308)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日60回予約が入りました。
John's Grill(ジョンズ・グリル)は1908年以来サンフランシスコの伝統となっています。市内で最も古く有名な歴史あるレストランの一つで、おいしいステーキ、巧みに調理した新鮮なシーフード料理、素晴らしいサービス、ユニークな雰囲気を楽しみたいセレブの間で人気です。作家ダシール・ハメットの「マルタの鷹」の舞台となったJohn's Grillは賛辞を集め、Esquireでベスト10に選ばれたほか、Gourmet Magazineでも紹介されました。 上階のダイニングルームでは毎晩ジャズの生演奏を楽しめます。 ZAGAT採点:料理 26 / 内装 24 / サービス 25 / 価格 44ドル タイムスリップしたように感じる1908年築のダウンタウンのランドマークで、素晴らしいステーキ料理と強いドリンクを求め、観光客と地元客が集まります。現存する最古のサンフランシスコスタイルの飲食店の一つです。「マルタの鷹」の舞台で、シール・ハメットの行きつけの場としても知られています。 John's Grillは、Zagatでサンフランシスコのダウンタウンのステーキハウスの第1位に選ばれました。
Ula Restaurant & Tapas Barの写真
4.1
とても良い(763)
価格:高い
• Seafood • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日9回予約が入りました。
Ula is a beautiful European Mediterranean restaurant and tapas bar in San Francisco. Sip your martini or quality wine with a seafood-centric menu that has a focus on raw, roasted, and grilled fish and various roasted and grilled meats, pasta, gluten-free, vegetarian, and vegan selections. The restaurant is maximalist art deco with fixtures that depict jellyfish, oysters, and grand maritime vessels. Just a hop from Union Square, the delightfully vintage dining room begs to be paired with a nostalgic trolley ride and a stroll through the heart of the city. Dining is available inside only (and you wouldn’t want it any other way). We look forward to serving you. From the Mediterranean with Love. All welcome.
Saisonの写真
4.9
素晴らしい(5)
価格:非常に高い
• Seafood • 相馬
本日6回予約が入りました。
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.
Golden Crab Houseの写真
4.8
素晴らしい(99)
価格:非常に高い
• Seafood • サンセット・ディストリクト
本日1回予約が入りました。
Golden Crab House is a Vietnamese inspired restaurant. At Golden Crab House our goal is to bring a combination of traditional and fusion flavors bringing our customers a unique and flavorful experience. Here at Golden Crab House, we serve only the freshest seafood. The Dungeness Crabs we serve year-round are either caught locally or from Washington state. Our Maine Lobsters are caught from the East Coast.
Corzettiの写真
4.5
非常に良い(335)
価格:高い
• Seafood • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日39回予約が入りました。
Step off the bustling streets of Union Square and into a glamorous, coastal Italian getaway. Corzetti is a Ligurian restaurant and bar that evokes summers spent on the Italian Riviera where life moves at a slower pace, and seaside restaurants serve up menus influenced by the day’s catch and peak-season produce from the region.Chef Tali Missirlian's focus on fresh, locally-sourced ingredients and handmade pasta reflects our commitment to sustainability and quality. You'll find fresh seafood-forward dishes on our menu including pizza, pasta and more, which pair perfectly with creative cocktails from our bar and an extensive list of Italian wines. Come in for lunch, happy hour, or a quick dinner before a show. Host birthday parties and get togethers in our private dining room. From our cozy and intimate atmosphere to our knowledgeable and attentive service, Corzetti invites you to savor the essence of Liguria's relaxed seaside culture in the heart of the city.
Morton's The Steakhouse - San Franciscoの写真
4.6
素晴らしい(3782)
価格:非常に高い
• Seafood • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日37回予約が入りました。
国内有数のステーキハウスグループのMorton's The Steakhouseは、クラシックでボリュームのある料理が特徴で、USDAプライムビーフの熟成肉、新鮮な魚、ロブスター、チキン料理を提供しています。メニューには、24オンス(680g)の特製ポーターハウス、16オンス(450g)のニューヨークストリップ、12オンス(340g)のダブルカットフィレなどの様々な定番ステーキを用意しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ