Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

【Diners' Choice】マンハッタン​のお料理がおいしいお店レストラン

赤い OpenTable のロゴ
OpenTable
更新日:2024年12月05日

マンハッタンのお料理総合ベストのお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Kawachiya NYC​の写真
5.0
5 (14)
50 USドル~
懐石料理・会席料理
マーレー ・ ヒル
店舗情報
The Kawachiya room by Kawabun NYC is a premium dining experience featuring seasonal menus offered in a lunch format and a full tasting menu for dinner at our Chef's counter. We feature techniques and recipes spanning four hundred years with an eye towards innovating for New York. Located near Bryant Park and the Chrysler building in Murray Hill, Kawachiya is a hidden gem conveniently located close to Grand Central Terminal.

Chef Ito Yoshitaka has been practicing his craft at the legendary Kawabun Ryotei in Nagoya, Japan since his youth. Hailing from a family of Washoku chefs, he applies his dedication and skills to bring a highly selective seasonal offering to New York to launch the first expansion of Kawabun since its founding in the early 1600s.

For A La Carte service in Kawabun NYC, please visit: www.opentable.com/r/kawabun-nyc-new-york

Mike's Bistro - UES​の写真
5.0
5 (653)
50 USドル~
コーシャ料理
ミッドタウン イースト
店舗情報
「便利なミッドタウン・イーストに位置するMike's Bistroは、おおらかな雰囲気の中、リラックスしたエレガントなメニューを提供しています。シェフMichael Gershkovichは、季節に合わせて、現代的で国際色豊かなコーシャ認証(OU)されたグルメメニューを用意しています。」
Sushi Noz​の写真
4.9
4.9 (9)
50 USドル~
寿司
アッパー イースト サイド
店舗情報
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Wa Jeal​の写真
4.8
4.8 (339)
~30 USドル
中華料理
アッパー イースト サイド
店舗情報
Wa Jeal Sichuan Chili Houseはマンハッタンのアッパー・イースト・サイドに位置する先駆的なアジア料理レストランで、本格的な四川料理を提供しています。Wa Jealは見逃せない新たなタイプの中華料理レストランです。
Portale Restaurant​の写真
5.0
5 (214)
50 USドル~
イタリア料理
チェルシー
店舗情報
Portale Restaurant is brought to you by James Beard Award-winning chef and cookbook author Alfred Portale. Chef Portale brings his heritage and passion for the cuisine and culture of Italy to his namesake, serving a contemporary Italian menu with house-made pasta, market vegetables, and beautifully presented dishes in a relaxed and convivial setting.

Find your excuse to join us!

ピックアップ!口コミ
2024年9月29日にご来店
初めての訪問でした。 シーザーサラダ これまで、食べた中でも最高の美味しさ。 素材の新鮮さ、アンチョビの味付けがGood。 バスタ 2種類とも歯応え、味の複雑さが素晴らしい。 デザート アフォガート、チーズケーキともに見栄え、味わいを楽しめました。 また是非訪れたいと思います。
Nizuc​の写真
4.8
4.8 (16)
31~50 USドル
メキシコ料理
Hudson Yards
店舗情報
NIZUC brings Latin flare to the heart of Hudson Yards, NYC. Offering Contemporary Coastal Mexican cuisine rooted in quality ingredients. We celebrate the day-to-day pleasures of great food, drinks & friends in a vibrant, happy space.
Sushi of Gari 46​の写真
4.9
4.9 (1854)
50 USドル~
日本料理
シアター ・ ディストリクト
店舗情報
ガリ・スギオが10年間、オーナー・シェフを務める寿司レストランで、温冷菜を用いた寿司など、革新的な130種類以上の寿司を提供しています。Gari 46の寿司は、マリネされたり、スパイスを加えられた生の食材や若干調理した食材を活かした、ガリの職人技を披露する「おまかせ」のスタイルで主に提供されています。また伝統的な和食も用意しています。ガリ・スギオ厳選の日本酒は町で最高の品揃えで、高級な限定生産ワインも提供しています。
ピックアップ!口コミ
issy
2020年2月9日にご来店
江戸前ではなくアメリカ人受けするようかなりアレンジされているが味のバランスが良い。 お店のファシリテーションは思ったよりチープだがカジュアルがあるとも言える。
Sushiro the Handroll Bar​の写真
4.9
4.9 (110)
31~50 USドル
寿司
ウェスト・ビレッジ
店舗情報
Welcome to Sushiro, where handcrafted sushi meets culinary artistry! Nestled in the heart of West Village landmark site, Sushiro is a haven for sushi enthusiasts seeking an premium handrolls dining experience.

Upstate Craft Beer & Oyster Bar​の写真
5.0
5 (191)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
イースト ビレッジ
店舗情報
Upstate Craft Beer & Oyster Bar puts what it does right in its name. This is a place custom designed for fans of local small-batch brews and a well-stocked raw bar. The inside of the restaurant is as cozy and comfortable as one would expect, as it is a relaxed atmosphere similar to a sports bar in the off-season. One of the keys to Upstate's success is its commitment to freshness. So much so that there isn't even a freezer in the building as everything is brought in fresh daily.Obviously, the oysters and clams are what most patrons come for, and Upstate's selection of west and east coast varieties changes every day, depending on what is available. That's certainly not the only thing on the menu, though. Guests can try out shared plates of house cured salmon, crab cakes, squid salad and even sea urchin.
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2022年12月18日にご来店
ここのビールと生牡蠣と今日の魚料理は最高です!
Giano​の写真
4.9
4.9 (1543)
~30 USドル
イタリア料理
イースト ビレッジ
店舗情報
これはパオロとマッテオのミラノ出身の2人の男の物語です。2人は伝統の心をイタリア料理で起きているエキサイティングな革新と融合させる考えを抱きました。過去と未来の間に立つローマの神ヤヌスからインスピレーションを受けたGianoは、伝統を尊重し、未来を開いています。イタリアのミシュラン星レストランで4年間働いたシモーネ・ボネッリは、ニューヨークに移るとその約半年後に、ニューヨーク・タイムズのフランク・ブルーニから2つ星を授与されました。エグゼクティブシェフ&共同オーナーのボネッリは、最先端の技と、素晴らしいプレゼンテーションの豪華なフレーバーを組み合わせています。もうすでに見たことがあるとお思いの方は、私たちを信じてください。まだ見ていないはずです。私たちはイーストビレッジの小さなコーナーを大変特別な場所として考えたいと思っています。皆さんも同様であることを願っています。
Diners' Choiceのマンハッタン​でのベストを探る
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ