Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Tierrasanta​のベストステーキレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(45)

Butcher Shop Steakhouse - San Diegoの写真
4.6
素晴らしい(2564)
価格:高い
• Steak • カーニー メサ
本日20回予約が入りました。
クラシックなシカゴスタイルのステーキハウスを彷彿とさせるButcher Shopは、メスキート薪グリルを用いて最適に炭火で焼いた最高品質の中西部の熟成ステーキとチョップのみを提供しています。USDAチョイス&プライムビーフステーキに加えて、種類豊富なメニューでは、柔らかくジューシーな状態を保つためにじっくりローストされたアンガス・プライムリブのほか、子牛、鶏肉、ロブスター・テイル、タラバガニ、エビの前菜がハイライトされています。デザートメニューは贅沢で、本格的なバーでは素晴らしいワインリストを用意しています。美しいダークウッドの羽目板、快適な革張りのブース、キラリと光る真鍮、美しくエッチングされたガラスパネル、居心地の良い暖炉がエレガントで暖かく、くつろげる雰囲気を醸し出しています。優雅で行き届いたサービスを提供するスタッフはあらゆるニーズを予め予測し、期待を超えるダイニングエクスペリエンスをお楽しみいただけます。ランチ、ディナー、または単にラウンジでカクテルと前菜を楽しんでも、すぐにお気に入りのダイニングの場所の一つになるでしょう。
The Godfather Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1859)
価格:高い
• Steak • カーニー メサ
本日18回予約が入りました。
The Godfather, a Balistreri restaurant, is an Italian monument in downtown San Diego providing authentic cuisine from the hills of Italy. Established in 1974, The Godfather is a sophisticated and classy establishment that centers around generational recipes from both Northern and Southern Italy. Over the years, the quality of food and standard of service has never declined and thus garnered The Godfather a national recognition as one of the top twenty-five Italian restaurants in the entire nation. The menu is filled with classic favorites based in steak, chicken and pasta. For an intimate evening for two, try the Sicilian kiss prix fixe meal that includes a bottle of champagne.
94th Aero Squadron - San Diegoの写真
4.3
非常に良い(3207)
価格:高い
• Steak • カーニー メサ
本日13回予約が入りました。
40年以上にわたりサンディエゴのランドマーク的な飲食店で、最もユニークで思い出に残るレストランの1つであり続けています。第一次世界大戦頃のフランスの農家を復元した建物内にあり、興味深い軍の記念品や骨董品、航空遺物などが飾られています。モンゴメリーフィールド空港と美しい気色を望む見下ろすレストランは居心地の良いロマンチックな雰囲気で、大きな石造りの暖炉、快適なブースが備わっています。豊富なメニューでは、中西部の熟成ビーフと新鮮なシーフード、USDAチョイス&プライム・ビーフステーキ、スローローストのアンガスプライムリブ、ジューシーなロブスターテイル、新鮮な魚、子羊のあばら肉、サラダ、シーフードチキン、パスタ料理、そして素晴らしいデザートを提供しています。有名な日曜日のビュッフェ式シャンパンブランチはぜひお試しください。美しい屋外パティオ、大人気のハッピーアワー、優れた宴会施設も利用できる94th Aero Squadronは、サンディエゴ中で最も素晴らしいダイニング体験を提供するレストランの1つです。
Senecaの写真
4.7
素晴らしい(4120)
価格:高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日113回予約が入りました。
Roman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Animaeの写真
4.8
素晴らしい(3183)
価格:非常に高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日74回予約が入りました。
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
The Amalfi Llama - San Diegoの写真
4.4
非常に良い(343)
価格:普通
• Steak • ユニバーシティ・シティ、ゴールデン・トライアングル
本日37回予約が入りました。
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Fogo de Chao - San Diegoの写真
4.0
とても良い(3808)
価格:普通
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日87回予約が入りました。
Fogo de Chão® サンディエゴは歴史あるガスランプ・クォーターに位置し、この活気あふれるエリアで風景や音楽、フェスティバルを楽しむ地元の人々と観光客にサービスを提供しています。Fogo de Chãoは、過去36年間にわたりブラジル料理の伝統を踏襲してきた本格的なブラジル式ステーキハウス(シュラスカリア)です。当店のガウチョシェフは、今も変わらず、ピカーニャ(名物のサーロイン)、フィレミニョン、リブアイ、フラウディーニャ(ブラジルのサーロイン)、コルデイロ(子羊)といった様々な種類の肉を巧みにグリルし、テーブルサイドで提供しています。メインディッシュにあわせて、グルメなマーケットテーブル、本格的なブラジル料理のサイドディッシュ、受賞歴のあるワインメニューをお楽しみください。軽めの特選シーフード料理、マーケットテーブル限定のグルメ料理を選ぶこともできます。最大130名まで利用可能な貸し切りエリアとセミプライベートエリアを提供しています。
Cowboy Starの写真
4.9
素晴らしい(4725)
価格:非常に高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日52回予約が入りました。
サンディエゴのイースト・ビレッジ,地区に新たに加わったCowboy Starは、細部へのこだわりと高レベルのサービスで他のレストランと一線を画しています。Cowboy Starは顧客最優先主義で、顧客の満足度がレストランコンセプトの礎となっています。 先祖伝来のアメリカの地元料理を、真のおもてなしで提供しています。レストランでは料理に地元産の自然なオーガニック食材を使用することにより、地元や地域の農家、漁民、生産者を支援しています。より持続可能な食品への意識を高めることを目指すとともに、地産地消の地域の連帯意識を復活させることに一役買っています。 Cowboy Starのメニューには、Niman Ranchを含む全国有数のCertified Humane認定の自然な環境で飼育されたアンガス牛を使用しています。
Et Voilà! French Bistro - San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(2510)
価格:普通
• Steak • ノース・パーク
本日19回予約が入りました。
Et Voilà!は、ノース・パーク周辺部にある賑やかなビストロです。Et Voilà! French Bistroでは、シェフのビンセント・ビアレが、フランス料理と現代的な手法を結合させる才能を発揮しています。ステーキフリット、コキーユ・サンジャックやスーフルなど、地元の産物や季節の産物を使用したフランス各地のレシピをお試しください。フランスの様々な地方から厳選したワインのリスト、バラエティー溢れる地元産の優れた材料と丹念に創り上げられたカクテルをお楽しみいただけます。Et Voila! French Bistroは、賑やかなダイニングや、バーで楽しめるグラスワインやおつまみを探している人たちに人気のあるスポットです。 ご希望の予約時間が見つからない場合は、当店にて対応可能な可能性がありますので、ぜひ当店まで電話ください。
Brigantine at Portside Pierの写真
4.7
素晴らしい(4182)
価格:高い
• Steak • ダウンタウン/ガスランプ
本日51回予約が入りました。
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ