Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Malibu​のベスト天ぷらレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Edgemar Restaurant + Loungeの写真
4.6
素晴らしい(84)
価格:非常に高い
• Tempura • サンタ モニカー
本日16回予約が入りました。
Now Open! Edgemar is a Modern American neighborhood restaurant located in a historic Frank Gehry-designed building on Main Street in Santa Monica. We offer a unique dining experience that blends global and local influences across our menu, service, and design, all crafted to celebrate the spirit of our community and welcome visitors. Join us for a memorable meal in a one-of-a-kind setting that embodies the true essence of Santa Monica.
Blue Ribbon Sushi - Pacific Palisadesの写真
4.8
素晴らしい(278)
価格:普通
• Tempura • パシフィック ・ パリセーズ
本日17回予約が入りました。
Blue Ribbon Sushi is a vibrant Japanese restaurant and sushi bar a located in Palisades Village. Inspired by the original restaurant created over 30 years ago in Soho NYC by master sushi chef Toshi Ueki and Chef Brothers Eric & Bruce Bromberg, this cedar clad new comer offers outstanding Japanese cuisine based in tradition and passion. Chef Lee leads his team in sourcing and preparing the finest fish and shellfish from The Sea of Japan, Local waters and beyond. A curated and adventurous beverage list featuring Blue Ribbon's own sake selections as well as favorites from their travels and discoveries in Japan is rounded out by a selection of house cocktails, Japanese micro brews and wines from California and Europe.
Wabi on Roseの写真
4.5
非常に良い(1317)
価格:高い
• Tempura • ヴェネツィア
本日18回予約が入りました。
This local hot spot suffered a fire in 2018 and triumphantly returned in 2020. With Chef Rain's innovative cuisine and vibrant bar scene, Wabi on Rose embodies the Rose Avenue lifestyle. Sexy, contemporary design, frames this hip spot with a chic outdoor seating area. Neighborhood regulars enjoy the fresh-caught, Pacific Rim, sushi inspired menu,and live fire grill. Swimsuit to business suit, all are welcome.
Kiitsuの写真
4.6
素晴らしい(141)
価格:非常に高い
• Tempura • ブレントウッド
本日1回予約が入りました。
Step inside the warm glow of Imari's hand-made oak interior and feel transported by an ever-evolving menu under the culinary direction of world-renowned Chef Derek Wilcox of 3-Michelin-starred Kikunoi (Kyoto) and Shoji (NYC). Here you can discover Washoku — a celebration of Japanese culture through traditional dishes, in harmony with the seasons, and local ingredients. With gracious hospitality and presented on shareable plates, Imari stays true to culture by sourcing the finest and freshest ingredients available.
Katsuya & SBar – Brentwood – SBEの写真
4.6
素晴らしい(2149)
価格:非常に高い
• Tempura • ブレントウッド
本日41回予約が入りました。
Katsuya Brentwood(カツヤ・ブレントウッド)は開店当時にトラベル+レジャーズで「ベストニューレストラン」の1つに選ばれ、最近ではオープンテーブルの「人気レストラン50」にランク入りし、ロサンゼルスタイムズの読者によるカリフォルニアの「ベスト寿司レストラン」に選ばれています。熟練寿司職人の上地勝也と、デザイン監督のフィリップ・スタルクがダイナミックに手を組んだKatsuyaで、たっぷりと料理を満喫できます。シェフ上地が日本の味をアメリカに合わせて巧みに変化させ、特製カクテル、ユニークな巻き寿司、素晴らしい寿司や刺身盛りを用意しています。
Kappo Miyabi Santa Monicaの写真
4.5
非常に良い(66)
価格:非常に高い
• Tempura • サンタ モニカー
本日8回予約が入りました。
Kappo (かっぽう / 割烹) means cooking food with knives and fire. In simple Japanese terms, means cutting, chopping and cooking food with knife, and so on. And means boiling, cooking food with fire. So the combination of these two Japanese characters are a different expression of cooking with a knife and fire. Kappo is a dish that is improvised by the customer's order and can be enjoyed at the counter or at the table just in front of the kitchen without much formality. From now on, Kappo will be held in Miyabi restaurant, Santa Monica. Miyabi (雅) is one of the traditional Japanese aesthetic ideals, meaning "elegance," "graceful" and "courtliness". There are a lot of complexities of Japanese cuisine, including not only food, but also visitors, music, and order of food. So, there is a burden because of the needlessly cumbersome, expensive, and unnecessary formalities, and we focus on foods that are only used to show off the cooking skills of the chefs and customers.
Sushi Roku - Santa Monicaの写真
4.7
素晴らしい(1141)
価格:高い
• Tempura • サンタ モニカー
本日9回予約が入りました。
Sushi Rokuは、世界中の自然のままの海から最高で最も新鮮な魚を使い、最上級の伝統的な寿司を作り出す熟練の寿司職人のみが成し得る芸術的な技に、カリフォルニア風のアレンジを加えた料理を提供しています。Sushi Rokuは、中南米のハラペーニョ、欧州のオリーブオイルなど、多様で非伝統的な食材を取り入れ、食べるアート作品に仕上げる現代的な寿司のパイオニアです。過去と現在の橋渡しをするユニークな料理は、新しいアイデアと伝統に対する深い敬意を一体化させたいという思いから生まれました。Sushi Rokuの大胆かつ多様なメニューは、温かい特選前菜および冷たい特選前菜、種類豊富なエキゾチックな前菜も用意しています。 Sushi Rokuの奥にあるRobataBarは、炉端焼きスタイルの串焼き、タパススタイルの刺身料理、寿司を提供しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ