The Capital Grille(ザ・キャピタル・グリル)では魅力的な雰囲気の中で、ワインと料理を楽しめます。店内の精肉店でハンドカットした熟成肉のステーキは国内でも有名で、新鮮なシーフード、創造的なサイドディッシュ、毎日店内で作られる最高のデザートを提供しています。The Capital Grille(ザ・キャピタル・グリル)のソムリエが厳選したワインリストは高く評価され、世界各国からの350以上の銘柄が揃っています。快適で洗練されたダイニングルームにて優雅で気配りの行き届いたサービスを体験ください。最新鋭のメディア設備が整ったプライベートダイニングルームもあり、完璧なイベントを開催できます。The Capital Grilleの最高の食事で、思い出に残る夜や午後をお過ごしください。
Taurasi is a full bar casual sophisticated dining establishment serving traditional and modern Italian cuisine and steaks paired with fine wines. At Taurasi almost everything is made at the moment and almost everything is made in house including noodles, dressings, sauces and desserts. Simple! Taurasi is one of the few restaurants in the area operated by a second level certified wine Sommelier.
FREEDOM BROTHERS PIZZERIA & ALEHOUSE A Rockin Dining Experience
We work hard to deliver an unforgettable dining experience, provide exceptional service, the freshest food and craft beer all while listening to the greatest
Welcome to CityGate Grille. We source only USDA prime cuts of beef and can hand-butcher your filet, new york, or ribeye to order for the ultimate in freshness and flavor. There's also an array of robust sides and sauces, fresh seafood, and authentic mediterranean delicacies. Family owned and dedicated to friendly expert service; we treat everyone who walks in our doors like a regular.
Located inside the Calamos investment building.
Join us for live music on the weekend; visit www.citygategrille.com for music schedule.
ラッシュ・ストリートで人気を博したGibsons Bar & Steakhouseがオーク・ブルックにオープンしました。Gibsonsの目玉メニューは、大きなステーキ、大きなドリンク、大きなショットグラスです。
Gibsons Bar & Steakhouse Oak Brookの大規模な屋外パティオ(200席)には、3つの暖炉があるラウンジエリア、屋外バーがあり、横にはアルパイン・ウォーターフォールがあります。パティオでの食事や、暖炉のそばでカクテルを飲みながらの団欒をお楽しみください。屋外席の利用は先着順です。
A family owned restaurant with locations throughout Northern Illinois, offering a tapas-style inspired latin fusion cuisine of classic dishes with infused new flavors from Spain, Mexico, and South America.
The menu is designed to share, our dishes are presented in a tapa-style. Pair your meal with our house sangria, craft cocktails, or our local beers.
Our dishes are presented in a tapa-style way, inspired by Spain's tapas which are small Spanish savory dishes! All of our ingredients are bought locally. All meat is free of hormones. All poultry comes from grass-fed animals All of our sweeteners are agave-based nectars. All vegetables and fruits arrive fresh daily.
ネイパービルのMorton's The Steakhouseは、USDAの特上熟成肉を使用した最高級のステーキ、ジューシーな魚介類、高級ワイン、よく冷えたカクテル、魅力的なデザート、卓越したサービスを提供するレストランで、店内ではアイロンがよく効いた白いリネンを使用しています。Morton'sは30年以上にわたり、定番のステーキハウスとして営業を続けています。特別なイベント開催、個室のミーティングルーム、国内外各店舗の所在地、ギフトカード、オンライン予約などの詳細については、レストランの公式サイト(www.mortons.com)をご確認ください。
Nestled in the heart of downtown Western Springs, Petite Vie offers a menu curated with classic French dishes infused with Chef Paul Virant's signature flair. Spending time researching in France for inspiration, Virant has crafted every dish with meticulous attention to detail and a reverence for tradition.
Seating 65 guests, Petite Vie’s intimate space exudes the warmth and comfort of a traditional French brasserie, while seamlessly blending modern design elements. A collaboration between Virant, his wife Jennifer and long-time friend and designer Jody Tate, every detail at Petite Vie tells a story of meticulous craftsmanship and thoughtful curation.
Featuring French intricacy and layering, the space is a canvas of artistic expression, with artwork curated from both local talents and treasures acquired during the team's time in Paris. Framed prints, commissioned paintings, and a round antique mirror passed down through generations, adorn the walls, adding layers of intrigue.