Huntington Park / Bell / Maywoodのベストステーキレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(21)
本日11回予約が入りました。
It was just yesterday when we opened our doors. If Yesterday was October of 1952. Steven's is America's premier traditional steakhouse. We are committed to providing you with outstanding hospitality and serving you the best steaks. Our acclaimed wine list, rich ambiance and personal wait-service are designed to provide you with a truly memorable steakhouse experience. We also have another side of personality. Our lounge is alive with the hottest sounds of Salsa and many other Latin vibes. IIn addition, we have seven private dining rooms for that perfect quiet evening. Whether you are planning a business dinner, graduation, wedding, anniversary, rehearsal dinner, birthday or a large corporate meeting, we will satisfy your needs in a friendly and professional manner. Steven's steakhouse Gift Cards are the perfect gift for every steak lover. We look forward to serving you.
本日1回予約が入りました。
An interactive dining experience from Michelin-starred chef Joshua Gil, Maison Kasai is an elevated teppanyaki restaurant that combines French and Japanese techniques with culinary virtuosity and a touch of performance art. Chefs prepare each course to order on large iron grills, cooking blini to serve with caviar, searing lobster with Normandy butter and vin jaune from France, preparing A5 Wagyu sukiyaki-style, and finishing elegant sauces — all as you watch. Created exclusively for Level 8 by Gil, whose Beverly Hills restaurant Mírame has received widespread critical acclaim, Maison Kasai is a gastronomic experience and theatrical event in one. Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 8 or more guests, please email reservations@level8dtla.com.
本日3回予約が入りました。
Discover the diversity of South American cuisine through the tradition of live fire cooking, all prepared with a side of dazzling showmanship. Over an open wood flame, Esquire Chef of the Year Ray Garcia and his team cook a regularly changing menu featuring fine cuts of meats, fresh seafood, and creative vegetarian dishes, all kissed with smoke and infused with bold, refined flavors. Relax in the seductive, tropical-hued dining room or on the pool deck for an alfresco meal. And keep your eye on the rotating liquor risers, which perform their own synchronized routine when someone orders a specialty cocktail.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 6 or more, please email restaurants@level8dtla.com.
本日66回予約が入りました。
NIKU X offers an unlimited Fresh A5 Wagyu and Luxury Seafood Buffet dining experience, located in the heart if Downtown Los Angeles. We have two dining styles that include our Self-Service $99/$109 and Full-Service $139/$149 experiences. Both feature fresh sushi, A5 Wagyu steaks, king crab and more. The Self-Service Menu is available at $99 Monday-Thursday and $109 Friday-Sunday. The Full-Service Menu is available at $139 Monday-Thursday and $149 Friday-Sunday.
本日53回予約が入りました。
Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Barでは、優れたサービス、最高級のUSDAプライムビーフなど季節の食材を使った料理を提供しています。
料理はすべて丁寧な手作りで、スタッフが行き届いたサービスでおもてなしします。
Fleming’s 100®では受賞歴のあるワイン100銘柄を揃え、どのような気分にもあうワインをグラスで注文できます。
ワインリストには世界中の最高評価のブドウ園のものを用意しています。
プライベートダイニングルームがあり、パーソナル・プライベート・ダイニング・ディレクターがグループの規模や予算に合わせて、完璧なディナーを提供します。
Fleming’sに来る度にすばらしい経験ができます。
本日39回予約が入りました。
モダンで優れたデザインのNick & Stef's Steakhouseでは、ステーキハウスの伝統と洗練された料理を組み合わせたメニューを提供しています。種類豊富な乾燥熟成プライムステーキと新鮮なシーフード料理を、500銘柄以上を誇るワールドクラスのワインリストおよびクラフトカクテルと一緒 に楽しめます。エグゼクティブシェフAndreas Rollerのメニューは、モダンなステーキハウスを通じて一流の食材を大切にすることにこだわり続けています。トマホーク・リブ・チョップ、プライム・フィオレンティーネ・Tボーンなど、店内で28日間乾燥熟成させたUSDAプライム肉を提供しています。本格的なダイニング経験には、子豚の丸焼き、乾燥熟成プライムリブ、コロラドラムレッグの丸焼き、ルー・ド・メールを用意しています。プライベートダイニングには、ブラックアンガスビーフ、輸入牛肉、和牛、種類豊富な牧草飼育牛肉など、また違った新しい肉料理を楽しめます。ハンバーガーやサンドイッチもランチタイムに提供しています。