Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

MiMo / Upper East Side​のベスト南アメリカ料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(151)

Michael's Genuine Food & Drink - Miamiの写真
4.6
素晴らしい(6433)
価格:高い
• Southern american • Design District
本日77回予約が入りました。
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
Amara at Paraisoの写真
4.6
素晴らしい(4954)
価格:高い
• Southern american • Edgewater
本日52回予約が入りました。
Inspired by its idyllic bayside setting, Amara at Paraiso is the quintessential Miami waterfront restaurant bringing together bold Latin American flavors, coastal ingredients, and South Florida’s diversity of food culture. From environment to cuisine and vibe, experience the dynamic energy, local ingredients, and natural beauty of Biscayne Bay that defines what living in Miami is all about through the lens of James Beard Award-winning chef/restauranteur Michael Schwartz. We are taking every precaution to ensure a safe dining experience for our guests during these unprecedented times. Our outdoor seating is spacious, with many tables on our covered terrace. We accept walk ins and have bar seating available. Please call for our corkage and cake policies and fees.
L’Atelier de Joël Robuchon - Miamiの写真
4.7
素晴らしい(414)
価格:非常に高い
• Southern american • Design District
本日20回予約が入りました。
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Blue Collarの写真
4.7
素晴らしい(1305)
価格:高い
• Southern american • MiMo/アッパー イースト サイド
本日17回予約が入りました。
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.
EntreNosの写真
4.8
素晴らしい(39)
価格:非常に高い
• Southern american • マイアミショアーズ
本日5回予約が入りました。
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Mignonetteの写真
4.6
素晴らしい(2409)
価格:高い
• Southern american • ダウンタウン・マイアミ
本日24回予約が入りました。
Mignonetteは、シェフのダニエル・サーファーとライアン・ローマンによるマイアミのオイスターバーです。豊富な種類のカキ、魚介類、野菜を提供しています。 マイアミ出身のダニエル・サーファーは、2012年1月に彼の最初のレストランBlue Collarをオープンしました。地元の人や観光客が頻繁に訪れるBlue Collarは、モーテル風のカジュアルな雰囲気の中で心がやすらぐアメリカ料理を提供しています。 Blue Collarの成功に続いているMignonetteは親しみやすい楽しい雰囲気で、常連客たちはたくさんの牡蠣、シャンパン、オイスター・ロックフェラーやクラムズ・カジノのようなシーフード料理、お洒落な魚介のタワーなどを楽しんでいます。自分自身が楽しめるレストランを作り上げるために努力してきたサーファーは、Blue Collarの顧客たちにユニークなオイスターバー体験をもたらすことを楽しみにしています。この新しいお店は売春婦のモーテルと関係があるわけではありませんが、カキは媚薬ですから、最後にはモーテルに滞在なんてこともあるかもしれません!
Pinch Kitchenの写真
4.9
素晴らしい(578)
価格:普通
• Southern american • MiMo/アッパー イースト サイド
本日15回予約が入りました。
On the corner of NE 86th Street and Biscayne Blvd in Miami, is where you will find Pinch Kitchen+Bar. An open kitchen, wooden tables, black and white accents, and a chalkboard wall give this cozy restaurant a hip, chic vibe. Executive Chef-Owner John Gallo opened the doors in the fall of 2015, and it has been receiving rave reviews ever since. The menu changes seasonally and features fresh produce, fresh proteins, and ingredients by always sourcing locally first for the best fresh taste. Offering a Full Bar, Craft Cocktails, Craft Beers, Wine, and Organic Wines. In addition to the À la carte menu, they offer daily specials and there is always one vegan option. The Pinch salad, the Famous Eponymous Pinch burger, the Ceviche, and the Churrasco steak are all popular choices with critics and returning guests alike for brunch, lunch, and dinner. Has been awarded Best New Restaurant in Miami by Miami New Times. Enjoy delicious dining at Pinch Kitchen+Bar for Lunch, Brunch, and Dinner
Red Rooster Overtownの写真
4.3
非常に良い(2550)
価格:普通
• Southern american • Overtown
本日54回予約が入りました。
Located in the heart of Overtown, Red Rooster serves comfort food celebrating the roots of American cuisine and the diverse culinary traditions of the neighborhood. At Red Rooster, we want to share the story of Overtown with our guests, and offer a platform to celebrate local artists, musicians and culinary talents. We embrace today's Overtown with a spirit of inclusiveness and community by hiring our family of staff from within the community; inspiring better eating through buying from local purveyors. Overtown is a unique and historically rich neighborhood that we are honored to be a part of. We invite you to please join us and share in the spirit of Overtown at Red Rooster, where Chef Marcus Samuelsson brings his passion for food to the neighborhood. In 2022, Red Rooster was awarded the Bib Gourmand by the world's most famous international restaurant rating guide, Michelin. The Bib Gourmand spotlights restaurants that showcase exceptional food at a great value.
Lido Bayside Grill at The Standard Spa, Miami Beachの写真
4.5
非常に良い(1586)
価格:非常に高い
• Southern american • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日26回予約が入りました。
ビスケーン湾を見渡すLido Bayside Grill at The Standard Spaで、美しい夕日と健康的な地中カ料理をご堪能ください。受賞歴のあるシェフMark Zeitouniが、新鮮な旬のオーガニックの食材を使って、心も身体も精神も若返らせる風味豊かな料理を提供しています。絶品のハンバーガーのほか、シェフMark特製の創造的なベジタリアン&ビーガン料理も楽しめます。
Yardbird Table & Bar - Miamiの写真
4.7
素晴らしい(7879)
価格:高い
• Southern american • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日60回予約が入りました。
2011年以来、フロリダ州とジョージア州から最も新鮮な農場の食材を調達し、最高のフライドチキン提供しているYardbirdは、ジェームズ・ビアード財団の「Best New Restaurant South(南部で最高の新しいレストラン)」のセミファイナリストや、「ボナペティ」の2012年の「50 Best New Restaurants(最高の新しいレストラン50軒)」に選ばれるという栄誉を獲得しています。Yardbirdは、シェアできる「魂を育む(soul-nurturing)」料理のメニューで、伝統、家族、地域社会の価値にこだわっています。暖かく心がなごむ雰囲気のYardbirdでは、リラックスして食事を楽しめます。アンティークの燭台ホルダー、全テーブル上の野の花、メーソンジャーの中のエジソン電球付き手作り照明器具など、南部風の細部が郷愁を加えています。 ** 家族連れやお子様は歓迎していますが、レストランにはハイチェアがありませんので予めご了承ください。**
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ