Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Little Italy​のベスト焼鳥 ・ 鶏料理レストラン

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(15)

Sake No Hanaの写真
4.5
非常に良い(548)
価格:非常に高い
• Yakitori • ノリータ
本日20回予約が入りました。
Occupying a dramatic, festive space beneath the catwalk entry of Moxy Lower East Side, Japanese restaurant Sake no Hana serves free-spirited izakaya dishes invigorated with New York attitude. With a shareable menu of grilled teppanyaki dishes, yakitori skewers, Wagyu beef, creative sushi rolls, and a curated list of sakes, beers, and cocktails highlighting Japanese spirits. The space buzzes with alluring energy perfect for any celebration.
Blue Ribbon Sushi Izakayaの写真
4.7
素晴らしい(1042)
価格:普通
• Yakitori • ローワー イースト サイド
本日35回予約が入りました。
Blue Ribbon Sushi Izakayaは、賑やかなローワーイーストサイドに位置し、日本から毎日空輸便で取り寄せる新鮮な魚を提供する寿司バー、受賞歴のあるフライドチキン、和食小料理、独創的なメインディッシュなど多彩なメニューを提供しています。Blue Ribbon Sushi Izakayaでは種類豊富なワインと日本酒を取り揃えたフルバーを用意し、夜遅くまで営業しています。
Zuma Japanese Restaurant - NYの写真
4.6
素晴らしい(1750)
価格:非常に高い
• Yakitori • ミッドタウン イースト
本日32回予約が入りました。
Zuma, the brainchild of award winning co-founder and creator, Rainer Becker, brings its internationally acclaimed style of contemporary Japanese cuisine to midtown, New York. Serving dishes designed to share and inspired by the informal dining style of izakaya; the three kitchens present authentic yet alluring options, with bold flavors and simple presentation, highlighting quality ingredients. 261 Madison Avenue 10016
Izakaya Roninの写真
4.8
素晴らしい(84)
価格:非常に高い
• Yakitori • ローワー イースト サイド
From the team of Yopparai comes Izakaya Ronin, an intimate space on the Lower East Side that offers guests a virtual trip to Japan. Inspired by favorite dishes and design elements from Yopparai, we offer a variety of yakitori and grilled skewers made from high-quality ingredients, including local chicken and vegetables. In our cozy space, you can enjoy our yakitori as part of a multi-course menu of authentic Japanese dishes, complete with sake pairings recommended by our experts. Enjoy our attentive service, relax in our unique space, and experience the tradition of Japanese dining.Many dietary restrictions can be accommodated; please call for details and note any special requests in your reservation.
The Lobster Clubの写真
4.8
素晴らしい(359)
価格:非常に高い
• Yakitori • ミッドタウン イースト
本日9回予約が入りました。
The Lobster Club, a Japanese Brasserie by Major Food Group, is a fixture within Midtown Manhattan's iconic Seagram Building. Designed by architect Peter Marino in collaboration with MFG, the dynamic space reflects an outstanding – perhaps extravagant - interpretation of Japanese cuisine. Using classic techniques like tempura, gyoza, yakitori and robata, along with a focus on Teppanyaki and Sushi, The Lobster Club sources fish directly from Tokyo's Tsukiji market to ensure the highest level of quality. Everything on the menu is designed to be shared, encouraging a spirit of informal fun.
Momokawaの写真
4.9
素晴らしい(246)
価格:高い
• Yakitori • アッパー イースト サイド
本日19回予約が入りました。
新しいレストランは、最高品質の食材を使った最高品質の料理と、20年以上の経験を持つシェフのYutaka Muraiが率いる寿司バーを提供しています。
l’abeille à côtéの写真
4.8
素晴らしい(5)
価格:非常に高い
• Yakitori • トライベッカ
The cuisine at l’abeille à côté is a playful interpretation of the elegant, Michelin-starred French-Japanese fare by chef Mitsunobu Nagae at l’abeille. The new prix fixe is a chef-driven journey highlighting a selection of techniques and flavors on display at l’abeille in an abbreviated, three-course experience. In addition to the extensive award-winning wine-list from l’abeille, l’abeille à côté offers a curated list of 10 sparkling, 10 white, and 10 red wines, bringing together a worldwide selection of adventurous and classic wines. Guests are welcome to bring bottles not currently offered on our wine list (both l’abeille and l’abeille à côté) to enjoy with our menu for a corkage fee of $100 per 750ml bottle. We respectfully ask that each party bring no more than one bottle of their own selection at a time.
Sushi of Gari - Upper East Sideの写真
4.8
素晴らしい(1032)
価格:非常に高い
• Yakitori • アッパー イースト サイド
本日3回予約が入りました。
Sushi of Gariは、シェフの杉尾「GARI」雅利が握る、Gari特製の寿司を堪能できるオリジナルなレストランです。小規模ながらに、おいしい寿司や伝統的な和食を楽しめます。通常の新鮮な寿司に加え、炙り焼きや漬け込みなどの調理法で、その日に仕入れた新鮮な魚介類の旨味を引き出し、自家製のたれや珍味などを添えたGari特製のオリジナル寿司もぜひお試しください。ネタの多くはSushi of Gariのために特別に日本から取り寄せています。
Sushi of Gari - Columbus Avenueの写真
4.7
素晴らしい(1150)
価格:非常に高い
• Yakitori • アッパー ウエスト サイド
本日7回予約が入りました。
素晴らしい寿司、創造的な前菜とメインディッシュを提供するGariの64席のレストランは、 ガリ(Masatoshi GARI Sugio)のアッパーイーストサイドの人気レストランの、ウェストサイドの支店です。建築家のTony Chi & Associatesは、ガリと彼のチームが、純粋で調和のとれた快適な環境で料理できる「バーチャル寿司スタジオ」を作りました。店内の各席から寿司職人が料理する様子を見ることができます。
Jane Doeの写真
4.8
素晴らしい(16)
価格:高い
• Yakitori • ジャージー シティ
本日5回予約が入りました。
Jane Doe tops the list of the best Modern American Restaurants in Jersey City. We take pride in providing an exceptional dining experience in the heart of Jersey City. We have designed our menu to be a perfect blend of modern American cuisine with Asian fusion at our restaurant in Jersey City.All of this amazing food pairs perfectly with our signature cocktails. The bar is the pride and glory of the Jane Doe experience. Each of our drinks is made by mixologists, not just bartenders looking for weekend work. This helps you taste every ounce of the passion and dedication we used to make these drinks perfect!The warm and inviting atmosphere of our cocktail bar is accentuated by vinyl records playing throughout. We think this makes the perfect setting to enjoy our cocktails and makes both intimate dinners and lively gatherings complete.Guests Ages 21+ Welcome
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ