Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Adams Morgan​のベストスペイン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(15)

The Bazaar by José Andrés - DCの写真
4.7
素晴らしい(997)
価格:非常に高い
• Spanish • ペンクォーター
本日65回予約が入りました。
Set in the Waldorf Astoria Washington DC, The Bazaar is the culmination of a 30-year dream for Chef José Andrés. Drawing inspiration from this iconic location, which first opened in 1899 and served as DC’s General Post Office until 1914, The Bazaar is a multi-level destination reinvented with avant-garde and Americana-inspired decor.
Jaleo - DCの写真
4.7
素晴らしい(10962)
価格:高い
• Spanish • ペンクォーター
本日61回予約が入りました。
Jaleoは、有名なシェフのホセ・アンドレスの指示の下で伝統的でモダンなスペイン料理の豊かな地域的多様性を反映したメニューを用意しており、スペインの精神と味をお楽しみいただけます。Jaleoは、陽気でカジュアルな雰囲気の中で、種類豊富なタパス(スペインの伝統的な小皿料理)のほか、美味しいパエリヤ、素晴らしいサングリア、厳選されたスペイン産ワインとシェリーを提供しています。
Taberna del Alabarderoの写真
4.7
素晴らしい(3857)
価格:高い
• Spanish • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
Taberna Del Alabarderoは、伝統料理を進化させた創造力に富む料理を提供することで知られる受賞歴のある本格的なスペイン料理レストランです。Tabernaの季節のメニューには、Rammy賞受賞のエグゼクティブシェフJavier Romeroが作り出す新鮮なタパス、おいしいパエリヤ、風味豊かなサングリア、完全菜食主義やグルテンフリーのメニューを用意しています。スペイン国外で一番のスペイン料理レストランTaberna Del Alabarderoでは、米国内で最高の本格的なスペインの食事体験が可能です。
Boqueria - Dupontの写真
4.7
素晴らしい(2304)
価格:高い
• Spanish • デュポン サークル
本日7回予約が入りました。
バルセロナの有名な食品市場、サン・ジョセップ市場を囲むタパスバーやセルベセリアに影響を受けたBoqueriaは、バルセロナ出身のシェフMarc Vidalの指揮の下、市場主導の本格的なスペイン料理を提供しています。
Bodega Spanish Tapas & Loungeの写真
4.6
素晴らしい(1612)
価格:普通
• Spanish • ジョージタウン
本日19回予約が入りました。
ジョージタウンの中心部に位置するBodega Spanish Tapas & Loungeには、鍛造銅の柵、黒と赤の大胆な模様の壁を用いたドラマチックなデザインが施されています。くつろげるアルコーブに設置されたテーブルは、お手頃な価格の本格的なスペイン料理のタパス、伝統的なパエリア、サングリアをシェアするのに理想的です。人目を引く闘牛場の壁画のある「マタドールラウンジ」での食事やカクテルをお忘れなく!このラウンジは噴水のある魅力的なパティオに面し、プライベートなパーティーに最適です。企業のランチ、最初のデート、その他の機会のいずれでも、素晴らしいコスタ・デル・ソルにいるような気分になるでしょう。
Boqueria - Penn Quarterの写真
4.5
非常に良い(547)
価格:高い
• Spanish • ペンクォーター
本日14回予約が入りました。
An energetic Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space steps from DC's Chinatown, Capital One Arena, and near the National Mall.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour or lunch with the team, a memorable date night, or weekend brunch!Let us know if you have any seating requirements when making your booking. Parties of 10 or more will enjoy our Chef's Tasting Menu ($52pp plus beverage, tax and gratuity).Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
Xiquet by Danny Lledóの写真
4.5
非常に良い(45)
価格:非常に高い
• Spanish • ジョージタウン
本日3回予約が入りました。
Xiquet (chee-KETT) by Chef Danny Lledó features a sought-after tasting menu showcasing the finest products from around the world served with warm, Mediterranean hospitality. Known as one of the best fine dining restaurants in Washington DC for its modern Spanish cuisine, Xiquet has held a MICHELIN Star since 2021 and earned MICHELIN’s Sommelier of the Year Award in 2022. In the same year, AAA honored Xiquet with the travel authority’s highest rating, making it the only Five Diamond restaurant currently in the city. Recently, in 2023, the DC Restaurant Association awarded Xiquet with the RAMMY of Best Formal Fine Dining Restaurant of the Year.Please note that we do accept reservations for parties including 5 or more guests, however please contact us through email at info@xiquetdl.com and one of our sales managers will be in contact with you promptly to set your reservation up.
Cordelia Fishbarの写真
4.7
素晴らしい(38)
価格:非常に高い
• Spanish • ワシントン
本日21回予約が入りました。
Just opened in Union Market! Cordelia, a name whose origin in some Celtic cultures means “daughter or heart of the sea”, draws on regional culinary influences from Spain, Portugal, Asia, and the Americas – focusing on areas that use high heat charcoal to coax the best out of fish, alongside a diverse offering of conserva, crudo and cured seafood. Happy Hour Monday thru Friday from 4-6 pm and late-night.Chef Rene CaceresGeneral Manager Sonya Znati
Cranesの写真
4.6
素晴らしい(302)
価格:高い
• Spanish • ペンクォーター
本日2回予約が入りました。
Explore the intersections of Spanish and Japanese cuisine at Cranes, a restaurant and sake lounge by chef Pepe Moncayo. Chef Pepe’s contemporary dishes spotlight the similarities he has found with the ingredients, techniques and culinary viewpoints of Japan and Spain. From cooking style to ingredient and flavor combinations, his Spanish Kaiseki is a natural cultural and culinary marriage. The design of the 12,000 square foot restaurant space includes a beautifully striking bar, large sake lounge, raised dining area, open kitchen, and private dining room suitable for 30 guests. The sleek, modern, yet approachable space draws on the chef’s Spanish and Japanese influences. Bright polished metals and thoughtfully placed wood elements layer amongst dark textures and dramatic lighting.
SERの写真
4.7
素晴らしい(2317)
価格:普通
• Spanish • アーリントン
本日7回予約が入りました。
SERは、ボールストンのビジネス改善地区で開催された2014年のレストランチャレンジで優勝者を果たしました。カジュアルでモダンな雰囲気がある純スペイン風の居酒屋です。でも、タパス(小皿料理)を提供するだけのレストランではありません。当店ではスペイン各地をくまなく訪れる美食の旅や、文化探訪の旅を体験できます。昼夜を問わずいつでも気軽に立ち寄れるレストランで、心温まるスペインの定番料理や飲み物を提供しています。SERのスタッフはあなたにとって、スペインから来たグルメ仲間のようなものです。こじんまりとしたキッチンで、素晴らしい料理の腕を振るってくれます。この居心地の良い家で夜中までゆっくりと時間をお過ごしください。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ