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East Flatbush​のベストスペイン料理レストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(31)

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Casa Monoの写真
4.7
素晴らしい(2892)
価格:非常に高い
• Spanish • ユニオン ・ スクエア
本日71回予約が入りました。
Casa Monoと隣接する姉妹レストランBar Jamonは、Irving Placeと17th Streetの交差点にあり、Union Square(ユニオン・スクエア)のすぐ東側です。ニューヨーク・タイムズ紙の3つ星(2015年)、ミシュランの1つ星(2009年以降毎年)を獲得したCasa Monoは、スペインのCosta Bravaの料理にインスパイアされたタパスバー・レストランです。
Ernesto’sの写真
4.8
素晴らしい(33)
価格:高い
• Spanish • ローワー イースト サイド
本日15回予約が入りました。
Ernesto’s is the acclaimed Basque-inspired restaurant from veteran chef Ryan Bartlow, who has worked at world-renowned restaurants, including Akelarre in Spain, Alinea in Chicago, and Frenchette in New York City. At Ernesto’s — which has been named one of The New York Times ‘best new restaurants’ of the year, among other accolades — Bartlow offers a menu inspired by his years spent cooking and living in the Basque region of Spain, mixing signature traditional dishes with seasonal riffs on classic flavors.Ernesto's is open for dinner Monday from 5:30-9:30pm and Tuesday-Thursday from 5pm-9:30pm with the kitchen closing at 9:45pm, and Fri-Sat 5pm-10pm with the kitchen closing at 10:30pm. We accept reservations and walk-ins. We take reservations up to two weeks in advance with our books opening at midnight. **Our outdoor tables are WALK-IN ONLY. Please call on the day of your reservation to check for availability.
Chez Fifiの写真
4.7
素晴らしい(58)
価格:非常に高い
• Spanish • アッパー イースト サイド
本日7回予約が入りました。
A new French bistro nestled in a historic townhouse on the Upper East Side. In the main dining room, Executive Chef Zack Zeidman delivers Parisian classics with Basque flair. Upstairs at Salon de Fifi a l’Étage, master mixologist Yumi Nemoto showcases innovative signature cocktails, served alongside light bites from the kitchen below.Please direct private dining inquiries to reservations@chezfifinyc.com. Kindly note that we do not take standard reservations over email. We look forward to dining with you!
The Lineup Dinnerの写真
5.0
素晴らしい(21)
価格:非常に高い
• Spanish • ウィリアムズバーグ
本日4回予約が入りました。
Introducing the sixth season of The Lineup — a dinner series showcasing New York City’s unsung culinary heroes: the people working on the line at the city’s top restaurants. This season, we’re bringing the excitement to Williamsburg with exclusive, one-night-only pop-up restaurants - now on Thursdays!Meet Richard Haydinger, Line Cook at Ernesto’s, delivering a masterful mix of Italian and Spanish influences, with a focus on classic techniques and deeply satisfying dishes. Gabriel Borges, CDC at Chez Ma Tante, draws from his years in NYC’s top kitchens—including Estela and ATLA—to create bold, unexpected flavor combinations with fun nods to his New Orleans roots. Finally, Annika Altura, Line Cook at Lola’s, channels her Filipino-Chinese heritage mixed with her experience cooking in kitchens around the world to a precise, inventive menu.Secure your seat now and experience these extraordinary menus crafted by some of the city’s most exciting rising stars!
Spanglish NYC Astoriaの写真
4.0
とても良い(0)
価格:普通
• Spanish • Ditmars Steinway
本日2回予約が入りました。
Coming Soon!
The Bazaar by José Andrés - New Yorkの写真
4.8
素晴らしい(452)
価格:非常に高い
• Spanish • NoMad
本日16回予約が入りました。
The Bazaar New York is a place for discovery, the jumping-off point for a journey around the world on the fantastical ship helmed by José Andrés and his team of culinary adventurers. From Spain to Japan and beyond, the menu navigates global ingredients and novel techniques that will bring surprise and wonder. Come aboard for a voyage through uncharted waters, where there’s always something new to taste around every turn.
Nai Tapas Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1017)
価格:非常に高い
• Spanish • イースト ビレッジ
本日4回予約が入りました。
イーストビレッジのNai Tapasでは、スペインの本格的なタパス、ライブフラメンコ(木曜:19:30&21:30、土曜:20:30&22:30)を提供しています。
La Barra at Mercado Little Spainの写真
4.5
非常に良い(213)
価格:高い
• Spanish • Hudson Yards
本日19回予約が入りました。
To truly understand Spanish cuisine, it’s necessary to dive deep into the world of tapas. At La Barra, you’ll have the opportunity to do so, exploring the many beloved dishes from tapas bars all around Spain. Both the classics and regional favorites are represented, from traditional croquetas de jamón to Andalusia’s tiny fried puntillitas, and a wide selection of wines from around the country.
Boqueria Sohoの写真
4.7
素晴らしい(969)
価格:高い
• Spanish • ソーホー
本日16回予約が入りました。
バルセロナの有名なフードマーケット周辺にあるタパスバーから着想を得たBoqueria(ボケリア)は、ブランチ、ランチ、ディナー、軽食に市場駆動型の本格的なスペイン料理を提供しています。 ウィークエンド・ブランチ・フィーストにぜひご来店ください。1名あたり39ドル(USD)で、サングリアとミモザの飲み放題、タパス(共有メニュー)、定番のブランチ料理またはブランチパエリア、デザートを楽しめます(テーブルに同席する全ての方の参加が必要、時間制限2時間)。 予約ポリシー Boqueriaは、1~5名でのブランチ、ランチ、ディナーの予約を受け付けています。6~16名のグループ予約には、1名あたり45ドルのシェフズ・メニュー(ディナー)の注文が必要となります(ドリンク、税金、20%のサービス料別)。 テーブル席の一部を予約なしのお客様のために確保しています。
Socarrat Paella Bar - Nolitaの写真
4.8
素晴らしい(1191)
価格:高い
• Spanish • ノリータ
本日11回予約が入りました。
Socarrat Nolitaの雰囲気には温かさと心地良さ、ホスピタリティが表れています。レストランは姉妹店のオリジナリティを基本としており、主に1つの大きな共有テーブルで構成されるこぢんまりとした居心地の良い空間に宴会、バー、テーブルの座席を提供しています。 Socarratはレストランの名前の由来である完璧なパエリアの見本で、おいしく食感の良い焦げを意味しています。これはパエリア鍋の底に水分がなくなり、米が程良く炊き上がる時にできます。メニューは伝統的なタパスに特化したスペインの地方からの数々の本格的なおいしい料理で、パエリアとフィデウア(米の代わりに炒めたパスタを使用)にアクセントを加えています。これは取り合わせに対する真の探求として位置付けられるかもしれません。 Socarrat Nolitaでは数種のタパス、グラスワイン、スペインのデザート、サングリアを提供しています。
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