Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Malibu​のベスト寿司レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(11)

Blue Ribbon Sushi - Pacific Palisadesの写真
4.8
素晴らしい(278)
価格:普通
• Sushi • パシフィック ・ パリセーズ
本日13回予約が入りました。
Blue Ribbon Sushi is a vibrant Japanese restaurant and sushi bar a located in Palisades Village. Inspired by the original restaurant created over 30 years ago in Soho NYC by master sushi chef Toshi Ueki and Chef Brothers Eric & Bruce Bromberg, this cedar clad new comer offers outstanding Japanese cuisine based in tradition and passion. Chef Lee leads his team in sourcing and preparing the finest fish and shellfish from The Sea of Japan, Local waters and beyond. A curated and adventurous beverage list featuring Blue Ribbon's own sake selections as well as favorites from their travels and discoveries in Japan is rounded out by a selection of house cocktails, Japanese micro brews and wines from California and Europe.
Sushi Roku - Santa Monicaの写真
4.5
非常に良い(1140)
価格:高い
• Sushi • サンタ モニカー
本日7回予約が入りました。
Sushi Rokuは、世界中の自然のままの海から最高で最も新鮮な魚を使い、最上級の伝統的な寿司を作り出す熟練の寿司職人のみが成し得る芸術的な技に、カリフォルニア風のアレンジを加えた料理を提供しています。Sushi Rokuは、中南米のハラペーニョ、欧州のオリーブオイルなど、多様で非伝統的な食材を取り入れ、食べるアート作品に仕上げる現代的な寿司のパイオニアです。過去と現在の橋渡しをするユニークな料理は、新しいアイデアと伝統に対する深い敬意を一体化させたいという思いから生まれました。Sushi Rokuの大胆かつ多様なメニューは、温かい特選前菜および冷たい特選前菜、種類豊富なエキゾチックな前菜も用意しています。 Sushi Rokuの奥にあるRobataBarは、炉端焼きスタイルの串焼き、タパススタイルの刺身料理、寿司を提供しています。
Wabi on Roseの写真
4.5
非常に良い(1312)
価格:高い
• Sushi • ヴェネツィア
本日39回予約が入りました。
This local hot spot suffered a fire in 2018 and triumphantly returned in 2020. With Chef Rain's innovative cuisine and vibrant bar scene, Wabi on Rose embodies the Rose Avenue lifestyle. Sexy, contemporary design, frames this hip spot with a chic outdoor seating area. Neighborhood regulars enjoy the fresh-caught, Pacific Rim, sushi inspired menu,and live fire grill. Swimsuit to business suit, all are welcome.
SUSHI MIYAGIの写真
5.0
素晴らしい(155)
価格:非常に高い
• Sushi • ブレントウッド
本日1回予約が入りました。
Only Omakase set menu. Our capacity is 6 people maximum. (12/24&12/25-only special omakase)*A reservation for 6 people will automatically become a private. It is recommended for groups who would like to avoid contacts with other customers.*Bringing your own Sake in is prohibited. *No fragrances, please. *Please arrive on time. If a guest is late, the chef will not be able to make up the courses that have already been served. -To-Go/pre-order only. Please order before 3pm and Pick-up time will be 5:30~5:45pm **Cancellation within 24 hours or No-show, we will charge the whole Omakase price. **Any cancellations and modifications for "Sora"must be received 72 hours prior to the time of the reservation (Premium "Miyagi" & group of over 5 people: 6 days prior to the day) or a cancellation fee will be applied. *Cancellation Fee (per person) will be "Miyagi"-$200, "Sora"-$150, Lunch-$80. The total number of members of the original booking must be present.
Katsuya & SBar – Brentwood – SBEの写真
4.7
素晴らしい(2147)
価格:非常に高い
• Sushi • ブレントウッド
本日72回予約が入りました。
Katsuya Brentwood(カツヤ・ブレントウッド)は開店当時にトラベル+レジャーズで「ベストニューレストラン」の1つに選ばれ、最近ではオープンテーブルの「人気レストラン50」にランク入りし、ロサンゼルスタイムズの読者によるカリフォルニアの「ベスト寿司レストラン」に選ばれています。熟練寿司職人の上地勝也と、デザイン監督のフィリップ・スタルクがダイナミックに手を組んだKatsuyaで、たっぷりと料理を満喫できます。シェフ上地が日本の味をアメリカに合わせて巧みに変化させ、特製カクテル、ユニークな巻き寿司、素晴らしい寿司や刺身盛りを用意しています。
King's Fish House - Calabasasの写真
4.6
素晴らしい(4635)
価格:普通
• Sushi • カラバサス
本日108回予約が入りました。
シーフードを愛する私たちは、三世代の長年にわたりレストランに携わってきました。シーフード料理には鮮度、味、種類、驚きなど、熱意を注ぐべきことが多くあります。究極のシーフード料理を提供するため各地を探し回ってきました。席に着き、前掛けを付けて、記憶に残る名もない料理、高く積まれた獲れたてのカキや貝、古い黒板に手書きで書かれたおすすめ料理、ありとあらゆるスパイスを組み合わせてことこと煮た料理などのシーフード料理を味わいました。シーフードを調理し一緒に楽しむ喜びはシンプルで偽りのない体験で、人々の良さを引き出しました。誰かの家に迎え入れられたような感覚、それがKing’s Fish Houseが目指すものです。これらの考えを全て一つにまとめ、友情、喜び、愛するものに満ちた素晴らしい場所を作ろうとしました。シーフードが作り上げたこの場所へぜひお越しください。
AjiMori Houseの写真
価格:非常に高い
• Sushi • ウッドランド ヒルズ
本日10回予約が入りました。
Discover Aji Mori House, a hidden gem in the heart of Woodland Hills, where the essence of Japanese cuisine comes alive. Meaning "flavor" and "forest" in Japanese, our name embodies a vision of abundance and taste. Owner Ogi Jiimen's passion for Japanese culinary artistry shines through in every dish, blending tradition with innovation. With chefs Jae Jung and Andy Matsuda at the helm, indulge in a refined kaiseki dining experience featuring the finest Wagyu beef and freshest fish. Let each plate at Aji Mori House take you on a journey through Japanese culture and tradition.*We are doing Soft Opening now, during soft opening we are only serving Omakase Course!!
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Santa Monica, CA | 3rd Street Promenadeの写真
3.9
とても良い(194)
価格:高い
• Sushi • サンタ モニカー
本日26回予約が入りました。
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Kiitsuの写真
4.7
素晴らしい(139)
価格:非常に高い
• Sushi • ブレントウッド
本日5回予約が入りました。
Step inside the warm glow of Imari's hand-made oak interior and feel transported by an ever-evolving menu under the culinary direction of world-renowned Chef Derek Wilcox of 3-Michelin-starred Kikunoi (Kyoto) and Shoji (NYC). Here you can discover Washoku — a celebration of Japanese culture through traditional dishes, in harmony with the seasons, and local ingredients. With gracious hospitality and presented on shareable plates, Imari stays true to culture by sourcing the finest and freshest ingredients available.
Kappo Miyabi Santa Monicaの写真
4.4
非常に良い(64)
価格:非常に高い
• Sushi • サンタ モニカー
本日10回予約が入りました。
Kappo (かっぽう / 割烹) means cooking food with knives and fire. In simple Japanese terms, means cutting, chopping and cooking food with knife, and so on. And means boiling, cooking food with fire. So the combination of these two Japanese characters are a different expression of cooking with a knife and fire. Kappo is a dish that is improvised by the customer's order and can be enjoyed at the counter or at the table just in front of the kitchen without much formality. From now on, Kappo will be held in Miyabi restaurant, Santa Monica. Miyabi (雅) is one of the traditional Japanese aesthetic ideals, meaning "elegance," "graceful" and "courtliness". There are a lot of complexities of Japanese cuisine, including not only food, but also visitors, music, and order of food. So, there is a burden because of the needlessly cumbersome, expensive, and unnecessary formalities, and we focus on foods that are only used to show off the cooking skills of the chefs and customers.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ