Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Sunnyside​のベスト天ぷらレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(62)

Tempura Matsuiの写真
4.9
素晴らしい(637)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン イースト
本日10回予約が入りました。
Welcome to Tempura Matsui –A Michelin One Star–Tempura Matsui invites you to experience the fine art of cooking tempura. Within a serene setting, guests have a seat at our counter or tables and can view the delicate preparation of lightly frying fresh fish and vegetables. We only serve Omakase Dinner Course for $280 per person at 2 specific times Tuesdays through Saturdays between 5:30PM and 8PM. Also, we serve a Lunch Course for $160 per person at 12 noon only on Fridays and Saturdays. Open irregularly on Sundays. Tempura Matsui is designed to emulate a Japanese cottage with warm woods, slate floors. A five-seat bar allows guests to wait for their seats while enjoying a glass of wine, sake, cocktail, or beer. You may make a reservation one month ahead and any cancellations must be made 24 hours prior to the reservation to avoid a $100 charge per person.
BONDSTの写真
4.8
素晴らしい(3174)
価格:非常に高い
• Tempura • ノーホー
本日165回予約が入りました。
ノーホーに位置するBONDSTは、トレンディーなダウンタウンのレストランで、温かくシンプルな内装です。ヨーロッパ料理とアジア料理をアレンジした新しい和食を提供しています。BONDSTはシティサーチの2007年、2008年度「ニューヨーク市のベスト寿司部門」のオーディエンス賞、2008年度「ニューヨーク市のベストマティーニ部門」のオーディエンス賞を受賞しました。
Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6093)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン ウエスト
本日264回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Catch New Yorkの��写真
4.5
非常に良い(10142)
価格:高い
• Tempura • ミート パッキング ・ ディストリクト
本日135回予約が入りました。
CATCHは、クラシックなシーフードを洗練しつつも親しみやすい料理に仕立てた現代的な表現が特徴です。2フロアにまたがり275席を用意するレストランでは、明るくくっきりとした複合的な色調を持つ料理を用意し、常連客にもユニークなダイニング体験を提供しています。オープンキッチンや共用ダイニングテーブルがレストランの居心地の良い雰囲気をさらに盛り上げています。
Zuma Japanese Restaurant - NYの写真
4.6
素晴らしい(1719)
価格:非常に高い
• Tempura • ミッドタウン イースト
本日43回予約が入りました。
Zuma, the brainchild of award winning co-founder and creator, Rainer Becker, brings its internationally acclaimed style of contemporary Japanese cuisine to midtown, New York. Serving dishes designed to share and inspired by the informal dining style of izakaya; the three kitchens present authentic yet alluring options, with bold flavors and simple presentation, highlighting quality ingredients. 261 Madison Avenue 10016
Nami Nori - Williamsburgの写真
4.9
素晴らしい(21)
価格:高い
• Tempura • ウィリアムズバーグ
本日27回予約が入りました。
Nami Nori is a casual, award. winning, temaki bar specializing in open-style sushi hand rolls. Our menu features signature temaki, including crunchy varieties, as well as takes on the classics and a special vegan section. The open-style temaki allows guests to enjoy a wide variety of flavors, in each fun-to-eat, visually tempting bite.We also serve Japanese-inspired snacks and appetizers, along with a selection of beer, sake and wine, available on tap and by the bottle. Nami Nori is a casual yet elegant temaki bar offering guests a unique sushi dining experience in Williamsburg. Coming from the rarified Japanese restaurants in which they trained, partners Taka Sakaeda, Jihan Lee and Lisa Limb envisioned Nami Nori to be a more inclusive place that balances accessibility with a dedication to quality and creativity with a respect for traditional techniques.Nami Nori is a place to share with friends, old and new.
Wokuniの写真
4.8
素晴らしい(1292)
価格:高い
• Tempura • マーレー ・ ヒル
本日62回予約が入りました。
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
Blue Ribbon Sushi & Steakの写真
4.8
素晴らしい(204)
価格:高い
• Tempura • チェルシー
本日95回予約が入りました。
Blue Ribbon Sushi & Steak combines traditional Japanese cuisine with a modern day steakhouse. Our menu is varied and extensive, and includes sushi and sashimi, as well as cooked entrees such as fish, lamb, steaks and chops. We feature Domestic and Japanese Wagyu. Blue Ribbon Sushi & Steak is located in midtown Manhattan, at the PENN 1 Building, across 33rd Street from Madison Square Garden and atop Penn Station. The restaurant is accessible from 33rd street, and from the newly renovated Penn Station and 34th Street via the lobby of PENN 1. We offer various seating areas - a sushi counter, a cocktail bar, the central dining room, and an outdoor patio (weather permitting).
Sake No Hanaの写真
4.5
非常に良い(540)
価格:非常に高い
• Tempura • ノリータ
本日23回予約が入りました。
Occupying a dramatic, festive space beneath the catwalk entry of Moxy Lower East Side, Japanese restaurant Sake no Hana serves free-spirited izakaya dishes invigorated with New York attitude. With a shareable menu of grilled teppanyaki dishes, yakitori skewers, Wagyu beef, creative sushi rolls, and a curated list of sakes, beers, and cocktails highlighting Japanese spirits. The space buzzes with alluring energy perfect for any celebration.
Fushimi Times Squareの写真
4.6
素晴らしい(321)
価格:高い
• Tempura • ヘルズ・キッチン
本日25回予約が入りました。
Founded in 2003, Fushimi Japanese Group has been an atelier for contemporary Japanese-fusion transformation, serving masterfully crafted Japanese dishes with innovative French tastes and techniques in a modern-meets-traditional style. Fushimi aims to produce visionary Japanese-fusion dishes, using the highest quality ingredients and state-of-the-art methods. Hand-picked, fresh ingredients from local farms are shipped weekly to each location and are artistically handled by our expert chefs. The restaurant flaunts its exceptional menu, premium service, and its trendy ambiance and nightlife, making Fushimi Staten Island, Bay Ridge, Williamsburg, and the newly opened Times Square location a MUST-GO! Highly recommended by the Zagat Survey & Michelin Guide, Fushimi welcomes customers looking for innovative developments of traditional cuisines, Japanese food lovers, or simply anyone wanting to try something new.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ