Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Highbury/Islington​のベストワイナリーレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(99)

Hawksmoor Air Streetの写真
4.4
非常に良い(13303)
価格:高い
• Winery • ピカデリー
本日154回予約が入りました。
Hawksmoor Air Streetは235席あるシーフード&ステーキのレストランで、魚料理、シーフード料理、ロンドンっ子のお気に入りの伝説のステーキを楽しめます。50席のカクテルバーには「トディ」と呼ばれる時刻表があり、一日の異なる時間帯に合わせて素晴らしいカクテルを提供しています。床から天井までのアーチ型のステンドグラスの窓10カ所から光が差し込む店内からは、リージェント・ストリートを望みます。アールデコ様式の内装には、全て再生素材を使用しています。
Hawksmoor Guildhallの写真
4.6
素晴らしい(4419)
価格:高い
• Winery • バンク
本日18回予約が入りました。
Hawksmoor Guildhallはシティ中心部に位置する素晴らしいレストラン&バーで、2012年にはタトラー・レストラン・アワードの「ベスト・ニューレストラン賞」を受賞しました。 ロンドンの金融街中心部で「ベスト・パワーブレックファスト」(GQマガジン)を楽しめる、会議や接待での利用にも最適なレストランです。160席ある店内では、The Ginger Pig(複数の受賞歴のある精肉業者)の伝統的な飼育方法で育てられたロングホーン牛(乾燥熟成または最低35日間炭火グリルで焼きあげたもの)を使用した、辞書ほどの厚みのある名物ステーキを提供しています。 十分な広さのワインルーム(豊富な種類のワイン&ポート酒のグラス試飲会開催可)、ロンドン市内最高のバーテンダーのいるバー(クラシックなカクテル、オリジナルドリンク提供)があります。 貸切ダイニングルーム(22席)、メインダイニングルーム(10名用テーブルあり)では、牛肉を使用した特別メニューを用意しています。 Hawksmoor Guildhallの貸切利用も可能です。
J Sheekey - The Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(2312)
価格:普通
• Winery • コヴェント ・ ガーデン
本日99回予約が入りました。
1896年、魚介類売り場の経営者ジョセフ・シーキーはセント・マーチンズ コートに初めてオイスターバーを開きました。レストランは1998年にかつての栄光ある姿に改装され、20世紀の俳優の生写真が飾られた4室のコネクティングルームが、演劇業界でレストランが果たす中心的な役割を物語っています。非の打ち所のない素材を完璧に調理したシーフードを求め、役者と観客の両方が当店を訪れます。
Hawksmoor Boroughの写真
4.6
素晴らしい(6743)
価格:高い
• Winery • ロンドン ・ ブリッジ
本日110回予約が入りました。
A short walk from London Bridge, Hawksmoor Borough serves British steak & seafood. A private dining room for up to 16 & tickets for Cooks' Room Supper Club.
Hawksmoor Seven Dialsの写真
4.6
素晴らしい(13011)
価格:高い
• Winery • コヴェント ・ ガーデン
本日121回予約が入りました。
2011年にTime Outの「ベスト・ニュー・レストラン賞」を受賞したHawksmoor Seven Dialsは、2010年のオープン以来、ファンや評論家の間で話題になっています。レストランは静かな通りにある古いWatney-Combe醸造所の中に位置し、建物にはオリジナルの特徴がいくつか残っています。 142席ある店内では、シンプルな炭火焼きのボリュームのあるステーキを提供しています。英国の伝統品種の牛肉は、受賞歴のある精肉店The Ginger Pigから仕入れています。 ロンドンのシアターランドの中心部に位置するHawksmoor Seven Dialsは、観劇の前と後の簡単なメニューも用意しています。バーではカジュアルなハンバーガーやホットドッグのほか、ロンドンで最もおいしい新旧のカクテルを楽しめます。
Scott's Mayfairの写真
4.8
素晴らしい(1956)
価格:普通
• Winery • メイフェア
本日94回予約が入りました。
Scott’sはメイフェアのマウント・ストリートにあるシーフードレストランで、最高級の牡蠣、魚介類&甲殻類のほか、季節の狩猟肉、肉料理、ベジタリアン料理も提供しています。環境に配慮された場所で採れる魚介類を使用しています。 エレガントなオイスター&シャンパンバーを眺めながら食事を楽しめるテーブル席、豊富なアラカルトメニューを用意しています(12:00より営業)。
Giacco'sの写真
4.8
素晴らしい(12)
価格:高い
• Winery • ハイバリー
本日2回予約が入りました。
Giacco's is a cosy and intimate neighbourhood wine bar and restaurant in Islington, a few steps from Finsbury Park. Focusing on high quality and seasonal ingredients, combined with a contemporary approach to Italian cuisine tradition, you will find a daily and always renewed proposal for a continuous discovery of freshness distinctive features. Add to all of this a wide selection of low intervention wines and signature cocktails, everything particularly taken care of in the smallest details, and the picture is complete.
Bar Topaの写真
価格:高い
• Winery • ホロウェイ
Welcome to Topa at Provisions! Topa (meaning "cheers" in Basque) brings a taste of San Sebastián's vibrant food scene.We’ve always had a fascination with the Basque region because of its wealth of incredible produce. As an importer, we’ve spent years forging strong relationships with some Basque producers and have organised many pop-ups to pay homage to their region. These events were always the most popular and fun for us to organise so we’ve decided to make it a regular thing ! We’re now bringing the feel of a bustling San Sebastián local bar to North London.The kitchen is run by Simon Shand, former head chef of now closed Michelin starred Leroy and fellow San Sebastián obsessive. His menu is an ode to San Sebastian Pintxo bars, offering a mix of pintxos and plates, including Gildas, black pudding with damson, sautéed mushrooms with egg yolk. On the wine front, dig through a 250 references list to pair with the food or choose a bottle from our shelves against a small corkage
Jolene Hornsey Rdの写真
4.7
素晴らしい(617)
価格:高い
• Winery • ホーンシー
本日3回予約が入りました。
Bakery, small plates, natural wines, soft serve, good times
Crispinの写真
4.6
素晴らしい(384)
価格:高い
• Winery • スピタルフィールズ
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ