Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

Marrero​の本格的な料理が楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(55)

Atchafalaya Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(6452)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ガーデン・ディストリクト
本日57回予約が入りました。
Atchafalaya Restaurantはまさにニューオーリンズの地域レストランです。気配りの良いサービス、伝統の味わい、おいしい新メニューを求めて、隣近所や地元、市外からも素晴らしいルイジアナ料理をリピートしに来ています。
Shayaの写真
4.9
素晴らしい(5063)
価格:高い
• イスラエル料理 • アップタウン
本日68回予約が入りました。
Shayaは、イスラエル育ちのシェフAlon Shayaによる食文化への温かいアプローチを持った革新的なレストランです。シェフAlonは、現代のイスラエル料理を北アフリカ、中東、東欧、トルコ、ギリシャの影響を受けた壮大なモザイクのように捉えています。Alonがクレセントシティ・ファーマーズマーケットで手かげている仕事を通じて培った地元の農家との密接な関係と、ルイジアナ州の豊な食材を活かしながら、進化を続けるイスラエル料理を反映したメニューを提供しています。Besh系列のすべてのレストランが持つ理念と同じく、Shayaでも旬の地元産の確かな食材を追求しています。ニューオーリンズのAlonの他の店舗と同様に、バスケットに入った自家製の温かい薪窯焼きピタなどをはじめ、薪オーブンを中心にメニュー構成やダイニング空間をつくっています。種類豊富なメニューの多くはシェアできるようになっています。ファラフェル、ケバブ、ババ・ガヌーシュなどの中東料理を楽しめます。
34 Restaurant & Barの写真
4.5
非常に良い(88)
価格:非常に高い
• ポルトガル料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日39回予約が入りました。
34 is Chef Emeril Lagasse’s first restaurant dedicated to the cuisine of his Portuguese heritage. He was inspired by his late mother, Hilda, who influenced his interest in cooking when he was a child growing up in Fall River, MA. The 245-seat restaurant is adorned in shades of green – Emeril’s signature color – wood accents and ornate Portuguese tiles. A painting of a rooster, a national Portuguese symbol of good luck, greets guests at the entrance. Once inside, a jamon bar with countertop service and tile-clad DJ booth are focal points of the space. The restaurant celebrates not only the food and design of Portugal but also the sounds, with music from local and touring DJs.
Tacos del Cartelの写真
4.6
素晴らしい(200)
価格:普通
• メキシコ料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日61回予約が入りました。
At Tacos del Cartel, tacos, brunch, lunch and dinner are an art form. The menu is a culinary love letter, a symphony of flavors that dance on the taste buds. The culinary rebels in the kitchen experiment with traditional Mexican recipes, infusing them with the boldness of cultures.
Superior Seafoodの写真
4.8
素晴らしい(4834)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • アップタウン
本日108回予約が入りました。
Superior Seafood & Oyster Barはニューオーリンズの歴史的なアップタウンに位置しています。手頃な価格で楽しめる本格的なルイジアナのシーフードとクレオール風料理で知られています。 レストランは路面電車セントチャールズ線の路線上(24番停留所)のセント・チャールズ・アベニューとナポレオン・アベニューの角に位置し、ニューオーリンズのすべての美しい風景とざわめきに対して最前列の席を用意しています。メニューにはポーボーイからホタテのたたきまで様々なアイテムがあり、あらゆるお好みの方に対応しています。 夜間と週末には、便利な無料のバレーパーキングを利用できます。
The Bowerの写真
4.5
非常に良い(755)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Lower Garden District
本日21回予約が入りました。
The Bower is a full service restaurant and bar proudly highlighting locally sourced American cuisine. Louisiana Farmers and farmers markets are our jam and inspiration. Our menus are ingredient driven determined by seasons, product availability and the additional health benefits they provide.
Sofia New Orleansの写真
4.7
素晴らしい(1913)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェアハウス・ディストリクト
本日62回予約が入りました。
Sofia is an Italian-inspired kitchen that has an elevated take on traditional cuisine in a fun and funky setting in the warehouse district. Acclaimed chef Talia Diele's menu of inventive small plates, traditionally prepared meats and fish, handmade pasta, and wood fired pizza has drawn rave reviews locally and nationally. Our Italian inspired cocktails, craft beers and Italian wine list have been carefully curated and will appeal to the most discerning palates.
King Brasserie & Barの写真
4.5
非常に良い(145)
価格:高い
• フランス料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日11回予約が入りました。
Downtown New Orleans Restaurant + BarLight. Bright. Authentic. Magnetic. A meal with us is the best version of a French brasserie, imbued with the distinctive flavors of the Gulf and the peerless techniques that set these classic dishes apart. Our lush oasis sets the tone as a social gathering place. Refined, but never rarified: Executive Chef Samuel Peery presents exceptional seafood of the Gulf, respectfully seasoned with bold, creative flavors inspired by the cuisines of France and the Amalfi Coast. Every plate here is a celebration of the shore. Our inspiration is European, but our influence is distinctly Louisiana. Expect memorable service, exceptional ingredients, and the artful preparations that have made the French Riviera justifiably famous.
Pascal's Manaleの写真
4.2
非常に良い(3278)
価格:普通
• イタリア料理 • アップタウン
本日18回予約が入りました。
1913年に設立された家族経営のイタリア・クレオールレストランで、ニューオーリンズの住宅街に位置し、バーベキュー・シュリンプ料理で有名です。 サービスから内装に至るまで、ヴィンテージなニューオーリンズ風の地元のレストランです。親切なシャッカーがオイスターバーに常時います。カキは新鮮で塩気があり、ジューシーです。 古風なオイスターバーとカクテルバーでは、殻を半分に割った生ガキやあらゆる種類のカクテルを提供しています。高級シーフード、イタリア料理、美味しいステーキを提供しています。
Briquetteの写真
4.6
素晴らしい(2261)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ウェアハウス・ディストリクト
本日9回予約が入りました。
Contemporary Coastal and New Orleans cuisine served in the historic Warehouse District. Briquette serves up unique seafood creations from the Louisiana Gulf waters and around the world. Seafood specialties include Louisiana Redfish On The Half Shell, Snapper Ponchartrain with Lump Crabmeat, and Whole Branzino. Features also include Prime steaks, pork porterhouse, lamb, veal and pastas. Enjoy fabulous hand-crafted cocktails and a curated wine list that is a Wine Spectator Award of Excellence Winner 6-years in a row!Wine Spectator Award of Excellence Winner 2019-2024Members of the Chaine des RotisseursNew Orleans Magazine Tops of the Town Award WinnerProud Member of Chef's Brigade Home of the Loaded Whole FishHost your group dinner, reception, or a cocktail party at Briquette. Seating for 240 guests and 400 for a reception. We also have a beautiful bar and community tables for small cocktail receptions with hors d’oeuvres.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ