Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Satelite / Naucalpan / Lomas Verdes​のベストスペイン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(43)

Zeru - Lomasの写真
4.8
素晴らしい(782)
価格:非常に高い
• Spanish • Lomas de Chapultepec
本日10回予約が入りました。
Under chef Israel Aretxiga, Zeru serves Basque inspired food primarily from the grill. Seafood that glorifies product quality. Simple preparations, a detailed culinary technique and pinch of creative revamp of the Basque tradition. Also offered; spanish rices, grilled meats and other spanish and mediterranean dishes.
Blanco Colimaの写真
4.6
素晴らしい(1099)
価格:非常に高い
• Spanish • コンデサ/ローマ
本日38回予約が入りました。
Situated in the heart of la Roma, Blanco Colima is a restaurant located in one of the most iconic buildings of the end of the Porfiriato with an unbeatable architectural framework. A space opened to culture, art and gastronomy.The gastronomy of Blanco Colima it’s a fusion between Spanish cuisine with Mexican accents. Its based on products of the highest quality creating a menu that focuses on the ingredient through our chef’s perspective.It has a relax bar that offers fun cocktails to our guests created by our mixologist focused on bringing the best experience by using always high quality ingredients. Our proposal has a range of possibilities: from classic cocktails to signature cocktails, where no matter what you drink the quality and detail are noticeable.
La Cocina del Bizcoの写真
4.4
非常に良い(95)
価格:非常に高い
• Spanish • コンデサ/ローマ
本日13回予約が入りました。
El Bizco; casual taberna castiza donde se pueden disfrutar cañas y vermut de grifo en un ambiente auténtico español.La taberna se destaca por sus recetas españolas tradicionales, croquetas arroces, fideua,ensaladillas, pinchos, callos, latas, tortilla de patata; preparadas con productos importados. En el Bizco una embajada gastronómica de España.Jesús Pedraza Granada es un cocinero originario del barrio de Carabanchel en la ciudad de Madrid, España.
Bulla - Polancoの写真
4.6
素晴らしい(359)
価格:普通
• Spanish • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日1回予約が入りました。
Bulla is the perfect place to gather with family and friends and enjoy traditional Spanish cuisine in a relaxed and unpretentious atmosphere. It is the new project of Chef Pedro Martín with restaurants in Mexico City and San Miguel de Allende.
La Barra de Franの写真
4.7
素晴らしい(217)
価格:非常に高い
• Spanish • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日7回予約が入りました。
La barra de Fran se consolida como la taberna española contemporánea de Polanco, con platillos que rememoran las recetas de toda la vida, en un ambiente cercano en el que te sentirás como en casa.
Zagalaの写真
4.8
素晴らしい(434)
価格:非常に高い
• Spanish • Lomas de Chapultepec
本日6回予約が入りました。
Coming Soon!
AITANAの写真
4.6
素晴らしい(897)
価格:非常に高い
• Spanish • Lomas de Chapultepec
本日5回予約が入りました。
Experience the flavors of the Mediterranean in a stunning, contemporary setting at Aitana. This beautiful eatery showcases the flavors of the region, fusing Basque tradition with modern Mexican flavors. This unique style, championed by chef Alberto Ituarte, breathes new life into classic dishes, bursting with flavor and authentic ingredients. Aitana features a dazzling array of delicacies, from ocean-fresh seafood and savory steaks and chops to pastas, salads, soups and heavenly desserts. Aitana's superb menu is matched by the gorgeous decor and white-glove service. From the marble accents and tile flooring to the spacious outdoor patio, every moment is memorable.
Ultramarinos de Franの写真
4.4
非常に良い(72)
価格:普通
• Spanish • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日3回予約が入りました。
Ultramarinos es el nombre clásico que llevaban las tiendas de España en las que se vendían conservas y productos generalmente importados de ultramar.Generando un ambiente típico español, Fran abre su tienda de Ultramarinos en Polanco. Combina los productos más exclusivos de las distintas regiones de España, con una propuesta de tapas que te transportarán al otro lado del oceano en solo un bocado.
Emilioの写真
4.6
素晴らしい(419)
価格:非常に高い
• Spanish • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日1回予約が入りました。
Located in Emilio Castelar, It is one of the most epicurean spaces in CDMX. Grupo Carolo reinvents itself by making Emilio a hotspot dedicated to Basque-Spanish cuisine. Through our gastronomic offer and unique flavor, we want our clients to feel as if they were traveling to Spain, remembering the flavors, textures and good experiences, with a kitchen focused on having the best rice dishes on firewood. We focus on sustainability, from wood to fish, all with extraordinary quality. The technique of making rice with firewood accentuates the flavors in the rice, a form of preparation unique to Alicante, Spain that sets us apart from our competition.
Bakeaの写真
4.8
素晴らしい(197)
価格:非常に高い
• Spanish • ロマス、テカマチャルコ
本日1回予約が入りました。
Coming Soon!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ