Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ボルチモア・メリーランド州

Timonium​のベストシーフードレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(45)

The Valley Innの写真
4.4
非常に良い(2292)
価格:普通
• Seafood • タウソン
本日58回予約が入りました。
The Oregon Grille(ジ・オレゴン・グリル)のオーナーによるレストランです。
Bluestoneの写真
4.5
非常に良い(6741)
価格:普通
• Seafood • ティモニアム
本日51回予約が入りました。
Bluestone(ブルーストーン)は、新鮮な魚&シーフードを提供するカジュアルな高級レストランです。Bluestoneでは、フィレやリブアイなどの他の肉料理も楽しめます。デザートは毎日店内で作って焼き立てを用意しています。7名以上の団体の場合は、直接レストランにお電話ください。
the Gourmet at Kenilworthの写真
4.6
素晴らしい(238)
価格:高い
• Seafood • タウソン
本日21回予約が入りました。
The Gourmet at Kenilworth offers quality fresh seafood and local ingredients in a casual, Nantucket-like setting. The menu offers fresh seafood, oysters, steaks, sushi and inventive cocktails with a gourmet American flare. There are also signature dishes unique to this location. The restaurant is located in the new expansion, outside of the mall, next to Felipe’s. Also visit our other well known Restaurant Catonsville Gourmet.
Michael's Cafeの写真
4.7
素晴らしい(2558)
価格:普通
• Seafood • ティモニアム
本日51回予約が入りました。
Dellis一家のMichael'sは、他を寄せ付けない細部への変わらぬこだわりをもったおもてなしを提供しています。品質、サービス、店内の雰囲気への真剣な取り組みが、レストランの成功の鍵であると考えています。最高級で最も新鮮な食材のみを使用し、メニューの大半が自家製であることに誇りを持っています。
Citronの写真
4.9
素晴らしい(2209)
価格:非常に高い
• Seafood • タウソン
本日6回予約が入りました。
Casually elegant, romantic American Waterfront Dining in Baltimore County with lovely outside dining on the lake. Repeat winner BEST of BALTIMORE, OpenTable Diners' Choice, Wine Spectator Awards. Owned and operated by Susan and Charles Levine. Enjoy a seasonal menu of highest-grade center-cut steaks, chops and seafood with expert preparation led by Executive Chef Mary Hersh and exquisite sushi by Chef Alan from Hong Kong; plus craft cocktails, and many of the world's best wines and spirits. Everything made in-house. Al fresco dining in peaceful nature or indoors in elegant ambiance. Parties of 7+ or private events please contact us 410-363-0900 reservations@citronbaltimore.com Exquisite venue for food lovers, with fireplace; subtle TVs in upscale bar. Our 8 private dining rooms and private event venue, The Cove, feature Hi-tech AV, inside/outside Lakefront spaces for large social and corporate events. Heated outdoor terraces year round equal nature lover's paradise. Free parking.
Pappas Restaurant - Cockeysvilleの写真
4.6
素晴らしい(2833)
価格:普通
• Seafood • ハント バレー
本日25回予約が入りました。
コッキーズビル、メリーランドにある最新のPappas Restaurant and Sports Bar(パパス・レストラン・アンド・スポーツバー)へようこそ!ボルチモア周辺だけに限らず、完璧なクラブケーキを求めるならPappasにあります。200gのクラブケーキは、巨大な塊のカニ、最小限のつなぎ、また1972年以来、多くのお客様お気に入りのレシピブレンドで作っています。この料理はPappasが、ボルチモア・マガジンの表紙を飾り、フード・ネットワーク、クッキング・チャンネル、およびトラベル・チャンネルに出演し、わずか数年で20個以上の賞を持つ理由です。バーでカクテルを楽しんだり、ダイニングルームで家族と静かな夕食をしたり、個室で最大40人対応のパーティーを主催できます。Pappas Restaurant and Sports Barは完全にバリアフリー対応で、ベルトウェイからすぐ、ハント・バレーとタウソンから数分です。今すぐ予約を!
Ethel's Creole Kitchenの写真
4.8
素晴らしい(35)
価格:普通
• Seafood • Northwest Baltimore
本日6回予約が入りました。
Ethel's Creole Kitchen is a locally owned and operated restaurant specializing in upscale casual dining, fine cocktails, and good times! Our award winning Gumbo and Jambalaya are not to be missed, but the depth of our cuisine doesn't stop there. Chef Ed and Chef Nick are always cooking up seasonal specials and new flavors utilizing fresh seafood, cajun creole staples, smoked / grilled meats, and local products. We also offer a full bar with plenty of signature cocktails, fine wines, and great beers. In the spring, summer, and fall join us for candle lit open patio and outdoor dinning in addition to our regular cozy indoor seating. Great for date nights and family dinners! A Few Signature Dishes and Drinks: Maryland Crabcakes, Pan Bronzed Rockfish, Crab Dip, Gumbo, Jambalaya, Sazerac, Vieux Carre, Shimp and Smoked Brisket Mac and Cheese, Fried Crawfish Grits, Baby Back Ribs
Pappas Restaurant - Parkvilleの写真
4.4
非常に良い(1821)
価格:高い
• Seafood • パークヴィル
家族や友人に自慢できる、メリーランド州で最高の素晴らしいクラブケーキをお探しの方は、約200gの巨大なクラブケーキを提供するPappasへお越しください。Pappasの特製料理は、Baltimore's Best、ボルチモアマガジン誌のトップ・クラブケーキなど、数々の賞を受賞しているほか、フード・ネットワークの「シェフス vs シティ」、トラベルチャンネル、98 Rockの「フードウォーズ」で紹介されています。1972年創業の家族経営の店で、オーナーのMark Pappasはボルチモアで最高のクラブケーキだけでなく、ボルチモア周辺で最高級の最も新鮮なシーフード、ステーキ、パスタ料理を提供することに誇りを持っています。ソース、スープ、ドレッシングはすべて、一から作っています。Pappasでは家族連れや大規模なグループを歓迎しています。子供が喜ぶたくさんのオプション付きお子様メニューも用意しています。Pappas Restaurantは完全にバリアフリー対応で、ベルトウェイからすぐ、タウソンから数分です。素早い食事サービスのために、予約を入れるか、前もってお電話ください!敷地内に毎日営業している酒屋があります。
The Ruxtonの写真
4.8
素晴らしい(423)
価格:非常に高い
• Seafood • ハーバー・イースト
本日40回予約が入りました。
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
Gertrude's - Baltimoreの写真
4.6
素晴らしい(7141)
価格:普通
• Seafood • チャールズ・ビレッジ
本日35回予約が入りました。
ボルチモア美術館(BMA)内に位置するGertrude'sでは、暖かくスタイリッシュな雰囲気の中で地元の食材を用いたチェサピーク料理をジョーン・シールズが提供しています。 シェフ兼オーナーのジョーン・シールズは、ボルチモア生まれで、料理の本の著者であり、テレビの料理番組のホストです。レストランの名前は、子供の頃に料理を教わった祖母のガートルード・クリアリーにちなんだものです。Gertrude'sでは、可能な限り地元の有機食材を用いて、チェサピーク料理や伝統料理の洗練された地域ならではのメニューをランチ、ディナー、ブランチに提供しています。 チェサピーク湾の東海岸の生活にヒントを得たレストランの内装は美しくエレガントで快適です。開放的で風通しの良いダイニングルームは日当たりが良く、床から天井までの窓から美術館の彫刻庭園を望めます。暖かい季節には、噴水やリフレクティング・プールの周りのテラスに追加の座席を用意しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • LynnVIP
    ボルチモア・メリーランド州 •35​件の口コミ
    5.0
    本日ご来店
    There were 8 of us for dinner & Jen was our waitress. Jen was an amazing waitress. She was at our table within minutes of sitting down in order to see what we wanted from the bar. I am very picky with my drink & she knew exactly how to order it for me. Jen returned with our drinks, mine was just how I like it, & tried to take our appetizer order. Of course, no one was ready so she came back three times before we gave her our order. The appetizers came out promptly & after a few minutes Jen was back to take our dinner order & second drink order. She got us fresh hot bread & always came back with a smile on her face. Our food came out at the perfect time & the servers were great. They knew exactly who the meals went to & answered questions that we had. The food was served hot & everything was delicious. After dinner Jen returned for our dessert order which we declined & came with our check. She was prompt to return to gather payment. My husbands pet peeve is once the check is dropped off, he hates sitting around waiting for someone to come & get our payment. Jen was the exact opposite. She was back in minutes. I would recommend BlueStone. We eat her often & have always enjoyed it.
    詳細を見る
    Bluestone価格:普通• シーフード・海鮮料理• ティモニアム
    4.5
  • Cheryl
    ボルチモア・メリーランド州 •16​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    Food as always was great. Sat in the dining area for the first time. A little too loud. Service was fair. However always enjoy going there
    詳細を見る
    the Gourmet at Kenilworth価格:高い• シーフード・海鮮料理• タウソン
    4.6
  • RobertVIP
    ハワイ •8​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Ideal break from the day (or more) long task of preparing (and cleaning up) a traditional Thanksgiving meal. Everything you would expect was available, plus many other options for those not inclined or with dietary preferences. Staff were excellent. Well trained and experienced. My wife and I look forward to returning regularly. Just a wonderful experience!
    詳細を見る
    Citron価格:非常に高い• アメリカ料理• タウソン
    4.9
  • PatrickVIP
    ボルチモア・メリーランド州 •36​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Front of the House - Ambassador Patti - one of a kind. Professional; Atlas Restaurant Group brand specialist; and a magnet for bring guests back. Patti’s ability to connect with people is both with ease and genuine. An absolute gem all year round! The travel to and while be seated is a wonderful experience. Wait Staff - Stephanie menu knowledgeable; helpful; and attentive. Wonderful conversations. Manages the room. Management - Amanda - circulates the various dining areas. Helpful; again genuine; and down to earth. Keep interacting with your Clients - we appreciate the conversations. Meal - Maryland Crab soup - seasoned; visible crab meat; and correct temperature. Shrimp cocktail - tasty. The cocktail sauce was solid. The Kitchen Team is all about consistency; presentation; and taste. Parking Lot - come on 2025. The potential trip hazards are opening - more. Appears that no negatives have been reported. Stripping with the repairs will improve the appearance. Let’s extend the investments to the surface parking. Thank you for all you have and continue to accomplish.
    詳細を見る
    The Valley Inn価格:普通• アメリカ料理• タウソン
    4.4
  • Sharon
    アトランタメトロ •32​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    We were warmly greeting as soon as we walked in the door for our 12:30 reservation and seated in a comfortable and roomy booth. Mark was our server today and he could not have been more accommodating to us, with a very genuine personality while making good recommendations from the menu. We had a great afternoon.
    詳細を見る
    Michael's Cafe価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ティモニアム
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ