Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Solana Beach​のベストメキシコ伝統料理レストラン

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Tamarindo Latin Kitchen- Del Marの写真
4.7
素晴らしい(909)
価格:普通
• Traditional mexican • デルマール
本日50回予約が入りました。
Tamarindo Del Mar **NOW OPEN FOR LUNCH AND DINNER**Kitchen closes promptly at 9pm Sunday-Thursday and 10pm on Friday+Saturday's.
Urbana Del Marの写真
4.5
非常に良い(152)
価格:普通
• Traditional mexican • カーメル バレー
本日2回予約が入りました。
Its ‘Dia de los Muertos’ every day at URBANA, the Skydeck's most colorful restaurant. Farm Fresh Mexican Chef inspired plates. Complementing the menu, URBANA’S sexy departure on craft cocktails featuring Tequila and Mezcal favorites as well as top shelf agave spirits. Massive smiling murals a tribute to owner Javier Cuadra's Michoacán upbringing where ‘Dia de los Muertos’ is celebrated to define URBANA.
Puesto La Jollaの写真
4.6
素晴らしい(2122)
価格:普通
• Traditional mexican • ラ ・ ホーヤ
本日52回予約が入りました。
カジュアルな雰囲気のPuestoは、メキシコのストリートフードやドリンクにオリジナルのツイストを加えたサンディエゴの人気レストランです。手作りのトルティーヤ、スクラッチサルサ、100%自然育ちの食肉、自然環境を考慮したシーフード、地元の有機野菜など、真の意味での新鮮さを大切にしています。新鮮で最高級の食材を使った極上の自家製タコスは、今までに経験したことがない最高の味になるでしょう!また、シェフのLuisteenは市場の食材を使ったサラダ、アントヒート(メキシコのタパス)、セビチェ、モーレ、トスターダなど本格的なメキシ​​コ料理を提供しています。Puestoでは新鮮さと品質を第一に考えたクラフト・バー・プログラムも開催しており、スクラッチ・マルガリータ、パロマ、ミケラーダ、季節のアンガス・フレスカを取り揃えています。¡SALUD!(乾杯!)
Miguel's Cocina - Carlsbadの写真
4.4
非常に良い(25)
価格:普通
• Traditional mexican • カールスバッド
本日12回予約が入りました。
Miguel's Cocina is a Mexican restaurant and cantina. One of the primary tenets of this eatery is authenticity. If it can't be ordered south of the border, it's not on Miguel's menu. The restaurant itself opened in 1982 with a few classic recipes and has been consistently growing and expanding ever since. The kitchen staff at Miguel's cocina make almost everything in the restaurant by hand from scratch, including tortillas, salsas and colorful corn chips.Popular starters, or antijidos as the are known on the menu, include the ahi tuna ceviche, carinta flautas and crispy fried calamari with a house jalapaño white sauce. Entrées are straightforward traditional dishes made with premium ingredients. Diners will find dishes like pork belly quesadillas, steak burritos and even gorditas made with griddled masa and filled with chorizos, potatoes, cilantro, onion, cotija cheese, cabbage and lime crema.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ