Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

Bay Harbor Islands​のベスト南アメリカ料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(11)

The Amalfi Llama - Miamiの写真
4.3
非常に良い(294)
価格:普通
• South american • アベンチュラ
本日20回予約が入りました。
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Baires Grill - Sunny Islesの写真
4.6
素晴らしい(599)
価格:高い
• South american • サニーアイルズビーチ
本日26回予約が入りました。
Baires Grill's cuisine favors high-quality, authentic Argentinean ingredients, and loves to educate Americans about the variety and simplicity of the cuisine and ingredients of his homeland. Argentine gastronomy is recognized world-wide for its famous parilladas (barbecue) and legendary meat cuts. As the name indicates, Baires Grill Argentinean Steak House offers an exceptional variety of meats prepared with a touch of spices and those passionate characteristics unique to South America. The atmosphere at Baires Grill offers an ideal place to enjoy a delicious entrée and great conversation with friends.
Gala Restaurantの写真
4.4
非常に良い(126)
価格:高い
• South american • アベンチュラ
本日2回予約が入りました。
Savor the flavors of South American cuisine. Gala offers an eclectic, memorable dining experience, embracing vivacious cultures to create a communal atmosphere.
CHIMBAの写真
4.9
素晴らしい(97)
価格:普通
• South american • ミッドタウン マイアミ
本日11回予約が入りました。
Chimba is a captivating culinary journey through South America, wheredishes serve as bridges between cultures. Its mission is to elevate thepassion for South American richness, blending exotic flavors with theauthenticity of traditions. Inspired by the vitality that courses through thecontinent, Chimba creates a welcoming and laid-back atmosphere whereevery bite is an adventure.Whether it's noon or night, Chimba invites you to explore new sensations orreconnect with South American culinary traditions. Additionally, the space isdesigned to be the ideal setting for gatherings among friends, turning theexploration of culture into a shared delight. Its exquisite flavors andenveloping music provide the perfect excuse to savor the moment with thebest company. Chimba is a true homage to South American joy.Convenient parking garage available just around the corner: AMLI Midtown 29 building 180 NE 29th st.
Quintoの写真
4.7
素晴らしい(872)
価格:高い
• South american • ブリッケル
本日16回予約が入りました。
マイアミのEASTのシグネチャーレストランParador La Huellaは、ウルグアイのビーチフロントのレストランの初支店です。都会的に転身したQuinto La Huellaは、キッチンの中央にある薪グリルを使って直火で焼き上げるというユニークな調理法を採用しています。薪オーブンや寿司カウンターがあり、屋外でも食事を楽しめます。考え込まれたメニューには、最高級の食材を使ったシンプルな料理が並んでいます。くつろいだ空間で、当店の姿勢に共通する堅実な料理を提供しており、思い出に残る食事となるでしょう。
Tulum - W Miamiの写真
5.0
素晴らしい(1)
価格:普通
• South american • ブリッケル
本日3回予約が入りました。
Introducing newest sensation, Tulum W Miami. Our rooftop bar and restaurant's grand launch unveils a spectrum of offerings designed to cater to global and local taste buds.Executive Chef, Francisco Merizalde, oversees the culinary program at W Miami; and has crafted unique and well-positioned menu offerings that deliver both global and local flavors. With over 30 years of culinary expertise, Chef Merizalde ensures each of his dishes reflect exceptional quality and presentation. His expertise lies primarily in the luxury hospitality scene at prestigious hotels; but has also maintained his humble beginnings of cooking for his family in Quito, Ecuador, where he was born and raised. He has a philosophy of cooking with heart and bringing people together with cooking. Our team has also created quirky and fun handcrafted featured cocktails; infused with local ingredients, and perfectly paired with a selection of delectable small bites. Live entertainment on select nights.
Cartagena by Juan Manuel Barrientosの写真
4.9
素晴らしい(4076)
価格:高い
• South american • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日6回予約が入りました。
ジェームズ・ビアード賞受賞シェフJosé Andrésが手がけるThe Bazaarは、活気ある洗練された料理と、遊び心溢れる屋内と屋外のラウンジスペースを組み合わせた世界的に有名なレストランです。 先進的な料理とおいしいお酒を提供する想像力に富んだ料理体験を楽しめ、ダイニングが素晴らしい饗宴となります。The Bazaarのメニューには、伝統と真のスペインスタイルの創意工夫をブレンドし、サウスビーチのラテン風味と豊かな歴史からの影響と混ぜ合わせた料理を用意しています。
Baires Grill - Brickellの写真
4.7
素晴らしい(688)
価格:高い
• South american • ブリッケル
本日25回予約が入りました。
An authentic Argentinean restaurant in the heart of Mary Brickell Village. Specialized in certified Black Angus Beef at reasonable prices and a great wine selection mainly from Argentina with a friendly and professional service in a relaxed atmosphere.
Texas de Brazil - Hallandaleの写真
4.6
素晴らしい(2205)
価格:高い
• South american • ハランデールビーチ
本日31回予約が入りました。
新しいスタイルの高級レストランTexas de Brazilは、本格的なブラジリアン・アメリカンのシュラスカリア、つまり寛大なテキサスの気性とブラジル南部の料理を組み合わせたステーキハウスです。 前菜、新鮮な野菜、スープ、サラダなどを50~60種類取り揃えた、グルメサラダエリアを楽しめます。座席のカードを緑にすると、味付けした牛肉、ラム肉、豚肉、鶏肉、ブラジルのソーセージなど、肉料理のさまざまな部位をスタッフがたっぷりと取り分けてくれます。伝統的なサイドディッシュや自家製のブラジルのチーズパンとともに提供します。専属のワイン専門家が、受賞歴のある豊富なワインリストから最適なワインをおすすめしているほか、作りたてのカイピリーニャ(特製カクテル)も用意しています。魅力的なデザートを楽しんだ後も、食後のドリンクやエスプレッソを飲みながらTexas de Brazilの雰囲気を満喫できます。
MAYUの写真
4.9
素晴らしい(53)
価格:非常に高い
• South american • ブリッケル
本日8回予約が入りました。
Rooted in Andean culture and the richness of the Quechua language, we invite you into the immerse culinary experience of “MAYU”; Quechua for celestial sky river. Located in the heart of Brickell, we invite you to the participate in the magic and mysticism behind Peruvian cuisine. Elevating Peruvian classic ceviches and sushis, including our signature dish: Saqsaywaman Alpaca Tiradito, MAYU is a semi-fine dining restaurant bringing indigenous cooking techniques directly from the the Andes. Offering indoor, outdoor and private dining spaces, and in the spirit of servitude and cultivating community, we look forward to hosting you. As we say in Kichwa, Allin mikuna, bon appetite.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ