Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

NoHo​のベストビーガンレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(32)

The Butcher's Daughter - Nolitaの写真
4.3
非常に良い(55)
価格:普通
• Vegetarian-vegan • ノリータ
本日59回予約が入りました。
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
abcVの写真
4.8
素晴らしい(34)
価格:普通
• Vegetarian-vegan • Gramercy Park
本日27回予約が入りました。
abcV is here to serve, inform and inspire a cultural shift towards plant based intelligence, through creativity and deliciousness. abcV sprouted from abc kitchen and is inspired by Jean-Georges’ personal journey and the cultural shift towards a plant-based future. The 75-seat restaurant serves high vibration, vegan and vegetable centric dishes that embrace wellness for both the body and planet. With a luminous design inspired by the white light and energy of the sun and moon, abcV’s interiors compliment the high vibration foods served, embracing balance with beauty wellness wisdom & love to nurture our personal and planetary ecosystems.
The Musket Roomの写真
4.6
素晴らしい(857)
価格:非常に高い
• Vegetarian-vegan • ノリータ
本日24回予約が入りました。
The Musket Roomは、マンハッタンのノリータ地区でニュージーランドの精神と多様な料理を提供しています。シェフ/所有者であるニュージーランド出身のマット・ランバートは、地元の季節の食材を使用して、旧世界の伝統料理からアジア料理の影響を受けた現代料理までのニュージーランド料理の進化をメニューにしています。 The Musket Roomは冒険と発見が花開いた時代のニュージーランドに着想を得て、昔の料理を現代的なアプローチで調理したディナー、ドリンクを提供しています。 Opentableを通じた予約の場合、メインダイニングルームまたはガーデンルームでの食事を確約します。アラカルトのほか、ショートおよびロングのテイスティングメニューを用意しています。テイスティングメニューには事前予約が必要です。アレルギーや食事制限がある場合はお知らせください。ベジタリアンやビーガンに応じたメニューも用意しています(要24時間前予約)。
Divya's Kitchenの写真
4.8
素晴らしい(968)
価格:普通
• Vegetarian-vegan • イースト ビレッジ
本日1回予約が入りました。
We present organic vegetarian and vegan fare rooted in the Ayurvedic tradition that meets us where we are today. Cuisines served range from Italian, Indian, Mediterranean and Asian, using Ayurvedic culinary principles to combine the right ingredients to support balance and enjoyment, through familiar yet unexpected dishes. Some of our most popular dishes include our Lasagna (both a vegetarian and vegan option), Vegetable Curry in Cashew Sauce, Carrot Risotto, Beet Hummus, Soothing Mung Soup, Avocado Toast (on homemade gluten free toast), and more. We also serve a unique Brunch menu with items like Sweet Waffles, Savory Waffles, and Vegetable Pancakes. Our beverages are all homemade everyday like our fresh limeades, shakes, teas and more. Please note we do not serve alcohol. We are currently serving outdoor/patio dining only during this time for lunch, brunch, and dinner. We look forward to serving you!
abcV at Tin Building by Jean-Georgesの写真
4.6
素晴らしい(48)
価格:高い
• Vegetarian-vegan • サウス ・ ストリート ・ シーポート
本日11回予約が入りました。
A seasonally driven plant-based restaurant, offering creative and forward-thinking dishes, tonics, and cocktails in a warm and verdant enclave with views of the East River.
Westville Hudsonの写真
4.5
非常に良い(819)
価格:普通
• Vegetarian-vegan • ソーホー
本日26回予約が入りました。
ライフ・イズ・シンプル。Westvilleでは新鮮な最高品質の食材を使用し、シンプルな方法で調理を行います。料理がすべてを物語っています。
Moody Tongue Sushiの写真
4.7
素晴らしい(0)
価格:高い
• Vegetarian-vegan • ウェスト・ビレッジ
本日34回予約が入りました。
Moody Tongue Sushi is MICHELIN starred Moody Tongue Brewery's West Village restaurant focused on sushi and beer. The restaurant presents a hyper-seasonal, elevated sushi menu from Executive Sushi Chef Hiromi Iwakiri alongside curated beer pairings from Moody Tongue Brewery's acclaimed Brewmaster Jared Rouben. The beer menu showcases a rotating selection of 16 seasonal beers, including offerings like the New York exclusive Shaved Black Truffle Rice Lager, specialty beers such as the Pressed Asian Pear Saison (which is served in a flute and highlights notes reminiscent of vintage Champagne), and perennial favorites like the Juiced Lychee IPA, Orange Blossom Belgian Blonde and Yuzu Ale. The sushi menu additionally includes a selection of vegetarian and vegan offerings, and the beverage program includes a curated list of wines and cocktails. For parties with 7+ guests, please e-mail newyork@moodytongue.com for reservation inquiries or information regarding Private Events.
Koi - New Yorkの写真
4.6
素晴らしい(3578)
価格:非常に高い
• Vegetarian-vegan • ミッドタウン ウエスト
本日36回予約が入りました。
オレンジと赤と茶のリッチなアースカラーが、クールで静かな空間に暖かみを与えるレストランです。正面の大きな窓の際には、フレームモチーフで装飾した半透明のバラ色の薄いタペストリーが天井から吊るされ、軽い食事をするのに最適な独立したシーティングエリアを作り出しています。ユニークな食欲をそそる和食のアレンジで有名な店です。食材の革新的な使用法により高級日本料理に新たな生命を吹き込み、新鮮で刺激的な風味の組み合わせを実現させました。温かい焼きご飯の上にピリッとした冷たい厚切りのマグロを乗せたクリスピーライスのスパイシーツナ乗せは、有名なスパイシーツナロールをアレンジしたもので、癖になるおいしさです。ベイクド・クラブ・ロールは、しっとりとした新鮮なカニ肉を、ゴマを散りばめた薄いライスクレープで巻いて焼いたものです。ハマチのフュージョン・柑橘しょうゆとトリュフエキス添えは、すべてKoiの熟練スタッフによって美しく盛り付けられます。
Delice & Sarrasinの写真
4.6
素晴らしい(1668)
価格:高い
• Vegetarian-vegan • ウェスト・ビレッジ
本日25回予約が入りました。
Our family-run restaurant is dedicated to creating a truly immersive dining experience where plant-based eaters can indulge in the rich heritage of French gastronomy.Our talented chef Yvette Caron meticulously craft each dish, ensuring that no compromise is made when it comes to taste, texture, or presentation.Indulge in the classic French dishes you know and love, reimagined through a vegan lens. Savor the delicate flavors of a vegan coquilles Saint-Jacques, where tender pea and seaweed fiber take center stage, perfectly complemented by a garlic sauteed olive oil spinach. Delight in the savory aromas of a boeuf bourguignon, transformed into a delectable pea protein-based dish simmered in a rich red wine sauce, served with fingerling potatoes.Whether you’re a dedicated vegan, a curious foodie, or simply someone seeking a taste of France in a compassionate way, Delice & Sarrasin warmly invites you to savor the finest vegan French cuisine. Bon appétit!
Risotteria Melottiの写真
4.7
素晴らしい(691)
価格:高い
• Vegetarian-vegan • イースト ビレッジ
本日22回予約が入りました。
We have a 10 min grace period.Please call us if you are running later than 10 minutes.Your table will be reserved for 1hour and 30 minutes.For a group of 5 and more please send an email to nyc@risotteriamelotti.com.Find the real Italian atmosphere in a cozy restaurant, where to eat only rice based Specialties and Risotto!A unique gluten free experience, 100% made in Italy.The first Risotteria Melotti was opened in Isola della Scala, in the region of VERONA, in 2002. The idea of opening a Risotteria in New York came in order to make this typical and traditional italian dish known and cooked by us, with the rice we produce and with the typical old style techniques used in Isola della Scala.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ