Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. バハ・カリフォルニア・スル州

San José del Cabo​のベスト寿司レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

OMAKAI SUSHIの写真
4.8
素晴らしい(106)
価格:非常に高い
• Sushi • サン ・ ホセ ・ デル ・ カボ
本日7回予約が入りました。
Omakai Sushi is nestled in the historic downtown San Jose, one block away from the art walk. The restaurant includes a spacious cocktail bar, sushi bar where you can have an amazing Omakase experience , and an outdoor patio area by the fountain. Open for lunch & dinner, starting at 3:00 pm until 11:00pm. The menu features abundant nigiri and sashimi selections starting with local tuna, white fish, toro, salmon belly with truffle, uni ,Omakase or tasting menus, offer a memorable opportunity to savor the restaurant’s many distinctive flavors.
Tei Sushiの写真
4.2
非常に良い(20)
価格:高い
• Sushi • サン ・ ホセ ・ デル ・ カボ
本日2回予約が入りました。
Conoce nuestra cocina de sushi y platillos japoneses con toques que los hacen no solo especiales, si no exquisitos, ¡una delicia!, vas a querer volver.
Fabric Sushi Barの写真
3.8
とても良い(48)
価格:非常に高い
• Sushi • サン ・ ホセ ・ デル ・ カボ
本日1回予約が入りました。
Una nueva experiencia de sabor, frescura y autenticidad llega a Los Cabos a través de Fabric Sushi Bar, brindando frescura y autenticidad en su concepto con un sabor único.
Nicksan - Palmillaの写真
4.8
素晴らしい(298)
価格:非常に高い
• Sushi • サン ・ ホセ ・ デル ・ カボ
本日7回予約が入りました。
Nick-San Palmilla is your perfect choice If you are planning on a more traditional dinner of sushi and Mexican-Japanese fusion, spend the night under the stars while enjoying delicious creations from chef-owner Angel Carbajal and his team. Start with a Champagne cocktail to get you into the ambience. Try an appetizer made of whitefish sashimi served with truffle oil; continued with a jicama tartar made of sea bass, jicama, chasoba, and a refreshing citrus dressing. Try this dish with the house sauvignon blanc so you will be able to appreciate even more the fruity sides of the wine and of the dressing as well. Top favorite dishes from our distinguished customers is the crab ravioli, a special dish currently available exclusively at the Palmilla location and consisting of delicious ravioli stuffed with softshell crab and shitake and served with a creamy yuzu sauce. Nick-San Palmilla was completely remodeled by French architect Jacqueline Perrot. Come for a visit and enjoy great service,

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ