グリーンビルの歴史的なウエストエンド地区にあるRick Erwin’s West End Grilleは、高級料理を新しいレベルにした伝統的なアメリカンステーキ&シーフードハウスです。Rick Erwin’sは、豊かなダークカラーの木材を使用した魅力的なダイニングルーム、お洒落なバー、居心地の良いワインセラーが作る雰囲気と豊富な種類のモダンなメニューと高級ワインリストが自慢です。それと同時に洗練されたくつろげる場所でもあります。幅広い品揃えの高級ワインが揃う優雅なワインセラーにガラス張りの専用ダイニングルーム(24席)が隣接しています。レストランの上には広さ130㎡のロフトアパートメントがあり、プライベートなディナーや特別なイベントに利用できます。グリーンビル出身のRick Erwinの最高の食事と優れたサービスへの情熱が、Rick Erwin’s West End Grilleをオープンさせました。私たちのレストランで最も重要なのは、お客様に満足してもらうことで、すべてのお客様へ思い出に残る卓越したダイニング体験を提供するよう努力しています。
Larkin’s on the Riverは受賞暦のあるレストランで、プレミアム・カットステーキ、新鮮なシーフード、上質なワインを楽しめます。すべてのメニューは新鮮な食材を使用し、クリエイティブな感覚で提供しています。
舞台芸術平和センターにあるLarkin’s on the River は、古いガウアーコーチ工場があるリーディ川の土手に沿って、ダウンタウングリーンビルの中心部に位置しています。これは、南北戦争時にまで遡るオリジナルのビル11のうちの残り唯一の建物です。美しく保存されたむき出しのレンガの壁とオープン天井のつくりで、この建物の歴史は、川の申し出にあるモダンでヒップな雰囲気とまじわり完璧にラーキンの背景として存在します。
10月10日(月)にオープン予定のRuth’s Chris Steak House(ルース・クリス・ステーキハウス)はグリーンビルのダウンタウンに位置し、USDAプライムステーキ、受賞歴のあるワインメニューとともに、評判の良いおもてなしを提供しています。リーディ川の素晴らしい景色を望め、五感を満たす完璧なひとときをお届けします。
Welcome to an upstate favorite…enjoy warm hospitality and inspired, award winning menus made fresh daily with cravable American cuisine with a twist. Relax and enjoy…in our beautiful dining rooms surrounding stone fireplaces; on our patios under Carolina blue skies or twinkling stars; in our comfortable bars; or, in our private dining rooms.At CityRange you'll find a Range of flavors, a Range of choices, and a Range of Prices.
Texas de Brazil, is a Brazilian steakhouse, or churrascaria, that features endless servings of flame-grilled beef, lamb, pork, chicken, and Brazilian sausage as well as an extravagant salad area with a wide array of seasonal chef-crafted items.
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Steaks and lobster take center stage at Chophouse ’47. This bustling New York-style steakhouse in Greenville continues to wow year after year (since 2001 to be exact) with ‘Top Restaurant’ awards, as well as wine ‘Award of Excellence’. The exceptional service and high-quality menu includes expertly broiled USDA prime aged beef, colossal baked shrimp and shareable sides; for dessert, dive fork first into white chocolate banana cream pie. Bonus: enjoy all of the above in the private wine room. [The Restaurant and Bar are Non-Smoking | Upscale Casual Dress Code]