Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Jackson Heights​のベスト天ぷらレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(65)

Tempura Matsuiの写真
4.9
素晴らしい(638)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン イースト
本日11回予約が入りました。
Welcome to Tempura Matsui –A Michelin One Star–Tempura Matsui invites you to experience the fine art of cooking tempura. Within a serene setting, guests have a seat at our counter or tables and can view the delicate preparation of lightly frying fresh fish and vegetables. We only serve Omakase Dinner Course for $280 per person at 2 specific times Tuesdays through Saturdays between 5:30PM and 8PM. Also, we serve a Lunch Course for $160 per person at 12 noon only on Fridays and Saturdays. Open irregularly on Sundays. Tempura Matsui is designed to emulate a Japanese cottage with warm woods, slate floors. A five-seat bar allows guests to wait for their seats while enjoying a glass of wine, sake, cocktail, or beer. You may make a reservation one month ahead and any cancellations must be made 24 hours prior to the reservation to avoid a $100 charge per person.
Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6175)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン ウエスト
本日234回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Nami Nori - Williamsburgの写真
4.9
素晴らしい(24)
価格:高い
• Tempura • ウィリアムズバーグ
本日44回予約が入りました。
Nami Nori is a casual, award. winning, temaki bar specializing in open-style sushi hand rolls. Our menu features signature temaki, including crunchy varieties, as well as takes on the classics and a special vegan section. The open-style temaki allows guests to enjoy a wide variety of flavors, in each fun-to-eat, visually tempting bite.We also serve Japanese-inspired snacks and appetizers, along with a selection of beer, sake and wine, available on tap and by the bottle. Nami Nori is a casual yet elegant temaki bar offering guests a unique sushi dining experience in Williamsburg. Coming from the rarified Japanese restaurants in which they trained, partners Taka Sakaeda, Jihan Lee and Lisa Limb envisioned Nami Nori to be a more inclusive place that balances accessibility with a dedication to quality and creativity with a respect for traditional techniques.Nami Nori is a place to share with friends, old and new.
Wokuniの写真
4.7
素晴らしい(1306)
価格:高い
• Tempura • マーレー ・ ヒル
本日49回予約が入りました。
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
The Lobster Clubの写真
4.8
素晴らしい(359)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン イースト
本日13回予約が入りました。
The Lobster Club, a Japanese Brasserie by Major Food Group, is a fixture within Midtown Manhattan's iconic Seagram Building. Designed by architect Peter Marino in collaboration with MFG, the dynamic space reflects an outstanding – perhaps extravagant - interpretation of Japanese cuisine. Using classic techniques like tempura, gyoza, yakitori and robata, along with a focus on Teppanyaki and Sushi, The Lobster Club sources fish directly from Tokyo's Tsukiji market to ensure the highest level of quality. Everything on the menu is designed to be shared, encouraging a spirit of informal fun.
Benihana - New York, NYの写真
4.2
非常に良い(5576)
価格:普通
• Tempura • ミッドタウン ウエスト
本日146回予約が入りました。
素晴らしい食事を楽しめる Benihanaでは、相席のテーブルで、専属シェフが伝統的な鉄板焼きの技術を披露しています。目の前でスライスしたり、さいの目に切ったりする様子を眺めながら、美味しいステーキや柔らかい鶏肉、ジューシーなシーフードを目と舌で楽しめます。本家Benihanaで、NYCで最高クラスのショーをお楽しみください。まずは仕事帰りの飲み会や友人との集いにぴったりの1階のモダンな寿司&カクテルバーでドリンクと寿司をお楽しみください。または、専属シェフがあなたの視覚と味覚を楽しませてくれる2階のダイニングルームに行ってもいいでしょう。Benihanaが今日のような伝説となった理由が分かるでしょう。イベントや貸し切りパーティーのホストをお探しですか?貸し切りダイニングルームは常にお客様にご満足いただいています。詳細と価格については、お電話でお問い合わせください。8名以上のグループでお越しの場合は18%のサービス料が別途加算されます。
Kappo Masaの写真
4.6
素晴らしい(640)
価格:非常に高い
• Tempura • アッパー イースト サイド
本日10回予約が入りました。
マディソンアベニューのGagosian Galleryに隣接するKappo Masaは、名声シェフMasayoshi "Masa" TakayamaとアートディーラーのLarry Gagosianがコラボレーションしたレストランです。Kappo Masaは、新鮮で現代的な日本料理をコンセプトとした、洗練された心地良いダイニング体験を提供しています。
Restaurant Nipponの写真
4.8
素晴らしい(778)
価格:高い
• Tempura • ミッドタウン イースト
本日7回予約が入りました。
Welcome to Nippon, the heartbeat of authentic Japanese cuisine in New York City since 1963. Nestled on 52nd Street between Lexington and 3rd Avenue, we invite you to indulge in a culinary journey through traditional Edo-mae (Tokyo) style dishes.Signature Dish: Experience our iconic Beef Negimayaki, a dish that originated right here at Nippon and has since become a global favorite. Delight in our Tempura straight from the tempura bar, a standout feature of our menu. We also take pride in our in-house creations, including premium ni-hachi soba noodles and house-made tofu, which elevate every dish to an extraordinary level.Special Features: For a truly authentic experience, reserve our Japanese-style tatami room, a private space designed for intimate gatherings with traditional floor seating and elegant décor. Join us at Nippon, where tradition meets innovation in a setting as timeless as our heritage.
Sushi of Gari - Upper East Sideの写真
4.8
素晴らしい(1032)
価格:非常に高い
• Tempura • アッパー イースト サイド
本日11回予約が入りました。
Sushi of Gariは、シェフの杉尾「GARI」雅利が握る、Gari特製の寿司を堪能できるオリジナルなレストランです。小規模ながらに、おいしい寿司や伝統的な和食を楽しめます。通常の新鮮な寿司に加え、炙り焼きや漬け込みなどの調理法で、その日に仕入れた新鮮な魚介類の旨味を引き出し、自家製のたれや珍味などを添えたGari特製のオリジナル寿司もぜひお試しください。ネタの多くはSushi of Gariのために特別に日本から取り寄せています。
Kawabun NYCの写真
4.5
非常に良い(86)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン イースト
本日6回予約が入りました。
400 years of traditional Japanese Kaiseki meets modernity in New York City. Hailing from the original Kawabun Ryotei in Nagoya, Chef Yoshitaka Ito invites you to experience inspired Kaiseki A La Carte dishes. Kawabun NYC offers two dining rooms and bar seating with elevated drink offerings, extensive mock tails, seasonal specials, Japanese tea, house made desserts and an innovative design. * For a lunch or dinner experience at our Kaiseki Chef's Counter, Kawachiya, please visit www.opentable.com/r/kawachiya-nyc-new-york
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ