Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Solana Beach​のベストステーキハウス

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(11)

Red Tracton'sの写真
4.7
素晴らしい(1698)
価格:高い
• Steakhouse • デルマール
本日9回予約が入りました。
ユニークな50年代スタイルのステーキハウス&晩餐クラブです。Red Tracton'sは、最高級の「プライム」ビーフとシーフードのみを提供することで有名です。Red'sの売りは、量と質です。ピアノバーでは、水曜~土曜にライブエンターテイメントを楽しめます。
Steak 48 - Del Marの写真
4.9
素晴らしい(1407)
価格:非常に高い
• Steakhouse • デルマール
本日141回予約が入りました。
At Steak 48, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. Our diverse menu will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood, and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers. Also enjoy classic cocktails and an extensive award-winning wine list. At Steak 48, We encourage all of our guests to get dressed up for a great experience, here is a link to our dress code that you can share with your guests. https://www.steak48.com/steakhouses/del-mar-california/dress-code/ You are going to have a great time!If you need any special accommodations or flowers reach out to us at the host desk! We look forward to seeing you soon!
Ruth's Chris Steak House - Del Marの写真
4.7
素晴らしい(3567)
価格:非常に高い
• Steakhouse • デルマール
本日50回予約が入りました。
予約をご希望の方は、(858) 755-1454までお電話ください。レストランではご希望に添えるよう最善を尽くしています。 カリフォルニア州サンディエゴ(デルマー)にあるRuth's Chris Steak Houseは、約980度のブロイラーで焼き上げた高品質のUSDAプライムビーフを約260度に熱したプレートにて提供しています。最後の一口まで熱々でジューシーな美味しいステーキを堪能できます。真のおもてなしを提供するRuth’s Chrisでは居心地の良い雰囲気の中でニューオーリンズ風の前菜、USDAプライムステーキ、新鮮なシーフード、特製の付け合せ料理、自家製のデザートを楽しめます。常連の方も初めての方も、Ruth’s Chrisは最高の夜を過ごすのに最適なレストランです。毎晩ディナータイムに営業しており、来店の際は予約をお勧めしています。プライベートダイニングやケータリングの手配も受け付けています。
Urbana Del Marの写真
4.7
素晴らしい(151)
価格:普通
• Steakhouse • カーメル バレー
本日2回予約が入りました。
Its ‘Dia de los Muertos’ every day at URBANA, the Skydeck's most colorful restaurant. Farm Fresh Mexican Chef inspired plates. Complementing the menu, URBANA’S sexy departure on craft cocktails featuring Tequila and Mezcal favorites as well as top shelf agave spirits. Massive smiling murals a tribute to owner Javier Cuadra's Michoacán upbringing where ‘Dia de los Muertos’ is celebrated to define URBANA.
Bob’s Steak & Chop House – La Costaの写真
4.7
素晴らしい(1677)
価格:非常に高い
• Steakhouse • カールスバッド
本日15回予約が入りました。
Bob’s Steak & Chop Houseは全国的に有名なステーキハウスで、コーン飼育した最高級の中西部のプライムビーフを専門に扱っています。メニューはシンプルです:最高級の肉、巨大なエビ、素晴らしいサラダ、おいしいデザートを提供しています。「Bon Appétit(ボナペティ)」という言葉が表すように、「何度も何度も戻って食べたくなるようなの料理」、伝統的なステーキハウスの作りたて料理を楽しめます。 品質とサービスは、文化を形成する上で主要な2つの要素です。料理の品質のため、スタッフは雰囲気とレストランを活力で充たすフレンドリーな自信に溢れています。温かくクラシックな内装のBob's Steak & Chop Houseは、受賞歴のある料理、よく教育されたサービスを提供しており、素晴らしいダイニングを楽しめます。
The Amalfi Llama - San Diegoの写真
4.4
非常に良い(341)
価格:普通
• Steakhouse • ユニバーシティ・シティ、ゴールデン・トライアングル
本日40回予約が入りました。
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Ember & Ryeの写真
4.6
素晴らしい(1197)
価格:非常に高い
• Steakhouse • カールスバッド
本日23回予約が入りました。
Dine overlooking the 18th green at this Richard Blais steakhouse... of sorts. This delightful collaboration with acclaimed chef and television personality offers delectable steaks and fresh seafood dishes rooted in fine local ingredients, served in a casual, vintage clubhouse setting located at the signature Arnold Palmer designed Aviara Golf Club.
Le Coqの写真
4.4
非常に良い(264)
価格:非常に高い
• Steakhouse • ラ ・ ホーヤ
本日42回予約が入りました。
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
Eddie V's - La Jollaの写真
4.9
素晴らしい(5593)
価格:非常に高い
• Steakhouse • ラ ・ ホーヤ
本日83回予約が入りました。
Eddie V's in La Jollaでは、快適で洗練されたインテリア、華やかな雰囲気、生演奏のジャズ、その全てが特別なディナーを演出してくれます。 豊富な種類の新鮮なシーフード、28日間熟成され焼かれた人気のセンターカットの最上級ステーキを提供しています。ワインリストにはマスターソムリエによって選びぬかれた200以上の受賞ワインが並び、食事をさらに引き立て、完璧なものにしてくれます。 もっとリラックスして楽しみたい時は、ぜひV Loungeへお越しください。ソウルフルなジャズが流れる魅惑的な照明のあふれる中、クラシックでクリエイティブなカクテル、特製の前菜を楽しめます。静かな平日のディナーから特別なプライベートイベントまで、どんなシチュエーションでもお任せください。私たちのサービスにきっとご満足いただけるでしょう。
The Winery Restaurant & Wine Bar- La Jollaの写真
4.4
非常に良い(1432)
価格:非常に高い
• Steakhouse • ラ ・ ホーヤ
本日8回予約が入りました。
The Winery Restaurant & Wine Bar has been focused on successfully pairing contemporary California regional cuisine, with a hip, vibrant, sophisticated setting, to create a cutting-edge dining experience. When Partners JC Clow, William Lewis and Chef Yvon Goetz set out to deliver a culinary experience straight from wine county, little did they know that they would also earn the title of Restaurateurs of the Year for their achievements and have their restaurants in Newport Beach and Tustin earn the title of Restaurant of the Year multiple times!The three partners strive to deliver the best dining experience In Orange County on a nightly basis. Chef Goetz, whose accolades include the AAA Five Diamond Award and multiple Chef of the Year honors, describes his menu at The Winery Restaurant as wine country-driven a perfect match for a wine program that features a list with 650 selections that change weekly and climate-controlled cellars, which can house up to 7,500 bottles!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ