Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Hazel Dell​のベストステーキハウス

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Black Angus Steakhouse - Vancouverの写真
4.5
非常に良い(3206)
価格:普通
• Steakhouse • バンクーバー
本日23回予約が入りました。
Black Angus Steakhouseは、ステーキをはじめ素晴らしい料理を楽しめる本物のアメリカンステーキハウスとして評判です。シェフが自信を持って提供するステーキにはブラックアンガス種のみを使用し、丁寧に熟成させた肉をその日にカットし直火でグリルしています。 その他の特製料理には、おいしいシーフード各種、骨から簡単に外れる柔らかいベイビーバックリブ、人気のゆっくり焼いたプライムリブなどを取り揃えています。Black Angus Steakhouseは質の高さ、フレンドリーなサービス、素晴らしい料理に誇りを持ち、伝統を超えた情熱を持って日々営業しています。Black Angusでは、もともとグルテンフリーのメニューアイテムも幅広く用意しています。ご希望の場合は、グルテンフリー・トレイルマップをリクエストしてください。
WildFin American Grill - Vancouverの写真
4.5
非常に良い(1272)
価格:高い
• Steakhouse • バンクーバー
本日52回予約が入りました。
“THE CATCH OF THE NORTHWEST”WildFin American Grill™ is your neighborhood restaurant, casual, affordable with a comfortable sense of style.WildFin is the place where friends and family gather to eat, drink and share life’s occasions. A safe adventure, a warm haven on a cool Northwest day.WildFin’s menu selections feature the finest the region has to offer, from Northwest meats, fresh fish, seafood, and produce. Our beverage selections include the best of the Northwest beers and wines, along with WildFin classic cocktails. At WildFin we are committed to delivering outstanding hand crafted food and beverage that will always exceed your expectations.WildFin’s service will accommodate your every need, whether it is a quick lunch, a casual dinner or a gathering with old friends.
Hudson's Bar & Grill The Heathman Lodgeの写真
4.5
非常に良い(1321)
価格:高い
• Steakhouse • バンクーバー
本日44回予約が入りました。
Come in and let the flavor do the talking. Our culinary team takes NW farm to table ingredients to craft a rustic American dining experience. Hudson's décor is nearly as spectacular as the food crafted in our open kitchen concept. Hudson's Bar & Grill is located inside the Heathman Lodge Hotel Vancouver WA.Executive Chef Joe Reid joins Hudson’s with more than 20 years of culinary experience under his belt. Joe grew up in the Pacific Northwest. After graduating from the Western Culinary Institute, Joe started at a 4 diamond steakhouse in Lake Tahoe. He then moved back to the NW and began his culinary career as a Banquet Chef at the Multnomah Athletic Club. Since then, he has worked in various positions at multiple restaurants including Morton’s The Steakhouse, Salishan Lodge and Brand Chef at Stanford’s. He has a passion for mentoring his team and helping them reach their full potential.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ