Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Lower West Side​の本格的な料理が楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(225)

il Carciofoの写真
4.6
素晴らしい(120)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日161回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, il Carciofo is a Roman Italian restaurant drawing inspiration from the restaurants and markets in one of Chef Joe's favorite cities, Rome. The restaurant offers a seasonal menu of elevated yet familiar Italian fare with traditional antipasti, Roman-style pizzas, hand-rolled pastas produced daily in a dedicated pasta lab and market-driven mains that highlight the season's bounty.
Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(11033)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日140回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
Duck Duck Goatの写真
4.8
素晴らしい(5614)
価格:高い
• 中華料理 • ウェスト・ループ
本日169回予約が入りました。
Duck Duck Goatでは、Girl & the GoatのシェフStephanie Izardが指揮する、新しい中華料理のコンセプトを提供しています。
Elina'sの写真
4.8
素晴らしい(172)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・タウン
本日44回予約が入りました。
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact Reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee.
La Grande Boucherie - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(1000)
価格:非常に高い
• フランス料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日78回予約が入りました。
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.
Asador Bastianの写真
4.6
素晴らしい(199)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日29回予約が入りました。
Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed ChefDoug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historictownhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from thegreat asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef withoutcompromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredientsdelivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethoshas directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joiningus for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in ourDining Room.
Cabra - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(3062)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日82回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Mercadito - River Northの写真
4.6
素晴らしい(6305)
価格:高い
• メキシコ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日62回予約が入りました。
本格的なメキシコ料理店です。ロブスター、海老、魚、ステーキ、鶏肉、ポークタコス、クラフトカクテルなどを用意しています。店内には大人数でも座れる大きな長椅子があり、白い石英の小さなテーブルと軟材を配した床・天井がアットホームな雰囲気を作り上げています。長椅子同士を仕切るロープカーテン、バーを照らすピラミッド型の手作り銅製照明、ダイニングルームを彩る落書き風のユニークな壁画など、洗練された装飾が施されています。巨大なバーエリアとラウンジは、おしゃれで高級な雰囲気の快適なつくりとなっています。
Momotaroの写真
4.6
素晴らしい(3889)
価格:高い
• 日本料理 • ウェスト・ループ
本日158回予約が入りました。
Bokaレストラングループの最新店Momotaroは様々なメニューを楽しめる和食のレストランで、ウェスト・ループに位置しています。エグゼクティブシェフ/パートナーのMark Hellyarが率いるMomotaroは、近年Chicago MagazineおよびChicago Socialでレストラン・オブ・ザ・イヤーに選ばれました。世界的に有名なAvroKOによる設計で、地下に居酒屋、2階にメインダイニングルームを見渡すおしゃれなプライベートスペースもあります。ご飯物や麺類、火鉢料理、温菜&冷菜、種類豊富な寿司や刺身のメニューなど90種のアイテムを用意しています。居酒屋テーブルのほとんどは先着順の利用となっていますので、アポなしでのご来店もお待ちしています!
Le Bouchon - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(2095)
価格:高い
• フランス料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日92回予約が入りました。
Le Bouchonは1993年からバックタウンで愛され続けるレストランで、パリの雰囲気が漂うダイニングルームで伝統的なフランス風ビストロ料理を提供しています。Timeout Magazine誌は、このレストランを「アメリカ屈指のフレンチレストラン」と評価しています。ランチとディナータイムの営業で、オニオンタルト、エスカルゴのガーリック仕立て、カエルの脚の料理など代表的な料理をはじめ、ステーキとフレンチフライ、ブイヤベース、2名向けのカモの丸焼きなどを用意しています。知識豊富なスタッフが、様々なフランスワインの中から料理にぴったり合うドリンクをアドバイスしています。月曜には半額のボトルワイン、火曜には33ドルのコースメニュー(前菜、メイン、デザート)など、ウィークリースペシャルも開催しています。lebouchonofchicago.comからご予約ください。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ