Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Sunnyvale​のベスト焼肉レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Benihana - Cupertino, CAの写真
4.3
非常に良い(4884)
価格:普通
• Yakiniku • クパチーノ
本日99回予約が入りました。
他にはないダイニング体験を楽しめるBenihanaへようこそ!当店では、相席のテーブルで、専属のシェフが伝統的な鉄板焼きの技術を披露しています。目の前でスライスしたり、さいの目に切ったりする様子を眺めながら、美味しいステーキや、柔らかい鶏肉、ジューシーなシーフードを視覚と味覚でお楽しみいただけます。また、優れた寿司職人による寿司や特製カクテルも提供しています。Benihanaは、高い丘の上のヴァルコ・ファッションモール内に位置する元祖鉄板焼きのお店で、ご注文をいただいてから火鉢でお作りするジューシーなステーキや鶏肉、おいしいシーフードを提供するレストランとして、今でもクパティーノで最も人気です。Benihanaは毎日ランチおよびディナータイムに営業しており、月曜〜金曜の16:00〜19:00の間はハッピーアワーを提供しています。
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Cupertino, CA | The Marketplaceの写真
4.5
非常に良い(899)
価格:普通
• Yakiniku • クパチーノ
本日57回予約が入りました。
カリフォルニア州クパチーノにある牛角(Gyu-Kaku Japanese BBQ)は、ベイエリアでの素晴らしいひと時に理想的な場所です!焼肉には冷凍肉を一切使用せず、新鮮でおいしい上質な肉を用いています。肉を焼きながら、よく冷えたビールを楽しめます。ハッピーアワーには食事やドリンクをお得な価格で提供し、くつろいだ夜のひと時を過ごせます。
Gyu-Kaku Japanese BBQ - San Jose, CA | Downtown SJの写真
4.1
とても良い(142)
価格:高い
• Yakiniku • サンノゼ
本日23回予約が入りました。
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Jin Shoの写真
4.6
素晴らしい(67)
価格:高い
• Yakiniku • パロ ・ アルト
本日11回予約が入りました。
Feast on artfully prepared Japanese cuisine at Jin Sho. Its contemporary setting features an open kitchen and sushi bar for guests to watch the skillful chefs prepare their meals. Jin Sho owners and Executive Chefs Ichiro Takahashi and Noriomi Kaneko bring a fusion of flavor to creative dishes using fresh, quality ingredients. Guests can start their dining experience with a Yellowtail Jalapeño or Miso Black Cod Appetizer marinated for 3 days. They can then enjoy an entrée of an array of seasonal fish or enjoy a higher quality of common nigiri such as Blue Fin Tuna from Japan. We are excited to serve you many different kinds of fish beyond what you may find at other establishments. The chefs work tirelessly with distributors to bring the best and most unique fish & sake. Established in 2007, Jin Sho has reviews in San Francisco Magazine and San Jose Mercury News. Prior to opening JIN SHO, the chefs mastered their craft at Nobu NY.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ