Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

North Lawndale​の本格的な料理が楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(236)

Tre Ditaの写真
4.8
素晴らしい(774)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日85回予約が入りました。
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
il Carciofoの写真
4.8
素晴らしい(54)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日122回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, il Carciofo is a Roman Italian restaurant drawing inspiration from the restaurants and markets in one of Chef Joe's favorite cities, Rome. The restaurant offers a seasonal menu of elevated yet familiar Italian fare with traditional antipasti, Roman-style pizzas, hand-rolled pastas produced daily in a dedicated pasta lab and market-driven mains that highlight the season's bounty.
Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(10969)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日155回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
Duck Duck Goatの写真
4.8
素晴らしい(5585)
価格:高い
• 中華料理 • ウェスト・ループ
本日127回予約が入りました。
Duck Duck Goatでは、Girl & the GoatのシェフStephanie Izardが指揮する、新しい中華料理のコンセプトを提供しています。
Elina'sの写真
4.7
素晴らしい(157)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・タウン
本日24回予約が入りました。
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact Reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee.
Asador Bastianの写真
4.6
素晴らしい(182)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日16回予約が入りました。
NOW ACCEPTING RESERVATIONS FOR CHRISTMAS EVE!Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed ChefDoug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historictownhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from thegreat asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef withoutcompromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredientsdelivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethoshas directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joiningus for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in ourDining Room.
Le Bouchon - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(2079)
価格:高い
• フランス料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日73回予約が入りました。
Le Bouchonは1993年からバックタウンで愛され続けるレストランで、パリの雰囲気が漂うダイニングルームで伝統的なフランス風ビストロ料理を提供しています。Timeout Magazine誌は、このレストランを「アメリカ屈指のフレンチレストラン」と評価しています。ランチとディナータイムの営業で、オニオンタルト、エスカルゴのガーリック仕立て、カエルの脚の料理など代表的な料理をはじめ、ステーキとフレンチフライ、ブイヤベース、2名向けのカモの丸焼きなどを用意しています。知識豊富なスタッフが、様々なフランスワインの中から料理にぴったり合うドリンクをアドバイスしています。月曜には半額のボトルワイン、火曜には33ドルのコースメニュー(前菜、メイン、デザート)など、ウィークリースペシャルも開催しています。lebouchonofchicago.comからご予約ください。
Cabra - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(3046)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日53回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
La Grande Boucherie - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(921)
価格:非常に高い
• フランス料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日142回予約が入りました。
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.
Mercadito - River Northの写真
4.6
素晴らしい(6284)
価格:高い
• メキシコ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日94回予約が入りました。
本格的なメキシコ料理店です。ロブスター、海老、魚、ステーキ、鶏肉、ポークタコス、クラフトカクテルなどを用意しています。店内には大人数でも座れる大きな長椅子があり、白い石英の小さなテーブルと軟材を配した床・天井がアットホームな雰囲気を作り上げています。長椅子同士を仕切るロープカーテン、バーを照らすピラミッド型の手作り銅製照明、ダイニングルームを彩る落書き風のユニークな壁画など、洗練された装飾が施されています。巨大なバーエリアとラウンジは、おしゃれで高級な雰囲気の快適なつくりとなっています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Jerrod
    シカゴ・イリノイ州 •1​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Overall a great experience. The restaurant is setup for high volume as the tables are small and very tight together. I understand packing the tables together to maximize the space helps earn money - it was a bit too tight for my personal liking- although I would return.
    詳細を見る
    Quartino - Chicago価格:普通• イタリア料理• リバー・ノース(シカゴ)
    4.5
  • Parker
    シカゴ・イリノイ州 •1​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Elina’s is always amazing! However towards the end of our meal we ended up having a ton of food left and they took it back to wrap it up for us and never gave it back. We had 2 days worth of food in there 😂. Oh well! Anyways, great meal. Will be returning of course.
    詳細を見る
    Elina's価格:高い• イタリア料理• ウェスト・タウン
    4.7
  • Brian
    オーランド・セントラルフロリダ東 •3​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    If you are a lover of true Roman cuisine, you'll feel right at home at il Carciofo. It (selfishly) pains me to write this as it is already a long line to get a reservation, but as a couple who truly loves spending time in Italy and have yet to find an American restaurant that holds its salt, Chef Joe Flamm and his team hit this one out of the park. Watching him work the kitchen was like watching a conductor at the Orchestra. The carbonara, carciofi and pistachio gelato transported us right back to our favorite spots in Rome. We originally booked back to back nights in case we had a last minute scheduling conflict, fortunately we did not. We enjoyed last night and we'll be back again tonight to take on the other half of the menu. Hats off, Chef!
    詳細を見る
    il Carciofo価格:高い• イタリア料理• ウェスト・ループ
    4.8
  • Emily
    ワシントン DC エリア •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    we went to celebrate both my and my sister’s birthdays and it was the best experience! sat in a gorgeous room and had personalized menus. our server was great, and we couldn’t stop talking about how great the food/drinks were!
    詳細を見る
    Duck Duck Goat価格:高い• 中華料理• ウェスト・ループ
    4.8
  • MAry Ann
    シカゴ・イリノイ州 •6​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Dining at Tre Dita was an exceptional experience from the time we were greeted at the hostess stand to the time we left. The timing of the service of each course was perfect! We never felt rushed and we did take our time enjoying each and every bite! All staff were great. Our server Nina was exceptional! Great knowledge of the dishes as well as the wines that complimented them. She was so genuine, nice and fun which added so much to our experience! We had the squash blossoms, blue prawns, insulate di cicoria (which was plentiful- we shared it) wild boar papperdelle pasta dish, and spaghetti ala vongole! Had a great bottle of vermentino that was featured this week. Finished with tiramisu, espresso martini and limoncello! Buonissima! Almost forgot to mention the view! Gorgeous!
    詳細を見る
    Tre Dita価格:非常に高い• イタリア料理• リバー・ノース(シカゴ)
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ