Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Crystal Palace​のベスト貝・甲殻類料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(23)

Oy Bar - Balhamの写真
4.2
非常に良い(28)
価格:普通
• Shellfish • バラム
本日2回予約が入りました。
Oy Bar is a restaurant and bar that embraces simplicity and the joy of sharing food. Our menu highlights local suppliers and fresh produce, ensuring there's something for everyone to enjoy, especially with a glass or two of wine.If you haven't tried oysters before, we invite you to do so with us. Our goal is to make oysters accessible for everyone—no expensive options or white tablecloths here! Oysters have been enjoyed by humans since the Neolithic period, making them one of our earliest foods, and we hope you will enjoy them too.We have a passion for wine and have curated a wine list that is easy to understand, yet offers a diverse selection from around the world, all at three simple price points.We look forward to welcoming you to Oy Bar, where you can enjoy the simple pleasures of eating and drinking with us.
Scott's Mayfairの写真
4.8
素晴らしい(1953)
価格:普通
• Shellfish • メイフェア
本日46回予約が入りました。
Scott’sはメイフェアのマウント・ストリートにあるシーフードレストランで、最高級の牡蠣、魚介類&甲殻類のほか、季節の狩猟肉、肉料理、ベジタリアン料理も提供しています。環境に配慮された場所で採れる魚介類を使用しています。 エレガントなオイスター&シャンパンバーを眺めながら食事を楽しめるテーブル席、豊富なアラカルトメニューを用意しています(12:00より営業)。
J Sheekey - The Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(2307)
価格:普通
• Shellfish • コヴェント ・ ガーデン
本日65回予約が入りました。
1896年、魚介類売り場の経営者ジョセフ・シーキーはセント・マーチンズ コートに初めてオイスターバーを開きました。レストランは1998年にかつての栄光ある姿に改装され、20世紀の俳優の生写真が飾られた4室のコネクティングルームが、演劇業界でレストランが果たす中心的な役割を物語っています。非の打ち所のない素材を完璧に調理したシーフードを求め、役者と観客の両方が当店を訪れます。
Fish!の写真
4.5
非常に良い(3668)
価格:高い
• Shellfish • ロンドン ・ ブリッジ
本日25回予約が入りました。
1999年に創業されたFish!はロンドンで、その種の最初のレストランです。そのコンセプトはシンプルで、伝統的かつシンプルな方法でゲストの目の前で調理し、最高品質の魚を提供しています。1999年以来変わらず、品質と責任ある食材の調達を重視してきました。 バラ・マーケットの中心部に位置し、ロンドン最高の農産物がすぐそばで手に入ります。食材のほとんどはバラマーケットから仕入れ、魚は、最も新鮮な魚介類を幅広く提供することで有名な自社経営の鮮魚店Jarvisから毎日届きます。
The MAINE Mayfairの写真
4.5
非常に良い(38)
価格:非常に高い
• Shellfish • メイフェア
The MAINE is a New England Brasserie with five distinct rooms, split across three floors of a converted Georgian Townhouse in the heart of Mayfair. Each room offers a unique experience, whether you are after long lunches in the outdoor garden Terrace, intimate candle-lit dinners in the vaulted Tavern, dinner and entertainment in the Brasserie or you are hosting a private event in the Drawing Room, The MAINE delivers an experience you will not soon forget. The menu boasts a range of shellfish to snails, fresh fish to bespoke steak cuts and variety of pasta, vegetarian and vegan dishes for the most diverse and discerning clientele.
Smiths Restaurant Wappingの写真
4.9
素晴らしい(7778)
価格:非常に高い
• Shellfish • ワッピング
本日38回予約が入りました。
テムズ川沿いに位置し、タワーブリッジとシャードの素晴らしい景色を望むSmith's of Wappingは、魚料理で有名な1958年創業の高級レストランです。
Pearly Queenの写真
4.6
素晴らしい(107)
価格:非常に高い
• Shellfish • スピタルフィールズ
本日1回予約が入りました。
Pearly Queen is a new oyster, seafood and wine bar in Shoreditch from renowned chef, Tom Brown, of Cornerstone fame. Think top notch oysters and seafood, beautifully plated fish dishes, cocktails curated by Three Sheets, interesting wines from small producers, and great tunes!Explore our great value Chef's Choice menus, with 4 sharing plates for lunch at £30 per guest and 8 sharing plates for dinner at £45 per guest.
Faber Wine & Seafood Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(54)
価格:高い
• Shellfish • ハマースミス
本日9回予約が入りました。
Our inspiration is the Zeus Faber… John Dory, one of many local fish that can be fished sustainably and from our shores and although it has a wonderful Latin come Greek name it also has a very British name, John Dory. Faber is the Latin word for ‘Smith’ – Like a few other Latin occupational names (e.g. Agricola for farmer, Nauta for sailor). Smith being the most common name in English we decided it sits well with our name as we want to be accessible to all and give everyday people the opportunity to be part of our journey and own the business they work in.What sets us apart is our commitment to working with local fishmongers who run out to the coast each evening to collect day-boat fish and local ingredients. This means that everything on our menu is fresh, sustainably sourced, and supports the local economy.We believe in creating dishes that are not only delicious but also ethical and responsible.
The Seafood Barの写真
4.5
非常に良い(176)
価格:高い
• Shellfish • ソーホー
本日4回予約が入りました。
The Seafood Bar is located in the heart of Soho, London. We are a modern seafood restaurant that offers a wide range of the freshest seafood. It's our dream to provide our guests incredible seafood, and we're living that dream. The owner, Fons de Visscher was a respected fishmonger for 27 years in Helmond; a small city in the Netherlands, when he decided to start a new adventure. Driven by his passion for fish and great wines Fons created The Seafood Bar. The first restaurant opened its doors in 2012 in the Netherlands and now in 2021 we have opened our doors in London.From our fresh day boat Fish, Lobster's, Crab's, Oyster's to our larger than life seafood platters, all our food is sourced sustainably. We have immense respect for our environment, and do everything we can to sustain it.
The Shellの写真
4.1
とても良い(88)
価格:普通
• Shellfish • ホルボーン
This was a project born out of passion, by a few shellfish seafood lovers who wanted to bring with them that feeling of fulfillment you get from seafood restaurants from Continental Europe. Here at The Shell, we aim to bring you, the freshest and highest quality products straight from the producers and fishing boats for a very reasonable price to fulfill you seafood dreams.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ