Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Glover Park​の本格的な料理が楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(208)

Xiquet by Danny Lledóの写真
4.6
素晴らしい(45)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ジョージタウン
本日7回予約が入りました。
Xiquet (chee-KETT) by Chef Danny Lledó features a sought-after tasting menu showcasing the finest products from around the world served with warm, Mediterranean hospitality. Known as one of the best fine dining restaurants in Washington DC for its modern Spanish cuisine, Xiquet has held a MICHELIN Star since 2021 and earned MICHELIN’s Sommelier of the Year Award in 2022. In the same year, AAA honored Xiquet with the travel authority’s highest rating, making it the only Five Diamond restaurant currently in the city. Recently, in 2023, the DC Restaurant Association awarded Xiquet with the RAMMY of Best Formal Fine Dining Restaurant of the Year.Please note that we do accept reservations for parties including 5 or more guests, however please contact us through email at info@xiquetdl.com and one of our sales managers will be in contact with you promptly to set your reservation up.
Divinoの写真
4.3
非常に良い(2)
価格:高い
• イタリア料理 • ワシントン
本日10回予約が入りました。
Nestled inside the Glover Park Hotel, just moments from iconic landmarks like National Cathedral and Georgetown, Divino is a culinary destination celebrating the rich flavors and traditions of Northern Italy.Led by Executive Chef Daniel Perron, known for his innovative approach and culinary expertise, Divino offers a vibrant farm-to-table dining experience. Our signature dishes, Doppio Raviolo and porcini rubbed Tomahawk steak are crafted with care, using ingredients sourced from local farms. Divino’s elegant yet welcoming atmosphere includes a dining room that seats 90 guests, a chic bar area for 40, and a cozy wine and beer garden perfect for al fresco dining. Whether you're joining us for a leisurely brunch, an intimate dinner, or a business lunch, our space adapts to any occasion.Special features include a wood-fired oven for authentic Italian flavors, a curated wine list featuring regional favorites, and proximity to Georgetown's lively charm.
Filomena Ristoranteの写真
4.8
素晴らしい(17163)
価格:高い
• イタリア料理 • ジョージタウン
本日184回予約が入りました。
開業35年のFilomenaはジョージタウン中心部に位置するワシントンのランドマーク的レストランの1つで、歴史的なチェサピーク・オハイオ運河を望めます。AOL Digital Cityにより、過去数年にわたり「ワシントンのベスト・イタリアン・レストラン」を受賞しています。The Travel ChannelとFood Networkにも取り上げられました。初期のイタリア移民により持ち込まれた昔ながらの調理スタイルとレシピが、今日のモダンなイタリア料理と並んで世代から世代へと受け継がれています。Filomenaはビジネスでの昼食会、エレガントなキャンドルライトディナーを楽しむのに最適です。
Olio e Più - DCの写真
4.4
非常に良い(179)
価格:高い
• イタリア料理 • ワシントン
本日93回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, OLIO E PIÙ, is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House, bringing Italian tradition and a true sense of Mediterranean liveliness to the Penn Quarter. As an authentic trattoria, its cuisine is based on classic Italian dishes. As you dine at OLIO E PIÙ, you’ll be transported not just by the flavors of Italy but also by the authentic atmosphere that surrounds you. Here, the spirit of 1970s Italian elegance lives on, and every meal is a celebration of life, love, and the joy of shared moments. OLIO E PIÙ is more than just a restaurant; it’s a portal to a different time and place, where the essence of Italy’s rich culinary and cultural heritage is captured in every detail.
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19383)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日327回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
La Piquetteの写真
4.8
素晴らしい(2948)
価格:高い
• フランス料理 • クリーブランド・パーク
本日25回予約が入りました。
お客様各位: 予約の際に、メインダイニングルーム、シェフのハイトップテーブル、パティオテーブルの中からご希望のテーブルをコメント欄に明記してください。 カテドラル・コモンズの駐車場(ジャイアント店地下)を19:00以降に利用の場合は、駐車券にスタンプを押します。 クリーブランドパークに位置する普段着のビストロで、大西洋を渡ったアメリカの地でルーツであるフレンチの伝統を守り続け、最高のフランス料理を提供しています。 農場育ちの旬の食材を用いた料理長フランシス・ライルの日替わりメニューをはじめ、厳選されたワインとハウスカクテルを取り揃えたバーがあり、La Piquetteでは、シンプルでおいしい料理を楽しく食べる、そんなビストロ本来の良さを提供しています。
La Grande Boucherie - DCの写真
4.4
非常に良い(1302)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ワシントン
本日139回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(2000)
価格:高い
• 中南米料理 • マウント ヴァーノン広場
本日76回予約が入りました。
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3921)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日92回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
La Chaumiereの写真
4.8
素晴らしい(4833)
価格:高い
• フランス料理 • ジョージタウン
本日27回予約が入りました。
La Chaumiereは、フランスの田舎のインで食事をしている気分にさせてくれます。創業39年のLa Chaumiereでは、エスカルゴ・アン・コキーユ、ブーダン・ブラン、カワカマスのクネル、カスレ、グランマルニエ・スフレなどの伝統的な料理を提供しています。焼きガキ、ヨーロッパソール、ウサギ肉などの季節の食材、魚介類、狩猟肉を現代的にアレンジしたシェフPatrickの特製料理もご堪能ください。La Chaumiereは1978年より、「ベストレストラン100」賞を29回獲得しています!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ