Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Lomas Altas​のベスト貝・甲殻類料理レストラン

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Costa Guadianaの写真
4.8
素晴らしい(419)
価格:非常に高い
• Shellfish • サンタフェ、ボスケス
本日6回予約が入りました。
Grupo Hunan introduces its newest concept, Costa Guadiana, where the classic and the contemporary combine to create an unparalleled environment. A series of exquisite dishes mixing the best of Mexican cuisine with the best seafood and shellfish were created by Chef Mónica Beteta, giving life to this concept and delighting even the most particular palates.At Costa Guadiana no detail is overlooked in creating the most enjoyable experience. Grupo Hunan introduce su nuevo concepto, Costa Guadiana, lugar en donde lo clásico y lo moderno se fusionan creando un lugar unció con un ambiente inigualable. Una serie de exquisitos platillos que juntan lo mejor de la comida mexicana con los mejores platillos de pescados y mariscos, fueron creados por la chef Mónica Beteta para dar vida a este nuevo concepto, que deleitara hasta los paladares más exigentes.En Costa Guadiana no se escapa un sólo detalle para que su experiencia sea la más agradable.
Nostos - Artz Pedregalの写真
4.7
素晴らしい(410)
価格:非常に高い
• Shellfish • ハルディネス ・ デル ・ ペドレガル
本日20回予約が入りました。
"Nostos - Artz Pedregal" is a unique gastronomic destination in Mexico. We prepare traditional Greek dishes with the highest quality ingredients. Fish and shellfish mostly from Mexican seas, caught daily for our market and store, making our kitchen one of the healthiest.Our atmosphere is warm and familiar where our goal is that our guests feel at home house.We have 3 areas: terrace, interior and a private area. The areas are subject to availability, we suggest you contact the restaurant to make a reservation. We will do our best to honor your location preference.
De Costa a Costa - Plaza Loretoの写真
4.5
非常に良い(41)
価格:高い
• Shellfish • アルタビスタ、サンエンジェル、サンヘロニモ
本日1回予約が入りました。
De Costa a Costa ("From Coast to Coast" in English) is a casual dining seafood restaurant in Plaza Loreto. This location has a lot of charm and appeal. Many large artworks are displayed on each side of the dining room, including an iconic metal octopus on one wall. De Costa a Costa is a good spot for both formal and relaxed affairs. A variety of seafood dishes are served at De Costa a Costa, including sushi, shellfish, cold seafood cocktails, soups, salads, octopus, pasta entrees and sandwiches. A full bar is offered to go along with the savory meal.
Yakumanka by Gaston Acurio - Romaの写真
4.1
とても良い(546)
価格:非常に高い
• Shellfish • コンデサ/ローマ
本日11回予約が入りました。
A space to enjoy the best products of Mexican seas with the the most authentic recipes and ingredients of Peruvian marine cuisine, in a relaxed atmosphere with affordable prices and the most varied and fresh products.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ