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【Diners' Choice】サンフランシスコ​のベストサービスレストラン

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OpenTable
更新日:2025年3月05日

サンフランシスコのサービスがいいお店をお探しなら、OpenTable にお任せください!OpenTable では毎月、世界中のお客様から寄せられる2百万件以上の過去4か月分の評価・口コミを分析します。エリアやカテゴリーごとに結果を分類し、ダイナーが新しいレストランを発掘できるよう、ランキングで掲載しています。ダイナーのみなさまには、お食事後に評価・口コミをお願いし、OpenTable は、そのフィードバックをもとに、さらに役立つ情報をお届けします。ぜひご参考になさってください!


Caffe Macaroni​の写真
5.0
5 (719)
~30 USドル
イタリア料理
ノース ・ ビーチ
店舗情報
ノースビーチ地区にある隠れ家的レストランです。経営者でシェフも務めるMarioと彼の愛妻Stephanieは、真心をこめて作った料理をとても手頃な値段で提供しています。彼の生まれ故郷であるナポリ仕込みのおいしい南イタリア料理を、屋外のテーブル席、もしくは小さくてカジュアルな店内で楽しめます。新鮮な料理を提供するため、メニューは毎日変わります。
Sushi Hashiri​の写真
4.9
4.9 (224)
50 USドル~
寿司
相馬
店舗情報
A progressive approach executed from a deep history of Kappo and Omakase Edomae Sushi. Two of Japan’s historical culinary concepts brought together combining hyper-seasonal ingredients and premium fish selections direct from our private purveyor inside the world renown Toyosu fish market in Tokyo, Japan. Hashiri’s focus is to exemplify its re-evolving cuisine to showcase Japan’s richest seasonal ingredients.

HASHIRI "KODAWARI EDOMAE SUSHI" - $300
Hyper seasonal multi course Kappo & Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.

HASHIRI " OMAKASE EDOMAE SUSHI" - $200
Hyper seasonal Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.

Due to our limited seating and the effort involved in curating our menu with internationally sourced ingredients, we kindly ask for your understanding regarding our cancellation policy. Cancellations or no-shows within 72 hours of your reservation will incur the full cost of the dining experience.

ピックアップ!口コミ
DAI65
2019年6月9日にご来店
とても美味しかった!
KUSAKABE​の写真
4.9
4.9 (411)
50 USドル~
寿司
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
Come and experience San Francisco's original Omakase (chef's choice) sushi in the Kyoto-kaiseki style.

Kyoto-kaiseki is considered to represent the ultimate in Japanese dining; combining art and the finest seasonal ingredients.

Kyoto-born and trained chef Mitsunori Kusakabe's creative accolades include winning the Creative Sushi Award from the National Sushi Society and Sushi of the Year in competition against other world-renowned sushi chefs.

If your party size is more than 11 guests or if you are considering a buyout, please contact us at info@kusakabe-sf.com.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年4月20日にご来店
サービスもお寿司も雰囲気も最高でした。
Nisei​の写真
4.8
4.8 (89)
50 USドル~
日本料理
ロシアンヒル
店舗情報
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei.

Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.

All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.

Rose's Cafe​の写真
4.9
4.9 (594)
~30 USドル
カリフォルニア料理
マリーナ、カウホロー、プレシディオ
店舗情報
カウホロー地区の人気のRose's Caféは、歩道のテーブルでの日光浴、店内でのカプチーノ、ゆっくりとした食事を楽しむ地元の人たちの行きつけの場所です。多くのお客様はテーブルサービスを提供するかわいいビストロ/カフェの常連です。有機栽培の地元の農産物、新鮮な魚介類、人道的に飼育された肉、放し飼いの鶏を使用したサンフランシスコで最もおいしく手頃な価格のイタリア料理を楽しめます。Rose'sのパン職人が豊富な種類のペストリー、デザート、パンを毎日焼いています。メニューの目玉は、ピザ、日替わりスープ、自家製パスタなどです。ディナーのみ予約を受け付けています。
Frascati​の写真
4.9
4.9 (2594)
31~50 USドル
イタリア料理
ロシアンヒル
店舗情報
ロシアンヒル地区にあるFrascatiは、素朴な地中海風の料理を専門とした魅力的なビストロです。
ピックアップ!口コミ
哲郎
2025年2月20日にご来店
食事もワイン選び大変良く、素晴らしい時間を過ごす事が出来ました。また、お店の雰囲気も良く、友人と落ち着いてゆっくり話も出来ました。ありがとうございました!
Seven Hills​の写真
4.9
4.9 (2494)
31~50 USドル
イタリア料理
ロシアンヒル
店舗情報
Seven Hillsへようこそ。サンフランシスコのロシアン・ヒル地区にある素朴な近所のビストロで、とても新鮮で手頃な料金の素晴らしいイタリア料理を提供しています。当店の自慢は自家製パスタで、小さいながらも熟考されたワインリストを料理に添えています。ネットで必要な情報が見つからない場合は当店まで直接お電話ください。お客様とお客様のゲストのご来店をお待ちしています。
ピックアップ!口コミ
Hiromi
2018年7月7日にご来店
和牛のカルパッチョ、パスタ、ステーキ、どれも大変美味しかったです。 デザートは既にお腹いっぱいで食べられず残念。コスパも良く、サービスもフレンドリーで、お客さん達が皆楽しそうなのが印象的でした。
Tsar Nicoulai Caviar Cafe​の写真
5.0
5 (30)
31~50 USドル
ワインバー
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
As pioneers of farming Sturgeon for caviar, our mission is to provide a quality caviar that rivals the traditional imported varieties. By offering an alternative to the caviar harvested from wild Sturgeon, we can alleviate the demand for imported caviar, thereby ensuring an abundant and consistent supply of caviar from around the world for generations to come. Equally important for us, and for the survival of wild Sturgeon, is to educate our consumers on the importance of choosing sustainable caviar.
We have seen top chefs and gourmet aficionados switch their loyalty from Caspian caviar to California farmed Sturgeon caviar, thus embracing and supporting this crucial movement. The more successful we are in educating our consumers, the more we can help change the paradigm for how America's professional and amateur chefs perceive and eat caviar.

Saison​の写真
4.9
4.9 (39)
50 USドル~
アメリカ料理
相馬
店舗情報
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.

Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.

ピックアップ!口コミ
Kenjiro
2025年1月18日にご来店
キッチンツアーまでさせていただき、キッチンの中でシェフ含む全員の方と記念撮影させていただきました。大変嬉しかったです。 哲学感じる料理ばかりで、とても刺激を受ける料理の数々。素晴らしい。 またサービスが最高だった。ミシュラン店を数多く世界中回っているが、私に対して本当に素晴らしい対応だった。1人で訪問したのにも関わらず。
Cafe Tiramisu​の写真
4.9
4.9 (1574)
31~50 USドル
イタリア料理
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報


We are offering our food and services in a new way, one that safely creates jobs for our employees, and still provides that quintessential experience only Cafe Tiramisu can.
At Café Tiramisu our pasta, and salads as a takeaway experience with authenticity, carefully selected ingredients for maximum taste and freshness to provide healthier options for all of our customers to satisfy vegan, and vegetarian options! ready to be collected or delivered to you.
Remember to save room for one (or more) of our dessert options.


ピックアップ!口コミ
OpenTable DinerVIP
2022年12月13日にご来店
肩肘張らず、カジュアルな感じで楽しめました! 立地含めて雰囲気あります!
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