Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Humboldt Park​の本格的な料理が楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(230)

Tre Ditaの写真
4.7
素晴らしい(723)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日125回予約が入りました。
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
Akahoshi Ramenの写真
4.8
素晴らしい(352)
価格:普通
• 日本料理 • ローガン広場
本日9回予約が入りました。
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
Café Ba-Ba-Reebaの写真
4.8
素晴らしい(9263)
価格:普通
• タパス・小皿料理 • リンカーン パーク
本日173回予約が入りました。
Cafe Ba-Ba-Reeba!は、シカゴで初めてオープンしたタパスバーで、本格的なスペイン料理を提供しています。受賞歴のサングリア、タパス、ピンチョス(スペイン名物の小皿料理)やパエリア(バレンシアの伝統的な米料理)など、野菜、チーズ、肉や魚介類などが揃うカラフルでおいしいメニューを取り揃えています。生演奏が温かみのあるおしゃれな雰囲気を作り出し、全天候型のパティオで食事をしながら、スペインに行った気分で素晴らしいサービスを楽しめます。毎月の特別イベント、料理クラス、大小様々なパーティーへのケータリングなども提供しています。雨の日も晴れの日も、夏でも冬でも全天候型のパティオで食事が可能で、暖かい季節にはスライド式のガラス屋根も開放されます。Cafe Ba-Ba-Reeba!はChef Gabino SotelinoとLettuce Entertain You Enterprisesによる経営です。
Elina'sの写真
4.8
素晴らしい(143)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・タウン
本日29回予約が入りました。
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact Reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee.
Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(10918)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日112回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
Duck Duck Goatの写真
4.8
素晴らしい(5560)
価格:高い
• 中華料理 • ウェスト・ループ
本日136回予約が入りました。
Duck Duck Goatでは、Girl & the GoatのシェフStephanie Izardが指揮する、新しい中華料理のコンセプトを提供しています。
La Grande Boucherie - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(865)
価格:非常に高い
• フランス料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日77回予約が入りました。
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.
Asador Bastianの写真
4.7
素晴らしい(173)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日17回予約が入りました。
NOW ACCEPTING RESERVATIONS FOR CHRISTMAS EVE!Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed ChefDoug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historictownhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from thegreat asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef withoutcompromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredientsdelivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethoshas directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joiningus for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in ourDining Room.
Cabra - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(3035)
価格:高い
• ペルー料理 • ウェスト・ループ
本日48回予約が入りました。
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Gibsons Bar & Steakhouse - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(8852)
価格:高い
• ステーキハウス • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日91回予約が入りました。
最上級の食材を使用した素晴らしい料理、効率的で楽しいサービスを提供するGibsons Bar & Steakhouseでは、毎晩活気のある週末のような雰囲気の中で食事を楽しめます。何千人ものゲストが体験してきたように、1度の食事で虜になることは間違いありません。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • SherylVIP
    シカゴ・イリノイ州 •9​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    We loved the bread and were told no refills as they only make enough for the day-very disappointing. Never had that happen before anywhere. Asked for the steak medium rare and it was more like medium-medium well. Spicy rigatoni was not spicy at all. The food was good, just not great. Would not go back.
    詳細を見る
    Elina's価格:高い• イタリア料理• ウェスト・タウン
    4.8
  • Agnese
    シカゴ・イリノイ州 •10​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    There were a few things that didn’t go well for the price tag. 1) We were 3 people dining. 2 of us received their main course and we had to wait more than 5 min for the 3rd person to receive their main course . Unacceptable. 2) When I ordered coffee along with the desert order- we received our coffees while before our desert arrived while my lemonchello arrived while after our desert. No consistency 3) My experience with truffle season.. Usually the places that offer truffles - they offer a special dish.. truffle pasta or truffle rissotto.. here it was- add to one of the dishes..so, I picked the most delicate/simple- pasta limone which is also not perfect as the flavor loses to catch the taste of the truffle - especially if you charge $59 fur the truffle shaving (black.. not white truffle )..
    詳細を見る
    Tre Dita価格:非常に高い• イタリア料理• リバー・ノース(シカゴ)
    4.7
  • Lea
    オースティン •2​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Always an exceptional experience when it comes to food. The service tonight with Rande was next level. Rande made us feel very comfortable and was so knowledgeable. Can't wait to return!
    詳細を見る
    Akahoshi Ramen価格:普通• 日本料理• ローガン広場
    4.8
  • Claire
    カンザスシティ •2​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Fantastic as ever in every way. Delicious gluten free and vegetarian options and they ask if you need “no contact” with anything with gluten in preparing the gluten free food. I’ve loved this place for decades and it is still popping!
    詳細を見る
    Café Ba-Ba-Reeba価格:普通• タパス・小皿料理• リンカーン パーク
    4.8
  • Penny
    シャーロット •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    My husband and I have moved to the Asheville, NC area and only come back to the Chicago area once a year to see family. We have been missing Quartino, especially because they can accommodate my lactose intolerance. This year, we decided that we had to go to downtown Chicago just so we could go the Quartino and Eataly. It was even worth the horrible traffic getting downtown!
    詳細を見る
    Quartino - Chicago価格:普通• イタリア料理• リバー・ノース(シカゴ)
    4.5
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ