Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス
  4. ウエスト ハリウッド/ビバリーヒルズ/ミッド=ウィルシャー
  5. ビバリー ・ ヒルズ
Culina CA Los Angeles

Culina

4.6
4.6
評価・口コミ(1904)
~30 USドル
イタリア料理

レストランの予約

2名
19:00
本日8回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。
  • 特別な食事に最適
  • ビジネス・接待に最適
  • 魅力的
Culinaでは朝食、ランチ、ディナーの予約を受け付けています。 ロサンゼルスのコスモポリタンな精神をとらえているモダンなイタリアンレストランのCulinaは、洗練された料理と陽気さが調和した、地元の人々が集まる活気溢れるスポットとなっています。ラテン語でキッチンを意味するCulinaは、伝統的なイタリア料理とモダンなイタリア料理を組み合わせ、最高の食材を用いた料理を提供しています。 小皿料理やワインを楽しんだり、庭園での夜の素晴らしい食事でくつろぐことができます。メニューには、手で準備された生のシーフード各種が揃うクルードバー(ロサンゼルスで唯一)からの品のほか、自家製パスタ、ピザ、新鮮なブッラータ、サラミ、本格的な前菜が含まれています。ワインプログラムでは、イタリアやその他の世界からの約200種のワインを取り揃え、その大半をカラフで利用できます。ユニークな食前酒やカクテル各種も用意しています。Culinaは注目し、注目される場として、最高の雰囲気を提供しています。

デリバリーとテイクアウトのご注文

プライベートダイニング

プライベートダイニング

イベントにお使いください

詳細を見る

ダイニングエリア

追加情報

  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    イタリア料理, カリフォルニア料理
  • 【営業時間】
    毎日 07:00~22:00 バー 毎日 15:00~00:00
  • 電話番号
    (310) 860-4000
  • 【ホームページ】
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • 【シェフ・料理長】
    Jesus Medina
  • 【ケータリング】
    For inquiries please contact <br />culina.losangeles@fourseasons.com
  • パーティー・貸切
    Host your upcoming event in one of Culina’s exclusive private dining rooms. Culina caters to all occasions including corporate events, rehearsal dinners, awards season parties, holiday celebrations, and more. For more information/inquiries please email culina.losangeles@fourseasons.com
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Ariana Gamble: (310) 786-2208
  • エリア
    ビバリー ・ ヒルズ
  • 【最寄りの駅・交差点】
    Burton Way
  • Parking details
    バレーパーキング
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, エンターテインメント, カウンター席, カクテル, カフェ併設, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 犬同伴可, 眺望, 禁煙席
ギフトカード

ギフトカード

ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。

ギフトカードを贈る

エクスペリエンス

  • Farmers Market Brunch - Sunday 10am-2pm

    一人当たり$149.00

    2024年10月20日〜2024年12月29日
    Immerse yourself in the amazing experience that is Culina's Farmers Market Sunday Brunch. Culina at Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills invites guests and local residents to experience the return of its iconic Sunday Brunch buffet in a re-imagined manner. Prepared by Executive Chef Mitch Austin and the Hotel’s culinary team, the opulent brunch offerings return with made to order omelets and Belgian waffles, fresh seafood and artisanal salads, carving, dessert stations, and more. To enhance the guest experience, the chefs have concocted special dishes that will be tray passed in the dining room. Sit back, relax and enjoy your Sunday. You deserve it!
    写真(Farmers Market Brunch - Sunday 10am-2pm)
  • Veil & Velvet at The Lounge

    2024年12月1日〜2025年3月3日
    From December 1 through March 3, 2025, step back in time with an exclusive speakeasy experience at Veil & Velvet. Set within an atmosphere of timeless allure, Veil & Velvet will boast dark wood, plush leather seating, and rich velvet accents, transforming the space into a festive setting where Hollywood’s golden past meets contemporary luxury. The menu will feature American classics reimagined with a modern, indulgent twist. Adding to the nostalgic allure will be experiential elements such as live cigar rolling, on-demand caviar service, and a roving Martini cart, elevating the dining experience to one of classic Hollywood elegance.
    写真(Veil & Velvet at The Lounge)
  • New Year's Eve Dinner - First Seating

    一人当たり$198.00

    2024年12月31日のみ表示する
    Ring in the New Year with a luxurious five-course prix fixe menu. Begin with a potato tartlet topped with crème fraiche and caviar, followed by a primi of roasted beets and burrata, scallop crudo, or tuna steak crudo. Next, choose between cavatelli with Manila clams and smoked trout roe, or butternut squash raviolo with winter black truffle. For the main course, savor options such as wagyu striploin, halibut, chicken roulade, or cone cabbage. End the night on a sweet note with red berry panna cotta and chocolate semifreddo. Menu includes a glass of Champagne.
    写真(New Year's Eve Dinner - First Seating)

オファー

  • Cin Cin Hour

    複数の日付でご予約可能
    日 - 土〜15:00 - 17:00
    Join us at Culina Caffe and enjoy this special Aperitivo hour, where great food, refreshing drinks, and good company come together to create unforgettable moments. Available daily from 3pm to 6pm at Culina Caffe beginning August 1st, 2024.

    写真(Cin Cin Hour)

ダイナー1,904人による評価

総合評価

評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです

4.6
4.6(最近の評価をもとに集計)
  • 4.5料理
  • 4.7サービス
  • 4.7雰囲気
  • 4コストパフォーマンス

騒音レベル普通

1,904​件の口コミ
  1. Larisa

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (16)

    3.0

    評価・口コミ (16)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 4
    The hostess was not very nice, pretty much not friendly at all. Gave us not the table we reserved. After we complained they gave us a better table and we had a good time. Unfortunately, that experience can ruin your evening. Hostess is the face of the establishment and it makes all the difference in the world!

    この情報は役に立ちましたか?

  2. Laura

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (1)

    3.0

    評価・口コミ (1)

    1日前にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 3
    4. 雰囲気 2
    good overall but weird chaotic dance club music on xmas eve. feels really off for the restaurants. should be much more background, elegant, quiet, relaxing.

    この情報は役に立ちましたか?

  3. Elizabeth

    ミネアポリス・セントポール

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    4日前にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Tasteful food, great service, and beautiful ambiance

    この情報は役に立ちましたか?

  4. Judy

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (145)

    3.0

    評価・口コミ (145)

    2024年12月18日にご来店

    1. 総合評価 3
    2. 料理 3
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Very quiet because it is very empty, even during all the craziness during the holidays, this place has no customers. They changed the menu. Fine. However, it is difficult to find something tempting to order. The swordfish portion was about 4 ounces - didn’t even look appetizing and was $40+. The chicken was 1/2 chicken portion and the flavor was good, but it came cold and they took it away and just reheated it, drying it out. Again, $40+ for chicken sitting on beans. The staff was very nice but overall, I would not go back and would definitely not recommend this restaurant.

    この情報は役に立ちましたか?

  5. KarenT

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (54)

    5.0

    評価・口コミ (54)

    2024年12月14日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Great food. Wonderful kids menu and fabulous waiter beyond.

    この情報は役に立ちましたか?

  6. Rita

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (15)

    4.0

    評価・口コミ (15)

    2024年12月9日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Good bites, drinks, and excellent friendly wait staff. Sat in the outdoor Cin Cin area, which was peaceful.

    この情報は役に立ちましたか?

  7. John

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (172)

    5.0

    評価・口コミ (172)

    2024年12月8日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Culina exceeds expectations in all respects. The food is superb. The waitstaff is knowledgeable and helpful without hovering. We ate at Culina some time ago and it was good enough to reprise; but it has improved itself a lot since then. Now it is one of the premier Italian restaurants in Los Angeles.

    この情報は役に立ちましたか?

  8. David

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (1)

    5.0

    評価・口コミ (1)

    2024年12月7日にご来店

    1. 総合評価 5
    2. 料理 5
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    Incredible dining experience, beautiful intimate atmosphere, and extraordinary service. Juan was our server and incredibly attentive and engaging. Couldn’t ask for a better experience. Thank you Juan!

    この情報は役に立ちましたか?

  9. Sharon

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (8)

    4.0

    評価・口コミ (8)

    2024年12月1日にご来店

    1. 総合評価 4
    2. 料理 4
    3. サービス 4
    4. 雰囲気 3
    Alcohol beverages are super expensive so are the entrees

    この情報は役に立ちましたか?

  10. Brian

    VIP

    ロサンゼルス

    評価・口コミ (38)

    2.0

    評価・口コミ (38)

    2024年11月28日にご来店

    1. 総合評価 2
    2. 料理 2
    3. サービス 5
    4. 雰囲気 5
    I love Culina. I love their Thanksgiving Buffet. It’s probably my favorite meal of the year. But this year was a disappointment. There were a lot of favorites that were missing, and much of the food that was there was underwhelming, to put it nicely. Perhaps we’ve been spoiled by past years, but for a meal that costs $250/person, we did not feel like we got our money’s worth. Here’s what we were looking forward to that was missing this year: — Deep Fried Turkey Legs (and also the Buffalo Wings) — Freshly-made Donuts — Cornbread & Poblano Stuffing A lot of the rest of the food was just disappointing. I don’t know if there were issues in the kitchen or in the ordering process, but it all felt like the restaurant was cutting corners anywhere they could — while still charging more than ever. It felt much more like a buffet at the Radisson, and I just don’t understand how it regressed so much in a year. For example: — All of the bacon was close to raw. I get that people prefer their bacon different ways (I like mine very, very crispy), but this looked like someone had heated up a bunch of slices for about thirty seconds and sent it out. — The cocktail sauce was so watery that we didn’t even know if it was cocktail sauce at first. This felt like they had ordered too little sauce and just watered down what they had. It was, frankly, terrible. — On that note, the shrimp were small and tasted like they’d come from the frozen section at Ralph’s. — Likewise, there were no crab legs, just the claws. — Often they’ll have Jidori Chicken & Waffles, but no chicken this year, just the waffles (which are always excellent). Not to solely focus on the negatives, we did really like the Chocolate Bread Pudding and Apple Tart-thing on the dessert table. Also, the staff is always amazing, and our waiter specifically (Damien?) was top-notch. Lastly, sometimes they’ll stick us next to a live guitarist, which we don't appreciate.

    1​人がこの情報が役に立ったと言っています

よくある質問

Culinaではテイクアウトのご利用も可能です。次の番号まで直接店舗にご注文ください。 (310) 860-4000

OpenTableを利用するダイナー1904名がCulinaを4.6つ星評価しています。

Culinaでは、ギフトカードをご提供しています。こちらからご購入いただけます。

はい。OpenTable で日時と人数を指定して空席を検索し、ご予約を入れてください。

レストランの予約

2名
19:00
本日8回予約が入りました。
エクスペリエンスをご利用いただけます。

デリバリーとテイクアウトのご注文

CulinaのGoogle マップ

90048 CA Los Angeles, 300 South Doheny Drive,

ダイニングエリア

追加情報

  • 【最寄りの駅・交差点】
    Burton Way
  • エリア
    ビバリー ・ ヒルズ
  • 【営業時間】
    毎日 07:00~22:00 バー 毎日 15:00~00:00
  • 予算
    ~30 USドル
  • 料理ジャンル
    イタリア料理, カリフォルニア料理
  • 【ダイニングスタイル】
    カジュアル エレガント
  • Dress code
    スマートカジュアル
  • Parking details
    バレーパーキング
  • 【ご利用可能カード】
    AMEX, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • 【シェフ・料理長】
    Jesus Medina
  • 【その他】
    ウィークエンドブランチ, エンターテインメント, カウンター席, カクテル, カフェ併設, グルテンフリーのメニュー, シェフズテーブル, テイクアウト, テラス席, テラス席, バー・ラウンジ, バリアフリー, バンケット(宴会場), ビール, ワイン, ワイン持ち込みOK, 個室, 持ち込み料金必要, 本格的なバー, 犬同伴可, 眺望, 禁煙席
  • 【ホームページ】
  • 電話番号
    (310) 860-4000
  • 【ケータリング】
    For inquiries please contact <br />culina.losangeles@fourseasons.com
  • パーティー・貸切
    Host your upcoming event in one of Culina’s exclusive private dining rooms. Culina caters to all occasions including corporate events, rehearsal dinners, awards season parties, holiday celebrations, and more. For more information/inquiries please email culina.losangeles@fourseasons.com
  • パーティー・貸切のお問い合わせ
    Ariana Gamble: (310) 786-2208
ギフトカード

ギフトカード

ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。

ギフトカードを贈る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ