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Midtown East​のベスト寿司レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(153)

Ocean Prime - New Yorkの写真
4.8
素晴らしい(6529)
価格:非常に高い
• Sushi • ロックフェラー センタ
本日59回予約が入りました。
Located in Midtown on 52nd between 6th & 7th, Ocean Prime is a nationally acclaimed, dynamic seafood & steakhouse from the award-winning Cameron Mitchell Restaurants. Ocean Prime delivers an elevated experience with exceptional ambiance, a chef-curated menu, signature handcrafted cocktails, Wine Spectator honored wine list and genuine hospitality. Reservations are recommended. Ocean Prime strives to provide an elegant, fine dining atmosphere. Our associates’ priority is to ensure your experience is memorable. We ask that our guests choose attire that is both polished and suited to our restaurant.THANK YOU FOR NOT WEARING: Clothing emitting excessive marijuana odor Excessively revealing clothing or exposed undergarments Clothing with offensive language or graphics Admittance to Ocean Prime is at the discretion of management who reserves the right to refuse service to patrons who are inappropriately dressed.
Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6243)
価格:非常に高い
• Sushi • ミッドタウン ウエスト
本日174回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Zuma Japanese Restaurant - NYの写真
4.6
素晴らしい(1774)
価格:非常に高い
• Sushi • ミッドタウン イースト
本日21回予約が入りました。
Zuma NYC is a contemporary Japanese izakaya-style restaurant located in the heart of Midtown Manhattan, renowned for its stunning design and innovative culinary offerings. The dining experience at Zuma is characterized by its warm atmosphere, sleek decor, and an open kitchen and a sushi bar that invites guests to witness the artistry of the chefs at work. The menu features a variety of meticulously crafted dishes, including sashimi, sushi, and grilled proteins from the robata grill.In addition to the main dining area, Zuma boasts a stylish lounge that embodies the same chic aesthetic as the restaurant. This inviting space is perfect for socializing, a lively yet relaxed ambiance, making it an excellent spot for after-work drinks or unwinding with friends.Nearby attractions include the iconic Central Park, the dazzling lights of Times Square, and the renowned Museum of Modern Art (MoMA), all within walking distance, making Zuma an excellent choice for a pre- or post-exploration meal.
Gyu-Kaku Japanese BBQ - New York, NY | Midtown Manhattanの写真
4.5
非常に良い(2651)
価格:高い
• Sushi • ミッドタウン イースト
本日68回予約が入りました。
Gyu-Kakuはミッドタウンにある焼肉屋で、ニューヨークで貴重な体験をしたい方におすすめです。冷凍肉は一切使用せず、新鮮でおいしい上質な肉を用意しています。肉を焼きながら、キンキンに冷えたビールをお楽しみください。ハッピーアワーにはお得な料理やドリンクを提供しています。当店でくつろいだ夜のひと時をお過ごしください。
Wokuniの写真
4.6
素晴らしい(1320)
価格:高い
• Sushi • マーレー ・ ヒル
本日41回予約が入りました。
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
YAKINIKU TORAJIの写真
4.8
素晴らしい(200)
価格:非常に高い
• Sushi • ミッドタウン イースト
本日15回予約が入りました。
Toraji is a “yakiniku” style BBQ restaurant.Since our first shop has been established in 1995 in Tokyo, Ebisu area, we came a long way.Starting with “namuru” and “kimchi” Korean style steamed and pickeled vegetables, continuing with tongue, ribs and/or outside skirt, finishing with cold noodles or “pibimpab”korean style mixed rice .bowl. We are comited to provide you the “yakiniku” you want for the days you feel like having a “yakiniku”.We as pro won`t do any compromise in terms of ingredients, taste or service, Toraji will continue to promote the right way the yakiniku culture, bringing taste, happiness and health to our customers.
BONDST Hudson Yardsの写真
4.8
素晴らしい(123)
価格:高い
• Sushi • Hudson Yards
本日68回予約が入りました。
BONDST, located at 20 Hudson Yards, is the first ever expansion of the trendy downtown restaurant with a warm minimalist interior design. The cuisine is new Japanese with European and Asian influences. The original BONDST is Citysearch's 2007 and 2008 audience award winner for Best Sushi in NYC, as well as the 2008 audience award winner for Best Martini in NYC.
Crave Fishbar - Midtownの写真
4.7
素晴らしい(2765)
価格:高い
• Sushi • ミッドタウン イースト
本日14回予約が入りました。
Crave Fishbar Midtown(クレイヴ・フィッシュバー・ミッドタウン)は、マンハッタンにある活気に満ちた陽気なレストランで、シェフTodd Mitgangによる素晴らしいシーフードメニューを提供しています。再生材料とカスタムメイドの椅子&テーブルの折衷により、ビーチ風の素朴な雰囲気を作り上げた店内には約7.6mのバーカウンターが備わり、フルディナーメニュー、壁に取り付けられた棚からのワインとカクテルを提供しています。2階には、シャッカーズのファンであふれるシーフードのバーがあります。親しみやすく洗練された料理には、地元産シーフード、クルード、馴染みのある食材とエキゾチックな食材の両方を用いて巧妙に作られた肉料理を提供しています。Crave Fishbarは、地元の人にも初めて来店した方にも、エレガントで居心地の良いひと時を提供する近所の定番の店となっています。 モントレーベイ水族館のニューヨーク唯一のレストランパートナーで、メニューのすべてにサスティナブルな食材を使用し、より良い海にするための取り組みを行っています。
Crave Sushi Barの写真
4.7
素晴らしい(138)
価格:高い
• Sushi • ミッドタウン イースト
本日4回予約が入りました。
The team behind Crave Fishbar, NYC's first 100% sustainable seafood restaurant, is enhancing their reputation as the go-to fish brand by opening Crave Sushi Bar, directly next door to their midtown location of Crave Fishbar, and in keeping with the ethos of the group, have a focus on sustainable domestic fish.Items such as Local Sea Scallop Nigiri with beurre noisette and celtic sea salt; Kona Kampachi Sashimi - shiso yuzu pesto, topped with popped quinoa; Dressed Hudson Valley Steelhead Trout Sashimi highlight Chef Mitgang’s bold approach to the cuisine.Beverage program is overseen by Brian Owens with a large sake selection, cocktails paired for the food menu, Japanese whiskys, and tequila, which Owens believes is a great pairing.The space is centered by a sushi bar, comfy booths and banquettes with seating for 60 people. Their responsible and ethical sourcing practices carry over into the materials used for the design: weathered metals, textured woods, an oceanic color palette.
Koi - New Yorkの写真
4.6
素晴らしい(3593)
価格:非常に高い
• Sushi • ミッドタウン ウエスト
本日29回予約が入りました。
オレンジと赤と茶のリッチなアースカラーが、クールで静かな空間に暖かみを与えるレストランです。正面の大きな窓の際には、フレームモチーフで装飾した半透明のバラ色の薄いタペストリーが天井から吊るされ、軽い食事をするのに最適な独立したシーティングエリアを作り出しています。ユニークな食欲をそそる和食のアレンジで有名な店です。食材の革新的な使用法により高級日本料理に新たな生命を吹き込み、新鮮で刺激的な風味の組み合わせを実現させました。温かい焼きご飯の上にピリッとした冷たい厚切りのマグロを乗せたクリスピーライスのスパイシーツナ乗せは、有名なスパイシーツナロールをアレンジしたもので、癖になるおいしさです。ベイクド・クラブ・ロールは、しっとりとした新鮮なカニ肉を、ゴマを散りばめた薄いライスクレープで巻いて焼いたものです。ハマチのフュージョン・柑橘しょうゆとトリュフエキス添えは、すべてKoiの熟練スタッフによって美しく盛り付けられます。

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