Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

DUMBO​のベストシチリア料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(50)

Love and Doughの写真
4.1
とても良い(90)
価格:普通
• Sicilian • ダンボ
本日4回予約が入りました。
Almost adjacent to the Manhattan Bridge in Brooklyn, Love & Dough is a charming spot to experience specialties from one of Italy's greatest cooking regions- Campania. As the dough is made daily with imported Caputo flower from Napoli, one can easily fall in love with the thin-crust neapolitan pizzas made in the brick oven, along with homemade pastas and Mediterranean salads, all crafted with the freshest ingredients.
Piccola Cucina Estiatorioの写真
4.7
素晴らしい(1607)
価格:普通
• Sicilian • ソーホー
本日69回予約が入りました。
Piccola Cucina Estiatorio offers typical Sicilian and Greek food.
Piccola Cucina Uptownの写真
4.7
素晴らしい(2090)
価格:普通
• Sicilian • アッパー イースト サイド
本日116回予約が入りました。
Piccola Cucina Cucina Uptown ! Located in the heart of New York City , offer an authentic Italian dining experience and warm ambience. The restaurant presents a menu rich in Italian flavors, featuring fresh seafood, handmade pastas, and traditional Sicilian specialties like the Pasta alla Norma .For a unique dining experience, guests can enjoy our beautiful and intimate balcony on the second floor, perfect for a cozy meal with a view.Whether you're looking for an intimate dinner or a lively gathering, Piccola Cucina Uptown delivers an unforgettable culinary journey in a cozy, welcoming atmosphere."
Carmine's - 44th Street - NYCの写真
4.6
素晴らしい(29429)
価格:普通
• Sicilian • シアター ・ ディストリクト
本日382回予約が入りました。
Carmine'sはミッドタウンのマンハッタン中心部、7番街と8番街の間に位置し、44thストリート沿いにあります。Carmine'sは、様々な南イタリア料理を通じて優れた価値を提供するファミリースタイルのレストランです。Carmine'sが提供するあらゆる料理は、驚きの量とイタリア風アメリカンスタイルの結婚披露宴を想起させる家庭的な前菜、パスタ、魅惑的な魚介/肉料理の主菜、自家製デザートなどを揃え、友人や家族と一緒に取り分けが可能です。フレンドリーで知識豊富なサービスが特徴のレストランで、素晴らしい料理やワインと共に、祖母の家で日曜の午後を過ごすような感覚を体験できます。
Piccola Cucina Osteria - Spring St.の写真
4.7
素晴らしい(2467)
価格:高い
• Sicilian • ソーホー
本日64回予約が入りました。
Piccola Cucina Spring StreetはPiccola Cucinaの第二のアメリカのレストランで、ソーホーの中心部に2013年1月にオープンしました。 賑やかな雰囲気とフレンドリーなサービスのすべてがある典型的なイタリア料理のレストランで、イタリアで人々が期待するような家庭料理に引けを取らず、レストランの成功要因の1つとなっています。 季節に応じた新鮮な食材をシェフが細心の注意を払って選び抜いています。
Piccola Cucina Casaの写真
4.9
素晴らしい(67)
価格:高い
• Sicilian • ボアラム・ヒル
本日26回予約が入りました。
Chef Philip Guardione is bringing all the Italian flavors to Brooklyn.
Il Melogranoの写真
4.8
素晴らしい(1282)
価格:普通
• Sicilian • ヘルズ・キッチン
本日13回予約が入りました。
本格的なイタリア料理を提供しています。レストランでは健康的で、自家製の、新鮮な料理に重点を置いています。作りたての自家製デザートを上品なワインや美味しいコーヒーと一緒に楽しめます。
Osteria Nonninoの写真
4.5
非常に良い(215)
価格:高い
• Sicilian • ウェスト・ビレッジ
本日58回予約が入りました。
Welcome to Osteria Nonnino, a family-owned Italian restaurant nestled in the heart of New York, where the West Village meets the Meatpacking District. Founded by Restauranteur and Chef Tony Kavaja, who grew up in the north of Italy, Lanzo Di Torino. Together with his wife, Vita Russo, from the charming south of Italy, Villagrazia Di Carini, Sicily. They present a delightful Italian Fusion that captures the essence of both regions. Immerse yourself in our cozy and inviting atmosphere, including a charming outdoor area that transports you to the charm of Italy. Ciao, A Presto!
Isabelle’s Osteriaの写真
4.6
素晴らしい(697)
価格:普通
• Sicilian • Gramercy Park
本日49回予約が入りました。
Isabelle's Osteria is a New Restaurant in NYC offering Italian/Mediterranean Fare.
Bar Primi Boweryの写真
4.6
素晴らしい(1434)
価格:普通
• Sicilian • ローワー イースト サイド
本日8回予約が入りました。
Bar Primi is a corner pasta shop devoted to ‘primi piatti,’ the pasta course. What began as an idea for a small space in New York's East Village has since become an essential in chef and co-owner Andrew Carmellini's range: fresh pasta traditionally prepared and cooked to order. At Bar Primi, the main course is Primi Piatti. We use a variety of non-GMO semolina and specialty ‘00’ flours, organic eggs and handed-down techniques to create our menu of Traditional and Seasonal pasta dishes. We make more than a dozen different shapes and styles daily. This includes lumache and rigatoni from our imported extruder or ravioli and mezzalune cut and filled by hand. Family recipes and secrets are traded between Carmellini and Brooklyn-born chef-partner Salvatore Lamboglia who also offers a daily meat or seafood special in addition to a selection of shareable Piccolini and Antipasti, artisanal cheese, salumi and simple home-style desserts.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ