Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

【Diners' Choice】シティ オブ ロンドン​のコスパベストレストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

シティ オブ ロンドンのコストパフォーマンスがいいお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Ken's Wine Bar​の写真
4.9
4.9 (15)
26~40 ポンド
ワインバー
クラーケンウェル
店舗情報
A good time cave à manger on Exmouth Market. Ken's presents a daily rotating food and wine offering. Chef Fergus Shields' contemporary European cooking foregrounds seasonality whilst the wine program is led by Dan Long, with the list featuring established icons, natural wine legends, as well as future classics from all around the world.
Tanakatsu​の写真
4.8
4.8 (920)
26~40 ポンド
日本料理
クラーケンウェル
店舗情報
A contemporary Japanese diner,
based on Katsu Specialists throughout Japan.

We strive to produce the finest
Katsu and Teri-Yaki by using our own family recipes.

Believing in Simplicity, Honesty and Quality.

TANAKATSU team.

St. JOHN Smithfield​の写真
4.8
4.8 (4094)
41 ポンド~
イギリス料理
ファーリンドン
店舗情報
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
ピックアップ!口コミ
Galapagos
2018年6月4日にご来店
ミシェラン1つ星ですが、比較的予約しやすかったです(前日に予約できました)。肉料理、特に骨髄や肝臓といった内蔵料理が有名で、実際ボリュームもあり、濃厚で美味しかったです。ワインも手頃な料金のものが多数揃っていました。もしお肉料理がお好きならお薦めです。
Cafe Below​の写真
4.7
4.7 (434)
~25 ポンド
イギリス料理
バンク
店舗情報
In the atmospheric, mediaeval crypt of St Mary le Bow Church, the Cafe Below is a City institution. A quiet oasis from the hectic world above, serving a short menu of British and European dishes, with the occasional curry, the cafe has an ever changing seasonal menu. Being beneath the Bow Bells, naturally we are dedicated to all things London, so we source as locally as possible; our coffee is roasted in Hackney and our beer brewed in the East End. For breakfast, we are the perfect place for a moment of quiet before the day begins or a small or large business meeting, all with Homemade rye toast, River Farm smoked salmon, Brioche French toast and our own granola.

Jay Rayner hailed the cafe as being the "kind of restaurant any hectic city needs"; a quality driven, friendly place where you can meet mates, clients or colleagues, all in the unique setting of a Christopher Wren crypt!

56 West Smithfield​の写真
4.7
4.7 (19)
~25 ポンド
ワインバー
ファーリンドン
店舗情報
56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines.

Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence.

Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.

Blacklock City​の写真
4.8
4.8 (4451)
~25 ポンド
ステーキ
バンク
店舗情報
Blacklock is a modern version of the Great British chophouse. Set in an old electricity substation on the site of London"s oldest meat market. We take the best meat in the country from the award-winning farmer and butcher Philip Warren in Cornwall. We cook chops simply over our real charcoal grill with a little help from vintage Blacklock irons and serve it all up alongside cocktails that give back and wine on tap in our atmospheric subterranean chop mecca. On Sundays we serve a Roast almost as good as Mum's.

We have limited spaces for Walk-ins, so we encourage booking in advance to avoid disappointment during busy times.

Monday - Friday
Bookings & Walk-ins for lunch - 12pm - 3pm
Bookings & Walk-ins for dinner - 5pm - 10pm

Saturday
Bookings & Walk-ins all day - 12 - 10.30pm

Sunday
Bookings & Walk-ins - 12pm - 5:45pm

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2023年2月12日にご来店
友人と4人でサンデーローストのAll-inを頂きました。牛豚羊の3種類をこのAll-inの一皿で楽しむことができます。お肉のほかに、スプラウトとニンジンとポテト、ヨークシャープディングが同じお皿に乗っています。お肉ばどれもジューシーで別添えのグレイビーソースと一緒に4人でペロリ、大満足です。見た目も一皿に人数分盛られたお肉が大迫力で圧倒されました。(All-inの場合注文は最低2名からです。)お写真映えします。また来たいと思いました!気をつけたいのが、とても人気のお店なので予約日の一ヶ月程前にふと予約状況を確認するとどの日曜日も予約できず一ヶ月以上先の日曜日に空きを見つけました。1ヶ月くらい余裕を見て早めに予約するのが良いと思います。
SUSHISAMBA City​の写真
4.5
4.5 (1819)
41 ポンド~
日本料理
リバプール ・ ストリート
店舗情報
Located on the 38th and 39th floors of the Heron Tower at 110 Bishopsgate, SUSHISAMBA London features the highest outdoor dining terraces in Europe, offering unparalleled 360-degree views of the City. Two panoramic glass elevators whisk patrons from the ground to the 39th floor, opening up London from inside-out as the lifts climb further and further upwards.

SUSHISAMBA’s main dining room overlooks views of London with floor-to-ceiling windows. A grid of lights hung through the open bamboo ceiling at varying heights creating a magical experience during daytime and a truly intimate setting in the evening.

Indoor-outdoor elements weave throughout the space, most notably, the structural orange tree on the west terrace. A SUSHISAMBA icon, the tree sculpture reinforces the earth-to-sky motif while being an artwork in itself.

Harrys Bar & Dining Room EC4​の写真
4.7
4.7 (297)
26~40 ポンド
イギリス料理
バンク
店舗情報
Please note that Harry's Bar reservations are for food only bookings. For drinks bookings please contact the restaurant directly.
Tucked away in an old cobbled yard between Cannon Street and Bank stations, Harry's Bar & Dining Room has a great atmosphere and prides itself on the quality of its food, wine and service, being professional yet friendly. Offering a fine British/Modern European cuisine the menu includes dishes such as new season Smoked Salmon Gravlax, or Seared Venison Loin Harry's Bar is renowned for the quality and freshness of the ingredients and, in particular, the char-grilled Scottish fillet steaks which are always a winner! A little gem in the City, smart yet homely surroundings and faultless service, and a very easy place to feel comfortable in.

Kintan High Holborn​の写真
4.6
4.6 (1810)
41 ポンド~
日本料理
チャンセリー レーン
店舗情報
Kintan(キンタン)はロンドンの焼肉スタイルのレストランです。焼肉は韓国のバーベキューに日本風にアレンジした料理で、日本で最もポピュラーな料理スタイルのひとつです。無煙システムのテーブルを採用し、料理のにおいが服に付くことはありません。
ピックアップ!口コミ
skynsky
2021年9月30日にご来店
おいしいお料理と素晴らしいサービスでした! また近いうちにお邪魔します!
Restaurant St. Barts​の写真
4.8
4.8 (102)
41 ポンド~
イギリス料理
ファーリンドン
店舗情報
A British Tasting Menu experience for Dinner, and shorter Set Menu for Lunch - tucked away in London’s Smithfield the dining room overlooks the historical Church of St Bartholomew the Great. We received our first Michelin Star in March 2023 and were awarded a Michelin Green Star in February 2024 - making us the only London restaurant to hold both awards.

Tues - Sat Dinner | Tasting Menu | £160pp
Tues - Sat Lunch | Short or Long Set Lunch | £70/£110pp

Restaurant St. Barts is the culmination of passion & hard work from three long-term friends Johnnie, Luke & Toby - the team behind NEST restaurant in Shoreditch. It is a celebration of British produce in the heart of historical London.

Diners' Choiceのシティ オブ ロンドン​でのベストを探る
Diners' Choice リストをもっと見る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ