Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

【Diners' Choice】ロンドン​のお料理がおいしいお店レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2025年3月05日

ロンドンのお料理総合ベストのお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


104 Restaurant by Richard Wilkins​の写真
5.0
5 (228)
41 ポンド~
フランス料理
ノッティング ・ ヒル
店舗情報
The smallest fine dining Restaurant in London with just 12 seats.

104 Restaurant by Richard Wilkins is a stunning, intimate place to relax and enjoy the highest quality ingredients and service. We have been featured in the Michelin guide every year since opening in 2019.

104 Restaurant by Richard Wilkins is open Tuesday to Saturday and serves a three course a la carte menu, as well as a tasting menu for people who'd like to try everything we have to offer. Online reservations are available for up to Six guests, up to 3 months in advance.

Dishes include:

XL Scottish langoustine, Celeriac cream, Langoustine butter, satay sauce
French guinea fowl, Delica pumpkin puree, fondant potato and jus gras
Valrhona chocolate souffle, Madagascan vanilla ice cream



Kebab Queen​の写真
4.9
4.9 (36)
41 ポンド~
中近東料理
コヴェント ・ ガーデン
店舗情報
KQ is the critically acclaimed fine dining project of Manu Canales, Ed Brunet & Stephen Tozer. Drawing from their vast knowledge in modern Middle Eastern cookery and their tenure in multiple Michelin starred kitchens, they've created a culinary masterpiece. Currently hosting the renowned chef Pamir Zeydan, KQ stands as a beacon of extreme creativity in the world of gastronomy. It challenges and disrupts the conventional norms of what it means to "fine dine". Forget what you know, and join us for a very unusual dinner.

At the heart of the Kebab Queen dining experience is our meticulously crafted menu. Chef Pamir's eight course tasting menu revolves around immersion and connection. Drawing inspiration from humble origins, he skillfully elevates traditional Turkish dishes to create an unparalleled dining experience. The menu celebrates the essence of Mediterranean cuisine, thoughtfully featuring dishes that blend comfort and ingenuity.

Berut Bistro​の写真
4.8
4.8 (23)
26~40 ポンド
レバノン料理
メリルボーン
店舗情報
A celebration for Beirut a city that always finds a way to thrive.
Wiltons​の写真
4.9
4.9 (1107)
41 ポンド~
イギリス料理
グリーン・パーク
店舗情報
1742年オープンのWiltonsは、Londonの高級英国料理の縮図としての評判を一貫して享受しています。 George William Wiltonは、LondonのHaymarketの業者に最高のカキを提供しました。現在Wiltonsはその伝統を継続し、最高のカキ、シーフードを提供し続けています。 Wiltonsは伝統的な英国のサービスにモダンな哲学を加え、完璧なダイニング体験を提供しています。 6名以上のグループ予約の場合、Wiltonsまで直接お問い合わせください。 バースデーケーキやシャンパンなどの特別リクエストがあれば、予約時にWiltonsまで直接お問い合わせください。 男性の方は長袖シャツと長ズボンをご着用ください。スポーツウェアやつま先が見えるサンダル着用での入店はお断りしています。
ピックアップ!口コミ
sawabetti
2019年8月13日にご来店
まさしく 老舗かつ名店です。 4度目のロンドン訪問にして 初めての入店。ランチを予約して 一人で伺いました。 8月中旬でしたが 皆様の口コミを参考にさせていただき、ジャケットを着用し ネクタイを締めて訪問しました。正解でした。 入口をはいり 挨拶を済ますと、自分のテーブルへと案内してもらいました。奥角の店内が見渡せる 私の好みの席です。 ボトルの水と食前酒にシェリーを頼んでから、メニューを選び始めました。 ウェイトレス嬢に相談に乗っていただき、前菜はスティルトンチーズのスフレ・メインは舌平目にしました。 共に上品な味付けで 非常に美味です。 ワインは、ソムリエ氏の勧める今月のグラスワインの赤&白を一杯づついただきました。 ワゴンサービスのチーズを数種類と 食後酒としてポートワインを勧めていただき、堪能しました。 化粧室も 綺麗でしたよ。 会計は、約140ポンドほどだったと思います。勿論、代金以上の価値があります。 私は 食べ歩きが好きで、世界的に著名なレストランに伺うことがありますが、こちらは 空気感・ホスピタリティ・料理の全てが素晴らしく、世界最高峰のレストランのひとつだと思います。 まさしく 老舗かつ名店でした。 ありがとうございました。
La Nonna Pasta Fresca​の写真
4.8
4.8 (377)
~25 ポンド
イタリア料理
ブリクストン
店舗情報
"THE STORY Our story began in 2018 when lifelong friends and business partners Daniele and Eduardo spotted an opportunity to bring ‘la bella vita’ to busy Londoners. Using Daniele’s Italian Nonna and her traditional recipes as inspiration we embarked on a mission to bring the best fresh pasta dishes in London town! Our pasta is freshly made daily with zero zero flour from Italy and it is combined with egg, water, and salt. Our sauces are made in-house with Nonna’s love using the freshest ingredients sourced from Italy and our UK homeland. Nonna’s dishes are finished with a sprinkle of Pecorino or Parmigiano Reggiano cheese depending on preference and tradition and of course, the pasta will be always cooked al dente, Nonna’s way!"
B E H I N D​の写真
5.0
5 (86)
41 ポンド~
イギリス料理
ハックニー
店舗情報
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar.

BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.

Roger's Kitchen​の写真
4.6
4.6 (369)
41 ポンド~
カリブ料理
カムデン ・ タウン
店舗情報
Welcome to Roger's Kitchen. We are looking forward to serving you!
Colombo Kitchen Putney​の写真
4.7
4.7 (47)
~25 ポンド
スリランカ料理
パットニー
店舗情報
Join us in the discovery of a delicious menu created by Head Chef, Sylvia Perera, containing recipes passed down the generations of her family. The live hopper and kottu bar provides a truly unique and dramatic culinary experience. Each dish on the menu is mastered to perfection using local, traditional methods and exotic, aromatic ingredients from Sri Lanka, combined with a modern presentation. They are paired with our signature cocktails to deliver you the diverse flavours of Sri Lanka.
Uoichi​の写真
4.9
4.9 (143)
41 ポンド~
日本料理
カナリー ・ ワーフ
店舗情報
Uoichi (Japanese Izakaya) - Traditional & Authentic
La Palombe​の写真
4.9
4.9 (130)
26~40 ポンド
フランス料理
ケンジントン
店舗情報
La Palombe is a new neighbourhood bistro from restaurateur James Chiavarini (also of Il Portico) & chef patron Jake Leach (previously head chef at the three Michelin starred The Ledbury).

A large wood burning grill takes center stage where the majority of the dishes are cooked over live embers. James & Jake work together every shift to serve dishes with a real sense of terroir and provenance, including our speciality of wild foods foraged ourselves. Expect wild noisette venison, Wiltshire truffles (thanks to our house truffle dog Alba!), rare woodland mushrooms, and much wonderful produce from our small organic farm in Kent.

The wine list is sourced entirely from independent producers, and regularly updated with a specialised focus on low intervention, natural and biodynamic wines.

We are across the road to the Design Museum & Holland Park, a 10 minute walk from Kensington Olympia and a short distance to the Royal Albert Hall.

Diners' Choiceのロンドン​でのベストを探る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ