Humboldt Parkのベストワイナリーレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(28)
本日405回予約が入りました。
For Large Parties 21 or more: please contact us at http://macysrestaurants.com/contact-us/ For Holiday Questions and Menu: http://macysrestaurants.com/walnut-room/holiday2024/The world famous Walnut Room has been a Chicago tradition since 1907. Located on the 7th floor of Macy's on State Street, the Walnut Room was the first restaurant ever opened in a department store. Conveniently located in the heart of the Chicago theater district, the Walnut Room is an excellent choice to take a break from shopping or for a meal and a glass of wine before the show. Enjoy our Famous Mrs. Herring's Chicken Pot Pie and other well known favorites on the menu.
本日8回予約が入りました。
Nestled in the heart of West Town, Chicago, Nettare celebrates the bounty of the Midwest and Great Lakes region with a menu that showcases seasonal ingredients and artisanal products. From farm-fresh vegetables to locally sourced meats and freshwater fish, every plate and pour is crafted to highlight the region's culinary heritage. Our cocktail and wine program complements these flavors with carefully curated selections, ensuring each sip enhances your experience. By day, our café and bottle shop at the front offer a relaxed atmosphere to enjoy specialty coffees, baked goods, and a thoughtfully curated selection of local wines and craft beers, welcoming both locals and visitors alike to indulge in the flavors of our home. Try our tasting menu with a beverage pairing to indulge in the full experience.
本日124回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
本日85回予約が入りました。
Il Porcellinoは、シカゴのダウンタウン、リバーノースの中心部に位置しています。カジュアルな雰囲気が漂う地元のレストランで、伝統的で大衆に愛されるイタリア系アメリカ料理を楽しめます。自家製パスタ、野菜を使った前菜、日替わりの特製料理などが並ぶ季節ごとのメニューは、腕の良い職人、仕入れ担当者、そして地元の農家によって精選された食材で丁寧に作られています。受賞歴を持つミクソロジストのジュリアン・コックスがデザインを手がけ、指揮をとるカクテルプログラムや、イタリア南部と中部地方のワインを味わう楽しくて親しみやすいワインプログラムもあります。
本日51回予約が入りました。
Welcome to Hawksmoor Chicago, where we bring our acclaimed steakhouse experience from the UK to the iconic LaSalle Powerhouse in River North. Our ethos is simple: ‘Buy the best and let it shine.’ We serve all-natural, pasture-reared, dry-aged beef from US family-run farms, cooked over charcoal and seasoned simply with sea salt. Our seafood, sourced from trusted Northeastern fishermen, is prepared with equal care.In our 16,500 sq ft space, featuring barrel-vaulted ceilings and touches from the Golden Age of Travel, Hawksmoor is perfect for any occasion. Whether you’re stopping by for cocktails, a casual lunch or a special celebration, we make sure you leave full and happy. We also offer private dining for groups of 10 to full venue buy-outs for 500—ideal for birthdays, anniversaries, weddings and corporate events.And don’t miss our Sunday Roast: dry-aged beef, beef-dripping potatoes, Yorkshire pudding and bone marrow gravy—something like a Thanksgiving dinner every Sunday.
本日74回予約が入りました。
Francesca’s on Chestnutは、The Francesca'sレストラングループのメンバーです。セネカブティックアパートメンツに位置し、180席のあるスペースにて有名な素朴なイタリア料理を提供しています。シェフのマーティン・アンティヴェロスがキッチンを指揮し、ローマと周辺エリア(トスカーナ、ウンブリア、ラツィオ)からの風味の強い素朴なFrancesca’sの古典料理を提供しています。このユニークな場所ではワインリストと特製ドリンクも同様に印象的で、地下には隠れ家的なワインバーDiSotto Enotecaがあります。
Francesca'sレストラングループについて:料理店主スコット・ハリスによって1992年に設立されたFrancesca'sレストラングループは、シカゴのノース・クラーク通りにある快適で小さなイタリア料理店から3つのコンセプトを掲げるレストラングループ(4州、33店舗)へと成長しました。Francesca'sレストラングループは、シカゴを拠点として現在23店舗のFrancesca's Restaurant、5店舗のDavanti Enoteca、5店舗のGlazed and Infusedを所有/経営しています。
本日29回予約が入りました。
ビリー・ローレスは、歴史的なGageビルで人生の新たな章となるAcantoのオープンの発表を喜びました。Acantoはアカンサスのイタリア語を翻訳したもので、この花葉はローマ時代の建築に使われたことで知られています。また、建築家のルイス・サリバンが「18南ミシガン通り」の由緒ある歴史的建造物の外観の特徴的なテラコッタ装飾に使用したことでも有名です。Acantoはカジュアルでシンプルなイタリア料理を専門としています。キッチンを率いるエグゼクティブシェフのクリス・ガヴロンスキは、手作りのパスタ、沿岸料理、石窯焼きピザ、豚肉店を提供しています。
イタリア料理にはペアとなるドリンクが欠かせません。ビバリッジディレクターのジョン・マクダニエルがこの仕事を引き受けています。トレントやピエモンテで暮らしたことのあるジョンは、イタリアの20のワイン地域から自ら選んだワイン、イタリアの地ビールのビッラ、スピリッツディレクターのマイケル・ペイジが手がけたイタリア風スピリッツを提供しています。
本日26回予約が入りました。
For anyone seeking a truly unforgettable dining experience in Chicago, Brass Tack is a must-visit destination. Located on the 3rd floor of the famous Waldorf Astoria Chicago, this laid-back upscale restaurant seamlessly blends classic ambiance with a Chicago twist, creating a welcoming atmosphere perfect for any occasion.Our impressive menu features American cuisine, highlighting the freshest and finest ingredients sourced from regional farmers and purveyors. Here, classic traditions fuse with a bold and welcoming, uniquely Chicagoan culinary style. Every dish is prepared with precision and passion, utilizing classic techniques to elevate flavors to new heights.Whether you’re looking for an intimate dinner for two, a night out with friends, or a special occasion celebration, Brass Tack is the perfect choice. With its warm and inviting atmosphere, exceptional cuisine, and impeccable service, this restaurant is a true gem in the heart of Chicago’s Gold Coast.
本日4回予約が入りました。
Chicago’s cutest little French bistro & wine bar. Coquette is a pink Parisian dream offering modern French cuisine paired with exciting wines and cocktails.Led by Executive Chef Marcos Campos, Culinary Director Erwin Mallet and Executive Pastry Chef Shannah Primiano, Coquette expresses their vision for a modern bistro, where quintessential recipes and iconic dishes are matched with contemporary influences. Though our cuisine may be “nouvelle” our equipment is undeniably primitive, with all cooking done by live-fire ovens and mangal grills. We also feature a dry aging system that blends state-of-the-art technology with methods that go back thousands of years to unleash the flavor and tenderness of the beef, duck and fish prepared in our kitchen. Coquette’s wine list is a playful celebration of France’s most under-appreciated regions and boldest winemakers.
本日21回予約が入りました。
Riccardo Michi comes from a restaurant Family in Milan established since 1943 called Girarrosto, one of the first Tuscan restaurants in town and still operating.After moving to the US, Riccardo opened Sonny Bono, IL Giardino Ristorante and Madeo Ristorante in Beverly Hills. In 1987 he helped his cousin Roberto Ruggeri open the first Bice restaurant in New York City. Since then, he has worked in the opening of many of the restaurants in the group. In 2002 Riccardo moved to Chicago with his wife Veronica to be the executive chef of Bice on Ontario.Finally Riccardo and Veronica, also a chef, decided to open their own place and in 2006 called Riccardo Trattoria. Considered by many to be the top Italian restaurant in town, receiving the Bib Gourmand from Michelin in 2011, 2012 and 2013.Now, Riccardo and Veronica have opened Riccardo Enoteca, right across the street from Riccardo Trattoria on Clark.