Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Ukrainian Village​のベストワイナリーレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(28)

Nettareの写真
4.7
素晴らしい(39)
価格:非常に高い
• Winery • ウェスト・タウン
本日9回予約が入りました。
Nestled in the heart of West Town, Chicago, Nettare celebrates the bounty of the Midwest and Great Lakes region with a menu that showcases seasonal ingredients and artisanal products. From farm-fresh vegetables to locally sourced meats and freshwater fish, every plate and pour is crafted to highlight the region's culinary heritage. Our cocktail and wine program complements these flavors with carefully curated selections, ensuring each sip enhances your experience. By day, our café and bottle shop at the front offer a relaxed atmosphere to enjoy specialty coffees, baked goods, and a thoughtfully curated selection of local wines and craft beers, welcoming both locals and visitors alike to indulge in the flavors of our home. Try our tasting menu with a beverage pairing to indulge in the full experience.
The Walnut Room - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(7517)
価格:高い
• Winery • ダウンタウン/ループ
本日218回予約が入りました。
For Large Parties 21 or more: please contact us at http://macysrestaurants.com/contact-us/ For Holiday Questions and Menu: http://macysrestaurants.com/walnut-room/holiday2024/The world famous Walnut Room has been a Chicago tradition since 1907. Located on the 7th floor of Macy's on State Street, the Walnut Room was the first restaurant ever opened in a department store. Conveniently located in the heart of the Chicago theater district, the Walnut Room is an excellent choice to take a break from shopping or for a meal and a glass of wine before the show. Enjoy our Famous Mrs. Herring's Chicken Pot Pie and other well known favorites on the menu.
Le Bouchon - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(2085)
価格:高い
• Winery • バックタウン、ウィッカーパーク
本日85回予約が入りました。
Le Bouchonは1993年からバックタウンで愛され続けるレストランで、パリの雰囲気が漂うダイニングルームで伝統的なフランス風ビストロ料理を提供しています。Timeout Magazine誌は、このレストランを「アメリカ屈指のフレンチレストラン」と評価しています。ランチとディナータイムの営業で、オニオンタルト、エスカルゴのガーリック仕立て、カエルの脚の料理など代表的な料理をはじめ、ステーキとフレンチフライ、ブイヤベース、2名向けのカモの丸焼きなどを用意しています。知識豊富なスタッフが、様々なフランスワインの中から料理にぴったり合うドリンクをアドバイスしています。月曜には半額のボトルワイン、火曜には33ドルのコースメニュー(前菜、メイン、デザート)など、ウィークリースペシャルも開催しています。lebouchonofchicago.comからご予約ください。
il Porcellinoの写真
4.7
素晴らしい(4250)
価格:普通
• Winery • リバー・ノース(シカゴ)
本日102回予約が入りました。
Il Porcellinoは、シカゴのダウンタウン、リバーノースの中心部に位置しています。カジュアルな雰囲気が漂う地元のレストランで、伝統的で大衆に愛されるイタリア系アメリカ料理を楽しめます。自家製パスタ、野菜を使った前菜、日替わりの特製料理などが並ぶ季節ごとのメニューは、腕の良い職人、仕入れ担当者、そして地元の農家によって精選された食材で丁寧に作られています。受賞歴を持つミクソロジストのジュリアン・コックスがデザインを手がけ、指揮をとるカクテルプログラムや、イタリア南部と中部地方のワインを味わう楽しくて親しみやすいワインプログラムもあります。
Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(11003)
価格:普通
• Winery • リバー・ノース(シカゴ)
本日221回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
Hawksmoor Chicagoの写真
4.5
非常に良い(353)
価格:普通
• Winery • リバー・ノース(シカゴ)
本日56回予約が入りました。
Welcome to Hawksmoor Chicago, where we bring our acclaimed steakhouse experience from the UK to the iconic LaSalle Powerhouse in River North. Our ethos is simple: ‘Buy the best and let it shine.’ We serve all-natural, pasture-reared, dry-aged beef from US family-run farms, cooked over charcoal and seasoned simply with sea salt. Our seafood, sourced from trusted Northeastern fishermen, is prepared with equal care.In our 16,500 sq ft space, featuring barrel-vaulted ceilings and touches from the Golden Age of Travel, Hawksmoor is perfect for any occasion. Whether you’re stopping by for cocktails, a casual lunch or a special celebration, we make sure you leave full and happy. We also offer private dining for groups of 10 to full venue buy-outs for 500—ideal for birthdays, anniversaries, weddings and corporate events.And don’t miss our Sunday Roast: dry-aged beef, beef-dripping potatoes, Yorkshire pudding and bone marrow gravy—something like a Thanksgiving dinner every Sunday.
Coquetteの写真
3.9
とても良い(11)
価格:普通
• Winery • ウェスト・ループ
本日4回予約が入りました。
Chicago’s cutest little French bistro & wine bar. Coquette is a pink Parisian dream offering modern French cuisine paired with exciting wines and cocktails.Led by Executive Chef Marcos Campos, Culinary Director Erwin Mallet and Executive Pastry Chef Shannah Primiano, Coquette expresses their vision for a modern bistro, where quintessential recipes and iconic dishes are matched with contemporary influences. Though our cuisine may be “nouvelle” our equipment is undeniably primitive, with all cooking done by live-fire ovens and mangal grills. We also feature a dry aging system that blends state-of-the-art technology with methods that go back thousands of years to unleash the flavor and tenderness of the beef, duck and fish prepared in our kitchen. Coquette’s wine list is a playful celebration of France’s most under-appreciated regions and boldest winemakers.
Acantoの写真
4.8
素晴らしい(3856)
価格:高い
• Winery • ダウンタウン/ループ
本日72回予約が入りました。
ビリー・ローレスは、歴史的なGageビルで人生の新たな章となるAcantoのオープンの発表を喜びました。Acantoはアカンサスのイタリア語を翻訳したもので、この花葉はローマ時代の建築に使われたことで知られています。また、建築家のルイス・サリバンが「18南ミシガン通り」の由緒ある歴史的建造物の外観の特徴的なテラコッタ装飾に使用したことでも有名です。Acantoはカジュアルでシンプルなイタリア料理を専門としています。キッチンを率いるエグゼクティブシェフのクリス・ガヴロンスキは、手作りのパスタ、沿岸料理、石窯焼きピザ、豚肉店を提供しています。 イタリア料理にはペアとなるドリンクが欠かせません。ビバリッジディレクターのジョン・マクダニエルがこの仕事を引き受けています。トレントやピエモンテで暮らしたことのあるジョンは、イタリアの20のワイン地域から自ら選んだワイン、イタリアの地ビールのビッラ、スピリッツディレクターのマイケル・ペイジが手がけたイタリア風スピリッツを提供しています。
Riccardo Enotecaの写真
4.9
素晴らしい(1155)
価格:普通
• Winery • リンカーン パーク
本日20回予約が入りました。
Riccardo Michi comes from a restaurant Family in Milan established since 1943 called Girarrosto, one of the first Tuscan restaurants in town and still operating.After moving to the US, Riccardo opened Sonny Bono, IL Giardino Ristorante and Madeo Ristorante in Beverly Hills. In 1987 he helped his cousin Roberto Ruggeri open the first Bice restaurant in New York City. Since then, he has worked in the opening of many of the restaurants in the group. In 2002 Riccardo moved to Chicago with his wife Veronica to be the executive chef of Bice on Ontario.Finally Riccardo and Veronica, also a chef, decided to open their own place and in 2006 called Riccardo Trattoria. Considered by many to be the top Italian restaurant in town, receiving the Bib Gourmand from Michelin in 2011, 2012 and 2013.Now, Riccardo and Veronica have opened Riccardo Enoteca, right across the street from Riccardo Trattoria on Clark.
Pasta Veneta Italian Restaurantの写真
4.4
非常に良い(44)
価格:普通
• Winery • ウェスト・ループ
本日4回予約が入りました。
Pasta Veneta was born out of a love for authentic Italian cooking and an appreciation for the family recipes that our grandmothers had baked and cooked throughout the years.We particularly value the atmosphere and the energy that comes from conviviality, synonymous with sharing.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ