Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Satelite / Naucalpan / Lomas Verdes​のベスト南アメリカ料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(27)

Maximoの写真
4.7
素晴らしい(3024)
価格:非常に高い
• Southern american • コンデサ/ローマ
本日75回予約が入りました。
Eight years ago, Maximo Bistrot started as a restaurant for the thinking and execution of dishes from a wide range of techniques with the best of local ingredients; a warmful place that communicated our love for food. After a long and heartwarming road at our current location, we thought for the need of moving. Our new home, located at Alvaro Obregon 65 bis - a much wider space where gleams of natural light shine upon the surface-, is carefully assembled by Gabriela's meticulous look, and a kitchen built within Eduardo García's early memories, while living as an inmigrant in a barn in Ohio. Despite this big change, our principles initially founded remain the same: to offer food that distinguishes the best of local products.
Archiebaldの写真
4.5
非常に良い(278)
価格:非常に高い
• Southern american • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日43回予約が入りました。
An American style steak home that offers a luxurious dining experience with high-end wines and a stunning location. The combination of high-quality meats and an extensive wine list ensures that diners have an unforgettable meal.
Mandolina - Polancoの写真
4.4
非常に良い(970)
価格:高い
• Southern american • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日11回予約が入りました。
A contemporary kitchen concept with a selection inspired by European, American and Mexican dishes. On a terrace in the heart of Polanco, Amalfi style. Perfect setting for Breakfast / Brunch in a romantic setting.
La Buena Barra - Polancoの写真
4.6
素晴らしい(2048)
価格:高い
• Southern american • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日19回予約が入りました。
La Buena Barra surge como una nueva propuesta gastronómica de comida mexicana en una ciudad con reconocidos restaurantes que manejan dicha especialidad ,por lo que teníamos que dotar de una personalidad muy particular al espacio que estábamos interviniendo de manera que desde la primera visita se distinguiera de los demás, tanto arquitectónicamente como culinariamente. La propuesta gastronómica que ofrece La Buena Barra es amplia, va desde los sabores clásicos regios como carnes al carbón y salsas de chiles piquines, recorriendo cuidadosamente la República con platillos típicos de la cocina mexicana reinventados por nuestros chefs.
Lilōuの写真
4.7
素晴らしい(157)
価格:非常に高い
• Southern american • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日23回予約が入りました。
Lilou, located in the InterContinental Hotel Mexico City, presents an avant-garde space taking care of the decoration and design down to the last detail. Its gastronomic offer created by Chef Martha Brockmann incorporates classic dishes, sophisticated comfort food in an all-day-dining concept. Lilou also has a signature cocktail bar, tea time and a takeaway bakery and pastry boutique.
Propioの写真
4.7
素晴らしい(93)
価格:非常に高い
• Southern american • コンデサ/ローマ
本日21回予約が入りました。
Coming Soon! Coming Soon! Coming Soon! Coming Soon!
Morton's The Steakhouse - Mexico Cityの写真
4.7
素晴らしい(554)
価格:非常に高い
• Southern american • ロマス、テカマチャルコ
本日10回予約が入りました。
Morton's The Steakhouse, the nation's premier steakhouse group, specializes in classic, hearty fare, serving generous portions of prime aged beef, as well as fresh fish, lobster and chicken entrees. The menu features a variety of favorite cuts, including a 24 ounce porterhouse, which is the house specialty; a 20 ounce New York sirloin and a 14 ounce double cut filet.
CANAの写真
4.6
素晴らしい(333)
価格:非常に高い
• Southern american • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日13回予約が入りました。
CANA is a neighborhood bistro that promises excellent food and great service in a casual setting.We promise to deliver food and drinks with local and seasonal ingredients which a classic and sophisticated point of view. Our menu is crafted by Chef Fabiola Escobosa, formerly from Ignacio Mattos' NYC restaurants.We open on Abril 7th!
ANONIMO COLECTIVOの写真
4.5
非常に良い(523)
価格:非常に高い
• Southern american • コンデサ/ローマ
本日24回予約が入りました。
Concepto único en CDMX de la mano del chef Klaus Mayr reconocido chef con experiencia en restaurantes de 3 estrellas Michelin, su concepto y visión de cocina italoamericana sumada a sus detalles alemanes nos entrega una experiencia increíble.
Linaの写真
4.7
素晴らしい(155)
価格:非常に高い
• Southern american • コンデサ/ローマ
本日9回予約が入りました。
Restaurante por la chef Mariana Villegas Martínez. Oferta culinaria y de bebidas inspiradas principalmente en el producto de temporada y la colaboración con productores locales. Gastronomía con sazón mexicana, pero con influencias y técnicas derivadas de los viajes y experiencias de la chef alrededor del mundo y un servicio de primera; profesional y atento pero sin dejar de ser relajado y amigable. Comida deliciosa, vinos, mezcales, cervecitas y mucha buena onda! Un espacio creado para gozar de los placeres infinitos que nos brindan las reuniones con seres queridos alrededor de la mesa.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ