Elizabeth on 37thは、南部のおもてなしと上質の料理に厳選されたワインを提供しています。快適でエレガントな1900年代の邸宅を利用したレストランで、サバンナで24年間、人気のスポットとなっています。シェフElizabeth TerryにインスパイアされたElizabeth on 37thでは、シェフChef Kelly Yamborが伝統料理と革新的な料理を見事に融合した料理を提供しています。オーナーのGreg ButchとGary Butchが、ワイン・プログラムとサービススタッフをマネジメントしています。Elizabeth on 37thはビクトリアン・ディストリクトにあります。綿の仲買人が立てた邸宅は、サバンナの伝統的な色と柄でデザインされ、花やオリジナルの絵画や陶器が飾られ、建物の前には香りのよいハーブ庭園があります。*9名以上のグループの場合、レストランに電話またはメールで空席状況をお問い合わせください。ご連絡お待ちしております。*
Fresh, wild Georgia shrimp, perfectly aged top-quality beef, and international selections crafted with local ingredients and our own Southern flare make the menu at Oaks Club Restaurant a can’t miss. Superb local produce as well as seafood and meats chosen personally by our chef make Oaks Club the best choice in Coastal Georgia for surf or turf, and all with stunning views of the Darien River.
We do have a lot of fun at Georgia Sea Grill, but we take our commitment to the freshest ingredients very seriously. That's why we grow our own. Only by sourcing our favorite vegetables, fruits and herbs right here at our own Potlikker farm can we be absolutely assured that we are serving nothing but the freshest, healthiest seasonal flavors. Once perfectly-plated with locally-sourced seafood, beef, pork, lamb, poultry, or our own Satilla Ponds farm-raised catfish, you will see and taste the difference that locally-grown brings to the table.
Above it all, at Savannah's tallest rooftop, revel in the enchanting cityscape and endless Savannah River views with hand-crafted cocktails and a Mediterranean menu. Named after the patron saint of hospitality, St. Julian the Hospitaller, Bar Julian evokes the warm welcoming spirit of its patron saint.
Join us for daily Sunset Happy Hour, Live Music Tuesdays, Vinyl Fridays and DJ Saturdays.
Walk-ins are always welcome and encouraged for lunch and brunch. Reservations are not accepted during evening hours.
サバンナにあるフォーサイス・パークの南のブロックに位置する Local 11ten は、インテリジェントな料理、居心地の良い雰囲気、モダンなデザインとともに、毎晩のダイニング体験を提供しています。1950年代のダウンタウンの銀行を修復した、カジュアルかつエレガントなレストランで、地元産の季節の食材を使用した人気の南部料理に力を注いでいます。美食家の方、観光客、地元の人々は、現代的な雰囲気の中で、エグゼクティブ・シェフのブランディー・ウィリアムソンがいつもの南部の味にきかせるユニークなアレンジを楽しむために集まっています。ウィリアムソンは、地域の自然資源と地元産の食材を利用し、多くの料理にジョージア州沿岸でその日に獲れた魚介類と、サバンナの地元農家の野菜やハーブを取り入れて、才能豊かなキッチンをリードしています。DiRōNA にランク付けされている Local 11ten は、エレガントなシンプルさが魅力の現代的なレストランです。さらに、レストランの上の木の間に位置するサバンナの究極の屋上スポット、PERCHも、サバンナ滞在中に外せない体験の一つとなっています。