Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Greenwood​のベストメキシコ伝統料理レストラン

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Poquitos - Capitol Hillの写真
4.3
非常に良い(585)
価格:高い
• Traditional mexican • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日16回予約が入りました。
北西部の農場や生産者から調達した良質の地元の恵みを活かした、本格的なメキシコの伝統料理を提供するレストランです。Poquitos(ポキトス)では、メキシコのプエブラ産のタラベラ焼タイルを14,000枚以上用い、多様なメキシコの職人工芸をあしらった内装で、キャピトル・ヒルに加えてシアトルでも他に例を見ないユニークな雰囲気を味わえます。屋外の屋根付きパティオには、放射ヒーター、2つの暖炉、バー(12席)があります。日曜のブランチ、週末の夜のカクテルをお楽しみください。12~100名のグループで利用できるプライベートダイニングルームも用意しています。インターネット予約からのパティオ席のリクエストは、確約ではありませんのでご了承ください。
Maiz Molinoの写真
4.6
素晴らしい(137)
価格:普通
• Traditional mexican • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日6回予約が入りました。
For generations, molinos have served as celebrations of the most honored culinary tradition in our Mexican culture — nixtamal! Translated from the native Nahuatl, nixtamal is the production of corn dough, or masa. The molineros’ millenary artisan techniques in the nixtamal process are the foundation for creating all great antojitos — the craveable snacks sold by street vendors all across Mexico. Our mission is to preserve and promote the beautiful, bio diverse treasure that is heirloom, non-GMO Mexican corn. We work directly with local, small-scale farmers to ensure our grains are sourced in an ethical and sustainable way. Our authentic, fresh, small-batch recipes allow you to experience your favorite Mexican dishes the way they were meant to be — the same way we enjoyed them as kids! By introducing the Seattle community to our traditions, we hope that you'll fall in love with them as much as we have. Thank you for being a part of this journey. We w
Fonda La Catrinaの写真
4.8
素晴らしい(20)
価格:普通
• Traditional mexican • ジョージタウン
本日6回予約が入りました。
Since 2012, Fonda La Catrina has been serving up Mexican comfort food and drink with quality ingredients and lots of love. We are a Mexico City style restaurant and bar located in the heart of the lively and loud Georgetown neighborhood in Seattle. Handmade tortillas, chips, salsas, tacos, braised puerco in salsa verde, tamales, mole de Poblano; all made in house by our talented team in the kitchen. The house made ethos extends to our bar as well. Agave spirits rule with fresh juices, infusions and seasonal fruits that inspire our bar team weekly. We feature Mexican and local beers as well as old world wines to match the vivid flavors of the Mexican cuisine we serve.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ