Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Tooting​のベストフランス伝統料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(35)

Gazette Trinityの写真
4.5
非常に良い(750)
価格:高い
• Traditional french • ウォンズワース
ロンドンのワンズワース・コモン近くの古い温室内に位置するBellevue Rendez-vousは、地元の人々にフランス料理を提供するガリアの名店です。すべて店内で調理され、自然と季節を反映した料理となっています。伝統的な「アラカルト」から選択したり、「定食」メニューまたは常にエキサイティングな日替わり料理を楽しめます。最近、GAZETTE関係者が引き継いだBellevueは、ロンドンの美食家が足を運ぶ食卓になるでしょう。クリケットのグリーンを一望すると、ワンズワース・コモンは村のようです。内装は歴史を語り、鮮やかなグリーン、木製パネルの壁、魅力的なフランスの田舎風のディテール、アンティークの錬鉄とガラスの天井が備わります。Bellevueは、「屋外」愛好家向けの訪問先であり、快適なテラスで食事を楽しめます。驚くほど手頃な価格で提供しています。チョコレートフォンダンのデザートを拒むことが難しく、フランスのチーズ「テロワール」の話に集中できない自分自身にすぐ気付くでしょう。
Augustine Kitchenの写真
4.8
素晴らしい(320)
価格:高い
• Traditional french • バタシー
本日4回予約が入りました。
Named after Franck Raymond’s grandmother, Augustine Kitchen showcases truly authentic French dishes, with a focus on produce from the Evian region where Franck was born. Augustine Kitchen is a 45 cover restaurant and has got an intimate family feel with a focus on good quality produce and wine. The producers are handpicked, to ensure the very best quality, including charcuterie from Monsieur Colliard and fish from Mouchet Anythy sur Leman, a fourth generation fisherman. Regional dishes feature Reblochon tarte, gratin of crozets and delicate smoked fera, whilst other highlights range from the sublime snails served with garlic mousse and parsley butter to pike quenelle or pork shank which has been slow cooked for 36 hours.Behind the bar, the handpicked selection of wines are displayed in open racks, in a typical French charm, along with a fine selection of Armagnacs, Cognacs and other well known spirits.
Gazette Brasserie Batterseaの写真
4.9
素晴らしい(568)
価格:高い
• Traditional french • バタシー
London's most authentic French Brasseries with 2 venues in the capital, GAZETTE captures the essence of local French village cafés with a commitment to fantastic seasonal food, wine discovery and true hospitality all served in comfortable informal surroundings from breakfast through dinner.GAZETTE was originally born in Battersea in 2007 and had a gentle expansion with the opening of the Putney branch. GAZETTE is described by owners Pascal Even and Walter Lecocq as a rural style of French brasserie, one you’d find in Provincial areas of France. Both want it to reflect the spirit of local French cafés and offer a cuisine that is simple, generous and vivacious, with lots of daily specials and on-going food events, and where transpires the warmth and cordiality of true French cuisine.
The Duchy Armsの写真
4.5
非常に良い(78)
価格:普通
• Traditional french • ボクソール
The Duchy Arms is a pub just a stones throw from Kennington Cross tucked away on Sancroft Street. We have a range of casque mark ales, guest craft beer and traditional lagers which change weekly and a wine list to suit all. Our kitchen is open 7 days a week from 11am-9.30pm serving Breakfast/Brunch, Lunch Menu, and a la carte menus available, some great bar snacks, and The best Sunday Roast in the area! We also have the best beer garden in the area! Come and find us and you'll wish you'd found us sooner!
Cloth Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(179)
価格:高い
• Traditional french • ファーリンドン
本日42回予約が入りました。
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
L'Artiste Muscleの写真
4.7
素晴らしい(413)
価格:普通
• Traditional french • メイフェア
本日16回予約が入りました。
Authentic French Bistro & Wine Bar Serving traditional dishes reflecting the heart of France. In the hidden gem of Shepherd Market, Mayfair
Café Bohemeの写真
4.2
非常に良い(1562)
価格:普通
• Traditional french • ソーホー
本日89回予約が入りました。
In the heart of London’s Soho, Cafe Boheme has been serving French classics for over three decades. Offering an all-day menu centred around French favourites, including confit duck, steak frites and escargots – all dishes are based on traditional recipes. The brasserie is inspired by the 19th-century poets who used to meet on Old Compton Street and features art-lined walls, a brass bar and mosaic tiled floor. Head outside and dine al fresco for views across Soho or join us at the bar everyday from 3pm for live jazz.
Palm Court Brasserieの写真
4.6
素晴らしい(15166)
価格:普通
• Traditional french • コヴェント ・ ガーデン
本日93回予約が入りました。
コベントガーデンの中心部に位置する広場を見下ろすPalm Courtは、典型的なパリ風の親しみやすいブラッスリーです。有名なロンドンのレストラン経営者ブライアン・スタインが始めたレストランで、1920代ののアールヌーボー様式の雰囲気を再成するために作られました。 すべてにおいて好評を得ているPalm Courtには、いつまでも記憶に残るような空気がただよっています。リラックスし、ゆったりとくつろげる理想の環境で友人や家族と食事をしたり、ワインを楽しむことができます。
L'Escargotの写真
4.6
素晴らしい(623)
価格:高い
• Traditional french • ソーホー
本日40回予約が入りました。
L'Escargot is London's oldest and most celebrated French restaurant serving classic French provincial dishes. It also has a great cocktail bar with reasonably priced cocktails and all day dining. Upstairs in the cocktail Bar there are live music acts every weekend.The restaurant has welcomed luminaries such as Coco Chanel, Charles de Gaulle, Maurice Chevalier, Laurence Olivier, Lucien Freud and Francis Bacon. Princess Diana was a regular and to this day the restaurant is the home of many celebrated personalities.It is located close to all the major West-End theatres, which makes it an excellent pre and post theatre dining spot.
Otto's Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(899)
価格:高い
• Traditional french • ブルームズベリー
本日6回予約が入りました。
Otto's Signature dishes are Canard a la Presse, Homard a la Presse and Poularde de Bresse demi deuil.Our private room seats up to 30 people.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ